- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Çok geçmiş olsun hilalcim ne şanslısın ki ilk denemende tutmuş. Ama bişekilde nasip olmamış. Bu demek oluyo ki gelecek ay inşallah şayet denemeye karar verisen yine tutar. Üzülme yani tuttuğuna sevin hatta.istersen biraz dinlen öyle tekrar denersin. Hatta bana kalıyo ki sizin doğal yoldan da olur. Yeter ki yumurtlama gününü bil. Tekrar geçmiş olsun bidahakine keseyi görmeden yazma istersen nazara inanırım ben nazar değmiş olabilir. Allah sağlıklııı nurtopu gibi bi evlat nasip edecek sana merak etme6nisanda 2.asilamai oldim tuttu ancak 8 gundur kanamam var dustu kizlar degelrmde cok guzel artyirdu cuma kanamam basldi vr dusutu su anda kasik agrim var cok
Bu ilk degil 2.denemeydi canimÇok geçmiş olsun hilalcim ne şanslısın ki ilk denemende tutmuş. Ama bişekilde nasip olmamış. Bu demek oluyo ki gelecek ay inşallah şayet denemeye karar verisen yine tutar. Üzülme yani tuttuğuna sevin hatta.istersen biraz dinlen öyle tekrar denersin. Hatta bana kalıyo ki sizin doğal yoldan da olur. Yeter ki yumurtlama gününü bil. Tekrar geçmiş olsun bidahakine keseyi görmeden yazma istersen nazara inanırım ben nazar değmiş olabilir. Allah sağlıklııı nurtopu gibi bi evlat nasip edecek sana merak etmebelkide bu düşen bebek sağlıksızdı Allah korusun 4 ay sonra düşse ne kadar çok üzülürdün. Buna şükür canım hepimizin başına geliyo yeter ki pes etme yola devam
Canim pes etmek yok ama yirucu dusum baya zormus cok agri cektm 8 gundur kanamam durmadi iko tane yumurtam vardi biri sagda biri solda ikisde tutabilir demislerdi kanamamn basldgi gun acile gttik kan degrm artmis ertesi gun kanamam artti gittim 512 ye cikmsyi doktor ikiz olanlr demsti tabi bu arada kanama devam rtti dunden onceki gun gttm 89 kusure dusmus tabiki vucut dagliksiz emriyoyu vucttam atyor ben zaten ilk idrar testi ile ogrenmstm sevinemesmtm fazla alistrmamstm kendimo hatta esim annem bile bu durgunluguma sasirdi aynen nasip degilmis dedigin gbi yapack bisi yok Allahtan hersey sagolsin ins sende en kisa zamanda bebisine kavusrsunÇok geçmiş olsun hilalcim ne şanslısın ki ilk denemende tutmuş. Ama bişekilde nasip olmamış. Bu demek oluyo ki gelecek ay inşallah şayet denemeye karar verisen yine tutar. Üzülme yani tuttuğuna sevin hatta.istersen biraz dinlen öyle tekrar denersin. Hatta bana kalıyo ki sizin doğal yoldan da olur. Yeter ki yumurtlama gününü bil. Tekrar geçmiş olsun bidahakine keseyi görmeden yazma istersen nazara inanırım ben nazar değmiş olabilir. Allah sağlıklııı nurtopu gibi bi evlat nasip edecek sana merak etmebelkide bu düşen bebek sağlıksızdı Allah korusun 4 ay sonra düşse ne kadar çok üzülürdün. Buna şükür canım hepimizin başına geliyo yeter ki pes etme yola devam
Bi ara verin canım vücudun da dinlensin sen de çok ağrı çekmişsin azıcık rahatla neden bukadar ağrın oluyor yaBen hic hastnye gtmek bile istemyrm ama bir gidip neden dustu die arastlrmasni isteyecegim bu ay ümreden gelenleri deneycegim ama kanamam henuz bitmesi 10gun sonrda adet zamani zaten pek calisma sansimiz yok esimde rahatsiz bu aralar
hayırlsıı olsun Allah sağlık versinBenim 6 nisanda 2.asilamam yapildi tututu cuma kanamam basldi ve dusruyorum su anda dusuk oldu malasef ki
Bizde herhangi bir problem yok canim kendiliginde de kalamadim oyuzde oldu asilamam oda dustu malasef istehayırlsıı olsun Allah sağlık versin
problem nedir acaba ? yani neden aşılama yapıldı
Üzülme Allah zamanı gelince nasip eder inşallah benimde bu ay kocaman bir kistim oluşmuş doktor bir ay OKS verdi galiba tüp bebeğe geçeceğimBizde herhangi bir problem yok canim kendiliginde de kalamadim oyuzde oldu asilamam oda dustu malasef iste
latrodect post: 40854863 .!.:kızlar bana yardım eder misiniz? ilk aşılamam olacak. inş tutar hamile kalırım :) bol bol dua edin nolurrrr!
1 mayısta aşılamaya başladık. 4 gün gonal f kullandım. kontrole gittim 12mm lik bir yumurtam olmuş. doktor gonal f nin yanında cetrotide verdi. 3 gündür kullanıyorum. yarın kontrolüm var. acaba bu aşamadan sonra ne yapılacak?
11 mayısya aşılamayı yaptırdım canım. bakalım sonuç bekliyorum. beklemek inan çok zorTatlim selambende haziranda yaptircam aşılama. Bende senden bilgi bekliyorum
11 mayısya aşılamayı yaptırdım canım. bakalım sonuç bekliyorum. beklemek inan çok zor25 mayısta test yaptırıcam. şuan hiç bişey hissetmiyorum. vajinal jel verdiğinden galiba göğüs hassasyeti var o kadar. elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum
inş kavuşurum, inş hamileyimdirSagol canm ♥ ins kavusursn bebisine. Hsg cektirmismiydin. Bizim isler değişti esim ilac kullancak dogal yoldan bile olablrms asilamaya gerek kalmadan. Ins bakakjm sabirla beklicez..haberleselim burdaan
SpErm testi yaptirmistk enfeksiyon cikti onlarin giderilmesi icin ilac tedavisi canm.bende yaptircam hsg adet olaim onunuzdeki ay korkmuyoem zaten ucunda olum yok ya anne olmak kolay degil dayancaz :)inş kavuşurutamileyimdirhsg çektirdim bende bi sıkıntı çıkmadı, biraz acılı bir olay ama dayanılmayacak kadar da değil. bunların hepsi bebek için diye düşününce katlanılıyor. eşin neden ilaç kullanıcak peki? haberleşelim burdan
canım inşallah hamıle kalırsın ve sevincını bızımle paylaşırsın ben de aşılama düşünüyorum sen nerde yaptırıyorsunkızlar bana yardım eder misiniz? ilk aşılamam olacak. inş tutar hamile kalırım :) bol bol dua edin nolurrrr!
1 mayısta aşılamaya başladık. 4 gün gonal f kullandım. kontrole gittim 12mm lik bir yumurtam olmuş. doktor gonal f nin yanında cetrotide verdi. 3 gündür kullanıyorum. yarın kontrolüm var. acaba bu aşamadan sonra ne yapılacak?
bende senınle aynı durumdayım güzelim bende aşılama düşünüyoırum ama nasıl olucak bılmıyorumarkadaslar bi yiloldu hic bi sebep yok hamile kalamadim kararsizim asilama yaptirsammi hangi durumlarda yapilir yazarmisiniz
inşallah güzel haber verırsın canım bıze.hamıle kalırsın allah yardımcımız olsun.11 mayısya aşılamayı yaptırdım canım. bakalım sonuç bekliyorum. beklemek inan çok zor25 mayısta test yaptırıcam. şuan hiç bişey hissetmiyorum. vajinal jel verdiğinden galiba göğüs hassasyeti var o kadar. elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?