Ihtimaller dogrultusunda konusuyrz iste cnm yada duymak istediklerimizi insalah hayrli sonuclar olur guzel haberler gelirolma ihtimali varmi ki hala o kanama yerlesme kanamasiysa hemen cikmasi gerekmiyormu sorular sorular sorular
insallah canim ya senin kacinci gunun ?Ihtimaller dogrultusunda konusuyrz iste cnm yada duymak istediklerimizi insalah hayrli sonuclar olur guzel haberler gelir
Canim agri kesici almaman gerek bilyorsun demi neyse durduramadysan ne yapcaksn gecms olsunKızlar ovitrelle iğnesi oldum bugün baş ağrısından ölücem aynı zamanda midem de bulanıyo baş ağrısından da olabilir çok kötüydm dayanamadım minoset içtim şimdi
Canım çok direndim inanCanim agri kesici almaman gerek bilyorsun demi neyse durduramadysan ne yapcaksn gecms olsun
Gecmis olsun canimCanım çok direndim inan( hiç böyle bi ağrı olmamıştı ( insanın canından gayri hersey yalanmış bunu anladım. Biyere kadar dayanıyorsun Allah hepimize güzellikler versin zorluklardan uzak etsin inşallah
Benim.iki gun vok agrmisti bugun hemsirye soledim dediki catladgi zaman agri olyor eee ilacla yumurtalrnizj buytyorjz buyudkcede agrir dediSağol canım benim yeni gözümü açabildim. Bir de bişey sorucam kızlar, iğneden sonra illaki çatladığında ağrı oluyor mu? Hissedilmeyebilir mi??
Canım bir tüpün kesin açıkmış o çok iyi. Peki diğer tüpü neden bilemedi kesin? Onu anlayamadım. Eşinde problem olmaması çok iyi. Bence acele istemiyosan ve adetlerin düzenliyse ovulasyon testleriyle dene bir süre, sonra aşılama fln yaparsın. Tek tüp çocuk için yeterli tabi şansını yarıya indiriyor ama yeterli canımarkadaşlar ben bugün hsg sonucum gstermeye gitim doktor bir tüpüm acık diğer üpünde dediğiniz gibi ilaçla acılmşda olabilir acılmamışda olabilir dedi bazen enfeksiyon olduğu zamn da tıklalı gözükebiliyomuş o yüzden antibiyotik başladı ama dedi hamilee kalmakmak için hiç bir neden yok eşim sonuçlarda cok ii belki bu ay hamile bile kalabilirsin dedi doktor bide ben interneten ovülasyon testi aldı şimdi onlarıda yapıyorum bi bilgisi olan varmı arkdaşalr
Benim hiç ağrımadı 25mm olmuş ağrı eşiğiyle ilgili heralde. Çatlamayı da anlamıcam demekki pff ya anca başım ağrısın zatenBenim.iki gun vok agrmisti bugun hemsirye soledim dediki catladgi zaman agri olyor eee ilacla yumurtalrnizj buytyorjz buyudkcede agrir dedi
Ne güzel ağrı olması normal tabi hemşirenin dediği gibi. Sen ne zaman doktıra gidiosun canım 2. Aşılamayı yapacaksınBenim.iki gun vok agrmisti bugun hemsirye soledim dediki catladgi zaman agri olyor eee ilacla yumurtalrnizj buytyorjz buyudkcede agrir dedi
ya. diger tupume ilac giti ama sol tupe gitigi kadar gitmedi dedi doktor ama cok sukur diger tupum tamamen acik ya sansin var yani. artik bebis istiyoruz rabim verirse canim sen ne asamadasin
ya. diger tupume ilac giti ama sol tupe gitigi kadar gitmedi dedi doktor ama cok sukur diger tupum tamamen acik ya sansin var yani. artik bebis istiyoruz ravim verirse canim sen ne asamadasin[/QUOTE
Aa ne güzel aşılama sonrası tüplere gidip gitmediğini söylemiş. İnşallah canım güzel haberlerini de alırız. Ben bu ay iğne ve doğal yoldan deniyorum. Gelecek ay aşılama nasip olursa.
Sevindim canım ne güzel işte doktorun söylemiş hangi tüpe gidip gitmediğini. Peki bişey sorcam. Hangi tüpe gitmiş ve hangi tarafta yumurtan olmuştu?? Önmli olan bu yumurtayla aynı taraftaki tüpse çok iyi. Diğerine gitmesine gerek de yok zaten. Ben bu ay iğne ve doğal yoldan deniycem, gelecek ay aşılama düşünüyorm nasipse. Allah hayırlısını versin hepimize inş
Hangi konu hakkinda canm kacrmisim ben baya biya. diger tupume ilac giti ama sol tupe gitigi kadar gitmedi dedi doktor ama cok sukur diger tupum tamamen acik ya sansin var yani. artik bebis istiyoruz ravim verirse canim sen ne asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?