- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Bozulur canım ogun tutmaSerophone de klomen gbi yumurta buyuten hap.sizinki yumrta buyuten igne sanirm.ya sdce yumrta kontrlu yaplcak alttan oruc bozulurmu doktr erkek
Evet canım dogru benımkı igne bugun 5 .gun igne mı vurcam yarına vurcam sonra cumartesi kontrolu m varSerophone de klomen gbi yumurta buyuten hap.sizinki yumrta buyuten igne sanirm.ya sdce yumrta kontrlu yaplcak alttan oruc bozulurmu doktr erkek
Amin canım rabbım Hayırlısı yla nasip eder ins ne ignesi kullanıyosunmerhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim.nisan ayında ilk aşılamam yapılmıştı olmadı kısmet değilmiş tekrar iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bu mubarek günler hürmetine hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah hakkımızda hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
puregon kullanıyorum senin hakkındada hayırlısı olsun kaçıncı denemen ?hangi hastaneye gidiyosunAmin canım rabbım Hayırlısı yla nasip eder ins ne ignesi kullanıyosun
Anladım hayırlısı ins bu sefer guzel haberlerle donersen evinepuregon kullanıyorum senin hakkındada hayırlısı olsun kaçıncı denemen ?hangi hastaneye gidiyosun
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah ve zamanıysa olsun bu sefer daha çok hazır hissediyorum kendimi anneliğe ilk denememdeçok şey kattı bana aslında Allah hepimize sağlık versin ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin umarım seninde güzel haberini alırızAnladım hayırlısı ins bu sefer guzel haberlerle donersen evine
Amin ins ben 4 yıldır evliyim hiç korunmadım rabbım nasip etmedi bakalım nasıpse deneyelım dedım kısmet artık adet duzensizligimim var esim in hıc bır problem yok tek sıkıntımız adet olamamaksağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah ve zamanıysa olsun bu sefer daha çok hazır hissediyorum kendimi anneliğe ilk denememdeçok şey kattı bana aslında Allah hepimize sağlık versin ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin umarım seninde güzel haberini alırız
Daha bu ilk olucak buradayım ben özel jimer hastanesine gıdıyorumpuregon kullanıyorum senin hakkındada hayırlısı olsun kaçıncı denemen ?hangi hastaneye gidiyosun
BursadayımDaha bu ilk olucak buradayım ben özel jimer hastanesine gıdıyorum
anladım canım bende 5.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım sen gibi çikolata kistim var o yüzden olmadığını söylüyolar istanbuldayım bende zeynep kamil hastanesine gidiyorum bu aşılamada olmazsa tüpe geçicez inşallah eşimde problem yok benimde öyle işte yaş 30 oldu Allah nasipetsin olsun artıkBursadayım
Herseyin hayırlısı bende 25 yasındayım Rabbimin nasip etmesini bekliyoruz rabbım buyuk ıns bı gun olucak zamanı var demekkianladım canım bende 5.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım sen gibi çikolata kistim var o yüzden olmadığını söylüyolar istanbuldayım bende zeynep kamil hastanesine gidiyorum bu aşılamada olmazsa tüpe geçicez inşallah eşimde problem yok benimde öyle işte yaş 30 oldu Allah nasipetsin olsun artık
evet canım zamanı var umutsuzluğa kapılma rahat ol stres yapma yaşında küçük daha olacak inşallahHerseyin hayırlısı bende 25 yasındayım Rabbimin nasip etmesini bekliyoruz rabbım buyuk ıns bı gun olucak zamanı var demekki
Ins inş sagolasın allah gonlumuze gore versınevet canım zamanı var umutsuzluğa kapılma rahat ol stres yapma yaşında küçük daha olacak inşallah
amin iyigecelrIns inş sagolasın allah gonlumuze gore versın
Iyı geceleramin iyigecelr
hayırlı olsun canım inşallah alırsın bebişlerini kucağına beklemek çok biliyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun zamanıysa gelsin inşallah kasıklarda ağrı ve gaz olması normal karında şişlik kabızlık sürekli ağlama hissi bunlar normal ve 15 gün bunları çekiyosun diyebilirim bende öyle olmuştu ama tutmadı verilen ilaçların etkisi oluyoarkdaslar asilma yapildi bugun ama kasiklarimda agri var hafif. igne ile gelusti tumurtalarim 3 taneydi insallah tutar asilmam 18 mm yumutamin 1 digeri15digeriise10bklim hayirlusi dua edin benim icin tutsun yumoslar
hayırlı olsun canım inşallah alırsın bebişlerini kucağına beklemek çok biliyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun zamanıysa gelsin inşallah kasıklarda ağrı ve gaz olması normal karında şişlik kabızlık sürekli ağlama hissi bunlar normal ve 15 gün bunları çekiyosun diyebilirim bende öyle olmuştu ama tutmadı verilen ilaçların etkisi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?