Allah yardimcniz olsun cnm tez zamanda guzel haberler aliriz insalah ben ara weriyorum vakalm kismette warsa olur
16da iyi aslinda 17olunca catlatirlrmis bwnmkis biri 17 digeei 18di catlattilar 15olan 17olmsru 16olanda 18 2m buyumstu bir gunde acaba 17m catlrmi bilemmKızlar bugün doktora gittim.Pko olduğu için geç büyüyor dedi.16mm olmuş.Yarın da gidicem. Büyük ihtimal cuma ya da cumartesi aşılama yapacak. Ilki tutmayinca umitlenmiyorum pek ama. Nasipte varsa olur
3 ay oldu bnm canm ilk ay klomen ikinci ay igne bu ayda asilamaydi zaten16da iyi asl
16da iyi aslinda 17olunca catlatirlrmis bwnmkis biri 17 digeei 18di catlattilar 15olan 17olmsru 16olanda 18 2m buyumstu bir gunde acaba 17m catlrmi bilemm
Bence ikinciyi dene canim benimde rahim.filmi vekindgim ay gecen ay bu ay 3olacak3 ay oldu bnm canm ilk ay klomen ikinci ay igne bu ayda asilamaydi zaten
gunaydın tatlım sen adet oldunmu ?3 ay oldu bnm canm ilk ay klomen ikinci ay igne bu ayda asilamaydi zaten
Tam anlamiyla birakmiyorum tedawiyi zaten canm bugun kontrole gidicem dun adet oldum bakalim nolmus ne bitmis asilama konusunda kararsizim ama bilmiyorm ; (Evet canim verdi bir kutu bu seger sadce bie kez kullanyorm
Ewt canm dun oldum sen ne durumdasngunaydın tatlım sen adet oldunmu ?
Adet olmustun ama demi ole hatirlyorum tatlim bende de hic agri ypk catlama igensunin ertrsi gun kasik be bel agrim cok olmstu gecen ay asilamdan sonrda cok agrim opmstu bu ay sadce catlama ignesinden somra agridi agrim yok kisti eritrler hemenKizlar hastaneden geldim simdi sag tarafimda kist olusmus demekki yumurtaligim catlamadigi icin asilamada tutmamis yarin tekrar hormon tahlili istedi bakalim
Ewt cnm bugun ikinci gunum oldum 3 cm lik kist war dedi sag tarafta bakalim hormon testi istedi yarin ne cikar bakalim insalah bu aya artk ne diyimAdet olmustun ama demi ole hatirlyorum tatlim bende de hic agri ypk catlama igensunin ertrsi gun kasik be bel agrim cok olmstu gecen ay asilamdan sonrda cok agrim opmstu bu ay sadce catlama ignesinden somra agridi agrim yok kisti eritrler hemen
Saglik olsun gunun hic gecemdi demi tam gunundemi oldun canimEwt cnm bugun ikinci gunum oldum 3 cm lik kist war dedi sag tarafta bakalim hormon testi istedi yarin ne cikar bakalim insalah bu aya artk ne diyim
16da iyi asl
16da iyi aslinda 17olunca catlatirlrmis bwnmkis biri 17 digeei 18di catlattilar 15olan 17olmsru 16olanda 18 2m buyumstu bir gunde acaba 17m catlrmi bilemm
Ewt cnm hic gcmedi gunumde oldum baya kanamam war ama cok afedersnzSaglik olsun gunun hic gecemdi demi tam gunundemi oldun canim
Insalah cnm sen kalbini ferah tut ytrBugün gittim 18m olmuş.Gece 01.00de çatlatma iğnemi vurcam.Cuma aşılama nasipse.Hayırlısı bakalım hilalcim bu sefer daha sakinim daha temkinliyim.Eşimle de uzun uzun konuştuk bu da olmazsa birkaç ay ara verip dinlenmek istiyorum sonra da hala olmazsa tüp bebek.Allah büyük.Bi çıkar yol gösterir inşallah
Kizlar hastaneden geldim simdi sag tarafimda kist olusmus demekki yumurtaligim catlamadigi icin asilamada tutmamis yarin tekrar hormon tahlili istedi bakalim
akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık
ben 16sinda laparoskopi ameliyati olcam rahim egriligim var benim bu gebelige engel degil ama icinde yapisiklik varsa egrilikten dolayi o engel iste ona bakilcak varmi yokmu diyeEwt canm dun oldum sen ne durumdasn
kiyamam ya dikkat et kendine.Kizlar hastaneden geldim simdi sag tarafimda kist olusmus demekki yumurtaligim catlamadigi icin asilamada tutmamis yarin tekrar hormon tahlili istedi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?