Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
16da iyi asl
Kızlar bugün doktora gittim.Pko olduğu için geç büyüyor dedi.16mm olmuş.Yarın da gidicem. Büyük ihtimal cuma ya da cumartesi aşılama yapacak. Ilki tutmayinca umitlenmiyorum pek ama. Nasipte varsa olur
16da iyi aslinda 17olunca catlatirlrmis bwnmkis biri 17 digeei 18di catlattilar 15olan 17olmsru 16olanda 18 2m buyumstu bir gunde acaba 17m catlrmi bilemm

Sekiz aydir gelen bir bayan vardi bu ay tam 5ader ymurtasi olmus cogul gebelik demislee doktoe simdi asilama yapsam 4veya 5i tutar demisti 12gub sonra gel once kan testi yaptir demisler asilama yapmadilar

16da iyi asl
16da iyi aslinda 17olunca catlatirlrmis bwnmkis biri 17 digeei 18di catlattilar 15olan 17olmsru 16olanda 18 2m buyumstu bir gunde acaba 17m catlrmi bilemm
3 ay oldu bnm canm ilk ay klomen ikinci ay igne bu ayda asilamaydi zaten

Kizlar hastaneden geldim simdi sag tarafimda kist olusmus demekki yumurtaligim catlamadigi icin asilamada tutmamis yarin tekrar hormon tahlili istedi bakalim

Kizlar hastaneden geldim simdi sag tarafimda kist olusmus demekki yumurtaligim catlamadigi icin asilamada tutmamis yarin tekrar hormon tahlili istedi bakalim
Adet olmustun ama demi ole hatirlyorum tatlim bende de hic agri ypk catlama igensunin ertrsi gun kasik be bel agrim cok olmstu gecen ay asilamdan sonrda cok agrim opmstu bu ay sadce catlama ignesinden somra agridi agrim yok kisti eritrler hemen

Adet olmustun ama demi ole hatirlyorum tatlim bende de hic agri ypk catlama igensunin ertrsi gun kasik be bel agrim cok olmstu gecen ay asilamdan sonrda cok agrim opmstu bu ay sadce catlama ignesinden somra agridi agrim yok kisti eritrler hemen
Ewt cnm bugun ikinci gunum oldum 3 cm lik kist war dedi sag tarafta bakalim hormon testi istedi yarin ne cikar bakalim insalah bu aya artk ne diyim

16da iyi asl

Bugün gittim 18m olmuş.Gece 01.00de çatlatma iğnemi vurcam.Cuma aşılama nasipse.Hayırlısı bakalım hilalcim bu sefer daha sakinim daha temkinliyim.Eşimle de uzun uzun konuştuk bu da olmazsa birkaç ay ara verip dinlenmek istiyorum sonra da hala olmazsa tüp bebek.Allah büyük.Bi çıkar yol gösterir inşallah

Insalah cnm sen kalbini ferah tut ytr

Benimde korktuğum kist oluşumu. Ben daha adet olmadım gerçi 2 gün var daha da adetime de adet sancilarim var acaba kist mi oluştu diye de düşünmüyor değilim artık adeti bekleyip doktora gidince gorecez neler olmuş

akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…