Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün bana aşılama yapıldı.ama çok acı ve ağrı hissettim.ayrıca dr.tüplere o incecik hortumu sokamadı.kalın bi çubuk gibi bi şeyle açtı ve bi kaç deneme yaptı.acayip ağrı ve acıma oldu ve kanamam var.acıma olmadığını okumuştum.yoksa bende bi sorun mu var 12 gün sonra test yaptırıcam.bu arada deneyimli olanlar aşılama sonrası neler yapılması gerektiğini paylaşırsa sevinirim.

Sen daha öncesinden HSG yaptırmışmıydın? Bana sanki tüplerin de çok hafif tıkanıklık varmışta ,bu aşılama uygulamasından sonra açılmış gibi geldi..Ben aşılama ile hamile kaldım ,bende de aşılama sonrası çok hafifi kanama olmuştu ama bu kadar acı olmamıştı...Aşılama sonrası ben herhangi bi şey yapmadım(çünkü fazla ümitli değildim)Beslenmeme vs. dikkat ediyordum o kadar...Umarım hayırlı haberler alırsınız...

hsg nedir?yaptırmadım.kanamam bugünde biraz vardı.bugün ikinci günü.ayakta durmamam gerekli ama işim gereği mecbur kalıyor insan.inşallah bu kadar uğraşa ve acıya değer ve bende hamile kalırım

hsg nedir?yaptırmadım.kanamam bugünde biraz vardı.bugün ikinci günü.ayakta durmamam gerekli ama işim gereği mecbur kalıyor insan.inşallah bu kadar uğraşa ve acıya değer ve bende hamile kalırım
HGS rahim filmi oluyor.Yani tüplerinin açık veya kapalı olma durumu kontrol ediliyor.İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın..

ilk aşılamada mı hamile kaldınız?hamile olduğunuzu öğrenmek nasıl bi duygu çok merak ediyorum kendimi düşünemiyorum sonuç olumlu çıkarsa allahım çok istiyorum.

ilk aşılamada mı hamile kaldınız?hamile olduğunuzu öğrenmek nasıl bi duygu çok merak ediyorum kendimi düşünemiyorum sonuç olumlu çıkarsa allahım çok istiyorum.

Yok ben 2. aşılamada hamile kaldım...Ya içimde umut vardı tabi ama kendimi her türlü sonuca hazırlamıştım ,çocuğumuz olmasa da dünyanın sonu değil diye eşimle ,yakınlarımla konuşmuştum...İdrar testinde çift çizgiyi görünce çok sevindim ,gözlerimden yaş geldi ,1. derece yakınlarımı aradım...Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsin (tabii sana da )

Benim de aşılama dan 10 dk falan sonra baya bi sancim oldu kanama oldu. Doktor normal korkulacak bişey yok dedi.

arkadaşlar benim aşılama bugün 5.günü.hamile kalanlar belirtilerini paylaşırsa sevinirim.benim göğüslerimde karnımın altında şişlik ağrı var.hızlı hareket edince sancı yapıyor.akıntım çok.bunlar 5.günde normal mi sizce?bazen psikolojik olarak ben mi öyle hissediyorum diyorum bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum

Cnm o belirtilerin olusmasi henuz cok cok erken insalah mutlu sona ulasirsin bende yaptrmistim asilama bi hafta ara ara sancilarim oluyodu gogus agrim falan olmadi ama adet oldum malsef ;-( bayramdan sonraya kadar olmazsa ikinci asilamaya gecicez bakalim insalah olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalah

Arkada: 662445"]Yok ben 2. aşılamada hamile kaldım...Ya içimde umut vardı tabi ama kendimi her türlü sonuca hazırlamıştım ,çocuğumuz olmasa da dünyanın sonu değil diye eşimle ,yakınlarımla konuşmuştum...İdrar testinde çift çizgiyi görünce çok sevindim ,gözlerimden yaş geldi ,1. derece yakınlarımı aradım...Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsin (tabii sana da )[/QUOTE]
Arkadasim benim de 2 . asilamam ve 13 gunum cesaretin yok test yapmaya göğüslerinde 2 gündür hassasiyet oluştu adet zamanim yaklastigi içinmi aanlayamadım dizinde olmusmuydu

emoss0önce post: 41298578 .!.:
Aynen benimde cesaretim yok test yaptırmaya yaptirmayacagim da galiba adetimi bekleyeceğim. 3.aşilama benimde
Kan verdim az once dayanamadim ya ama hala sonucu görmeye cesaretin yok aslında beklentimde kalmadi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Arkadasim benim de 2 . asilamam ve 13 gunum cesaretin yok test yapmaya göğüslerinde 2 gündür hassasiyet oluştu adet zamanim yaklastigi içinmi aanlayamadım dizinde olmusmuydu[/QUOTE]
Tabii bende adet belirtilerinin hepsini yaşadım hatta kesin adet oldum diyodum ki ,hamile olduğumu öğrendim...O yüzden tevekkül edip beklemelisin...Hakkımızda hayırlısı olsun...

Herkese slm asılama yaptırcam ılk defa 2 gundur gonal f nın igne sını kullanıyorum cumartesi dr gıtcem kısmetse bu durumda kimse yokmu

Selam kzlar bnde bu ay asilama yaptrcam iki gun.sonra yumurta takibim war insllah buyumustr.eger buyumedyse bi ignesi warmi buyuten.serophone kullandm.ona ragmen buyumeyeblir.gec buyuyo yumrtalarm gec buyurse asilama yapilirmi bilgisi olanlar

Selam kzlar bnde bu ay asilama yaptrcam iki gun.sonra yumurta takibim war insllah buyumustr.eger buyumedyse bi ignesi warmi buyuten.serophone kullandm.ona ragmen buyumeyeblir.gec buyuyo yumrtalarm gec buyurse asilama yapilirmi bilgisi olanlar
Canm benımde cumartesi bacaklar yumurtalara bana gonal f verıldı serophane hakkında bı bilgim yok

Serophone de klomen gbi yumurta buyuten hap.sizinki yumrta buyuten igne sanirm.ya sdce yumrta kontrlu yaplcak alttan oruc bozulurmu doktr erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…