Bende bugün öğrendim test sonucunu negatif kendimi hazırlamistim sözde yine de çok üzüldüm sonuca.asilamayi ben eşim bide iki samimi komsum biliyor baska kimseye de söylemeye gerek duymuyorum.(bu arada yas 30 3.5 yıllık da evliyim )benden sonra evlenen arkadaşlarım doğum yaptı bende demekki daha zamanı var diyorum ben elimden geleni yapıp gerisi takdiri ilahi.
Hersey ooacagina warir olacagi warsa olur yoksa olmaz ama biz burda yasadiklarimizi paylasip rahatliyoruz kisileri bu tur rencide etmeye kimsenin hakki yok bencede kizlar sonuna kadar katiliyorum soylediklerinize burda kimse kimseye acimasiz sozler soylemesin lutfen cunku cok hassas donemlerden geciyoruz
Asilamanin ilk günü ilişki yaşam mi kızlar bana hemşire gün aşırı ilişki dedi okadar
Ewet cnm ilk gun yasak ertesi gun serbestAsilamanin ilk günü ilişki yaşam mi kızlar bana hemşire gün aşırı ilişki dedi okadar
Insalah cAnm yaa kotu haberler arka arkaya geldi insalah guzel haberlerde arka arkaya gelir insalahhhhAynen cnm zamanı var demek ki.Zor tabi herkesi hamile görüp eksikliğini hissetmek ama ne yapalım.Hayırlısı olsun.Bir gün güzel haberler de vereceğiz burda ben inanıyorum :)))
Insalah cAnm yaa kotu haberler arka arkaya geldi insalah guzel haberlerde arka arkaya gelir insalahhhh
En iyisini yapiyn cnm herseyn hayrlisiInşallah ben hep hayrlisini diliyorum
aynen oyle canim cevremizdeki insanlara anlatmamizda hic bir sakinca yok daha cok destek olurlar bize anlatamayanlarda cevresindeki insanlari sorgulasin ve cevresinden uzaklastirsin bence.Kimse bizim gbi umursamaz ki etraftaki yüzeysel bakıyor biz biraz kendi kafamda insanlar ne düşünür ne der die kurgu yapıyoruz ben şahsen istemiyorum diyemem sordular desem aaaa nie istemiyorsun işte yap et die haklı olarak sorular gelecek benim etrafında hiç bir insan görmedim aaaa kısır falan die hep ama hep dualar ediyorlar kimbilir birinin duası tutabilir yer gök dua üstüne derler.sevdiklermiz ile paylaşalım içimize atmaktan
Çevremdeki insanlarla benim bebek beklemem arasındaki alakayı kuramadım? Bikere kime ne benim özelimden? Ben hayatımda hiçbirzaman çıcuğun var mı yok mu istiyomusun vs diye karşımdakine soramam. Haddime değil çünkü. Bu tamamen yetişme tarzı, almış olduğun eğitim görgü vs ile ilgili şeyler. Ben eşimle tartıştığımda gidip annesine yda başkasına anlatan insanlardan değilim nedeni ise kimseyi sıkıntılarmla üzmiyecek kadar çok seviyorum. Farklı olduğumz için söylediklerim size kötü şeylermiş gibi geldi. Eğer sizi kırdıysam gerçekten özür dilerim. Çünkü tanımadığım insanlar bile olsanız birini kırmak istemem. Senin aracılığınla herkesten özür dilerim kırılmayın bana ama söylediklerimin arkasındayım sadece düşünün kndinizi üzmeyin daha fazlaaynen oyle canim cevremizdeki insanlara anlatmamizda hic bir sakinca yok daha cok destek olurlar bize anlatamayanlarda cevresindeki insanlari sorgulasin ve cevresinden uzaklastirsin bence.
zaten bugüne kadar hiç kuranı kerim okumadım, namaz kılmadım, kendime dua etmedim hep başkaları dua etsin diye bekliyorumKızlar yazdıklarınızı yeni okudum yazmış kaçmış diyen de var, moral bozmak için burda diyen de. Kimse burada sizin. kötülüğünüzü istediğimi söylemesin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım moral vermeye çalıştım bazılarınıza. Yine kendim için yazmıyorum buraya. Kendinizi bişeye inandırmışsınız. Anlatıyoruz çünkü destek oluyorlar, çünkü dua ediyorlar. Başkasının duasından medet dıyacağınıza eşinizle oturup Kuran ı Kerim okuyun, camiye gidin namaz kılın yalvarın yakarın Rabbime. Kimse size gerçk anlamda moral veremez kendinizden başka. Burası ağlama duvarı da değil. Ayrıca biz kısır da değiliz :)))) kısır nedir yaa 21. yy da yaşıyorz. Dölsüz deyin de tam olsun bari fatma girik filmindeki gibi. Neyse ben sizlerin güzel haberlerinizi duyacağıma eminim. Sadce biraz sabır gerekiypr demekki. Kimseye anlatmayın dememin nedeni de yine sizin zarar görmeneniz içindi. Ama siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Belki biraz daha olgunlaştıkça dediklerime hak verirsiniz. Ben de eşimle birlkte istiyorz dua da ediyorz ama yaşantımızda hüznü kederi sokmuyoruz Allaha şükür. Nolur siz de böyle düşünmeye çalışın. Hayırlısını isteyin.
doktor bana olsun demişti ama eşim zaten test verdiği için 2. defa olamadıAsilamanin ilk günü ilişki yaşam mi kızlar bana hemşire gün aşırı ilişki dedi okadar
Bak canım hic derdim yokmus gibi burda seninle polemige giremiycem ordaki kısır lafinida benim mesajimdan almissin ben kimse oyle bisey demez dedim zaten Allaha sukur hicbir sorunumuz yok olsada kimsenin kısır ve senin dedigin dölsüz demez zaten anlatmak istedigim bu zaten anlaman guzel bak demekki sende anlayabiliyormussun ne guzell. ozaman simdi soylediklerimide anla bizler cevremizdeki insanlara dua etsin diye anlatmiyoruz onlarda bize cocugunuzun olmuyomu dusunmuyomusunuz diye soranda yok bu bizim kararimiz ve soyluyoruz dua etsinler diye degil onu dememdeki kasit zararlari degil faydalari dokunur anlamindaydi ama ederlersede baş göz ustune ALLAH RAZI OLSUN sen insanlari elestirmeye bayiliyosun kabahatte gizlidir ibadette. sen bizim yaptigimiz ibadeti nerden biliyosun ki sorguluyorsun senin gibi soylememiz mi lazim sen bilmesende olur Rabbim bilsin yeter.Bu arada özur dilemissin madem devamini getirme bu konunun hadi Allaha Emanet Ol rabbim tez zamanda sanada bi evlat nasip eylesin İnsallah.Çevremdeki insanlarla benim bebek beklemem arasındaki alakayı kuramadım? Bikere kime ne benim özelimden? Ben hayatımda hiçbirzaman çıcuğun var mı yok mu istiyomusun vs diye karşımdakine soramam. Haddime değil çünkü. Bu tamamen yetişme tarzı, almış olduğun eğitim görgü vs ile ilgili şeyler. Ben eşimle tartıştığımda gidip annesine yda başkasına anlatan insanlardan değilim nedeni ise kimseyi sıkıntılarmla üzmiyecek kadar çok seviyorum. Farklı olduğumz için söylediklerim size kötü şeylermiş gibi geldi. Eğer sizi kırdıysam gerçekten özür dilerim. Çünkü tanımadığım insanlar bile olsanız birini kırmak istemem. Senin aracılığınla herkesten özür dilerim kırılmayın bana ama söylediklerimin arkasındayım sadece düşünün kndinizi üzmeyin daha fazla
bosver canim yazaten bugüne kadar hiç kuranı kerim okumadım, namaz kılmadım, kendime dua etmedim hep başkaları dua etsin diye bekliyorumben kimseye yaşadığım hiç bişeyi anlatmadım soranlarada istemiyoruz diyorum iyice canımı sıkan olursa lafımı söyleyip çenesini kapatıyorum.
ama anlatanlarında kendi tercihi bizi ilgilendirmez, kiimseye anlatmayın deme hakkımızda yok.
burda herkes çocuk bitek sen olgunlaşmışın
bu arada esimle kavgami bende aileme anlatmam ama bu farkli bisey sen bunu anlamiyosun ve sunuda soyliyeyim almis oldugum görgü egitim yetisme tarzi v.s demişşin özür diliyosun ve bir konu kapanmazken sen bi tartisma konusu daha aciyosun sen cok kibirli bir insansin belliiii burnun yere dusse egilip almazsin bak kimseyi sor gu la maaaa sanane bizlerin egitimi görgüsü yetistirme tarzindan sen kendine bak yaaa neysee...Çevremdeki insanlarla benim bebek beklemem arasındaki alakayı kuramadım? Bikere kime ne benim özelimden? Ben hayatımda hiçbirzaman çıcuğun var mı yok mu istiyomusun vs diye karşımdakine soramam. Haddime değil çünkü. Bu tamamen yetişme tarzı, almış olduğun eğitim görgü vs ile ilgili şeyler. Ben eşimle tartıştığımda gidip annesine yda başkasına anlatan insanlardan değilim nedeni ise kimseyi sıkıntılarmla üzmiyecek kadar çok seviyorum. Farklı olduğumz için söylediklerim size kötü şeylermiş gibi geldi. Eğer sizi kırdıysam gerçekten özür dilerim. Çünkü tanımadığım insanlar bile olsanız birini kırmak istemem. Senin aracılığınla herkesten özür dilerim kırılmayın bana ama söylediklerimin arkasındayım sadece düşünün kndinizi üzmeyin daha fazla
Evet bende baktm.kimo doktor ilk iko gun olsum demis canim bir sorun icap etmyor sanirm sagolsindoktor bana olsun demişti ama eşim zaten test verdiği için 2. defa olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?