- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 35
hayirlisi canim belki sürpriz yapar sana bebişinakşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık
Allah hayırlısını versin o zaman ne diyelimBu ay bende de agri falan yok vala normalim yani
Asilama oncesi mutalaka hsg yapiyor canimAşılama öncesi hsg yaptıran çok mu ben bir kez kimyasal gebelik geçirdim ama yinede hsg yaptırmalımıyım bilemedim yardımcı olursanız mutlu olurum
Bende bir kez aşılama ile kimyasal gebelik yaşayınca doktorum yapmayalım kesin Açıktır dedi kararsız kaldım ya bi de hsg sonrası düşük riski fazla dediler bana kafam çok Karışık yaniAsilama oncesi mutalaka hsg yapiyor canim
Hsg den sonra hamile kalma sansim cok yuksek hemen kalanlrda var ama dusuk ohtimalini ilk defa senden duyuyorum hic duymadim hsg iyi kapali tupleri bile acyor bazen veee dusukle sonuclanan gebelklrn hsg ile alakasi yok canim tupern aciktir ama bazen rahimda yapisiklik perde falan olyor onlsr icinde cekilyor hsg sen bilirsin doktorun nasil dyorsa ve ona guvenyrsan dediklerni yapBende bir kez aşılama ile kimyasal gebelik yaşayınca doktorum yapmayalım kesin Açıktır dedi kararsız kaldım ya bi de hsg sonrası düşük riski fazla dediler bana kafam çok Karışık yani
Siz yaptırdınız mı acaba ilk kez mi aşılama oldunuzHsg den sonra hamile kalma sansim cok yuksek hemen kalanlrda var ama dusuk ohtimalini ilk defa senden duyuyorum hic duymadim hsg iyi kapali tupleri bile acyor bazen veee dusukle sonuclanan gebelklrn hsg ile alakasi yok canim tupern aciktir ama bazen rahimda yapisiklik perde falan olyor onlsr icinde cekilyor hsg sen bilirsin doktorun nasil dyorsa ve ona guvenyrsan dediklerni yap
Aksamkinde çıkması için çok erken de inşallah kanda çıkar hadi hayırlısı
yarına kalmış sonuçhayirlisi canim belki sürpriz yapar sana bebişin
gBende bugun gittim gene prolaktin 67 gene kist cikolata kisti olabilirmis universteye sewk etti bide endokrin bolumune git dedi bakalim nolcak Allah hepimizn yardmcisi olsun ; (ben 16sinda laparoskopi ameliyati olcam rahim egriligim var benim bu gebelige engel degil ama icinde yapisiklik varsa egrilikten dolayi o engel iste ona bakilcak varmi yokmu diye
amin canim. senin prolaktin mi yuksek..Bende bugun
gBende bugun gittim gene prolaktin 67 gene kist cikolata kisti olabilirmis universteye sewk etti bide endokrin bolumune git dedi bakalim nolcak Allah hepimizn yardmcisi olsun ; (
Evet yapardım ikinci aşılamam benimSiz yaptırdınız mı acaba ilk kez mi aşılama oldunuz
demekki ilaclardan kaynakli her bunye bir degil farkli reaksiyonlar gostere biliyor haliyle doktor ne diyosa yap canim ihmal etme..Yuksk diil surekli ama ignelerden beri yukseldi gecen ay 26 ydi simdi 67 olmus yani hormon yuklu igneler fazlami geliyo nedir anlamadm bi ara klomen kullandimbundan bi sene once o zaman gene yukseldi sebep ne anlamadm moralim cok bozuk ya bugunden beri kurban oldugum Rabbime sukur yinede dert werip derman arartmasn insalah cumlemize tez zamanda guzel hayrli ewlatlar nasip etsin
kıyamam sana üzülme bundada vardır bir hayır vakti zamanı var demekki biraz bekletiyor bebisleerimiz bizi tez zamanda kavusucaz Allahin izniyle.adet oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?