aynı saatte kullanıyorum zaten canım ilk aşılamada hiç aynı saat denk gelememişti umudumda yoktı zaten bunda birazda olsa bi umut var ama hayal kırıklığına uğramak istemediğim için umutsuz gibi davranmaya devam ediyıorum inşallah güzel haberler veririm bendeSagol cnm seninde haberlerini bekliyorum ilaclarini saatini hep ayni kullanmaya ozen goster yoksa bi faydasi olmuyo allaha emanet ol iyi geceler
Ins cnm rabbim nasip ettikten sonra tek yumurtaylada olur benimde ilk asilamamda 1 yumurtam vardi simdi 3 tane rabbim nasip etmedikten sonra 10 yumurtan olsada fayda etmiyo ins bu ay guzel haberler alirizaynı saatte kullanıyorum zaten canım ilk aşılamada hiç aynı saat denk gelememişti umudumda yoktı zaten bunda birazda olsa bi umut var ama hayal kırıklığına uğramak istemediğim için umutsuz gibi davranmaya devam ediyıorum inşallah güzel haberler veririm bende
gerçi şimdilik tek yurta var 14 mm baakalım 2. çıkarmı çıkarsa nasıl olur hayırlısı artık
Canm slm nasılsın bugun gıttım Dr bı tane buyumus 16 olmus yarın Menegon verdı sabahtan kalcam dan aksam 11 bucuk ta da ovıtralle catlatma ignesi gobekten vurulcam sonra salı gunu asılama saat onda kısmetse ama cok heycan ıyım streslıyımIns cumlemizin guzel sonuclanir simdi beklemeye devam en zor surec 15gun beklemek
Tsk iyiyim cnm hic sitres yapma allahin izniyle rahat atlatirsin ins 1 tane yumurtan hakkinda birsey soyledimi iyi veya kotu bide senin e2 bakildimiCanm slm nasılsın bugun gıttım Dr bı tane buyumus 16 olmus yarın Menegon verdı sabahtan kalcam dan aksam 11 bucuk ta da ovıtralle catlatma ignesi gobekten vurulcam sonra salı gunu asılama saat onda kısmetse ama cok heycan ıyım streslıyım
E 2 bakılması o ne oluyo du guzel yeterli gelmıs dedı gonal f bı tane var dedı igne verdı iste salı gunu sabahta asılama olcagi nı soyledıTsk iyiyim cnm hic sitres yapma allahin izniyle rahat atlatirsin ins 1 tane yumurtan hakkinda birsey soyledimi iyi veya kotu bide senin e2 bakildimi
E2 yumurtanin kalitesini olcuyo kan tahliliyle benim e2 adetin 3 gunu bakildi 103 cikmisti daha yuksek olmasini istedigi icin cetrotide diye bi igne var onu 3 gun vurunmami istedi tekrar tahlil yaptiginda 800 un ustune cikmisti bu yumurta kalitesini arttirmak icinmis birde rahim duvari kalinlassin diye vagifem vajinal tablet ve climara bant verdi gecen ay tek yumurtayla asilama oldugu icin buay cok yumurtan olsun dedi ve 4 gun klomen ve gonal f kullandim o yuzden klomenin etkisiyle rahim duvarim incelmis bunu arttirmak icin de ilaclar verdiE 2 bakılması o ne oluyo du guzel yeterli gelmıs dedı gonal f bı tane var dedı igne verdı iste salı gunu sabahta asılama olcagi nı soyledı
Bana Rahîm için menegon verdı bılmıyorum hıc bahsetmedı birde ıyı dedıE2 yumurtanin kalitesini olcuyo kan tahliliyle benim e2 adetin 3 gunu bakildi 103 cikmisti daha yuksek olmasini istedigi icin cetrotide diye bi igne var onu 3 gun vurunmami istedi tekrar tahlil yaptiginda 800 un ustune cikmisti bu yumurta kalitesini arttirmak icinmis birde rahim duvari kalinlassin diye vagifem vajinal tablet ve climara bant verdi gecen ay tek yumurtayla asilama oldugu icin buay cok yumurtan olsun dedi ve 4 gun klomen ve gonal f kullandim o yuzden klomenin etkisiyle rahim duvarim incelmis bunu arttirmak icin de ilaclar verdi
Anladim cnm doktorun iyi dediyse iyidir tabi hakkimizda hayirlisiBana Rahîm için menegon verdı bılmıyorum hıc bahsetmedı birde ıyı dedı
Amin canımAnladim cnm doktorun iyi dediyse iyidir tabi hakkimizda hayirlisi
HGS rahim filmi oluyor.Yani tüplerinin açık veya kapalı olma durumu kontrol ediliyor.İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın..
Cnm ne yaptin asilaman oldumu nasil gectiAmin canım
Benimde asilamanin 6.gunu ve 2. Asilamam bende devlete gidiyorum ama ozeldeki doktorlardan daha iyi ilgileniyo hem doktorum olsun hem personel olsun gazet memnunum hangi hastaneye gidiyosunBnde aşılama yptm 1 hafta oldu inşallah tutar ama hiç umudum yok ilk aşılamam çünkü birde devlet hastanesi de yaptrdm
Zeynep Kamil e gdyrmBenimde asilamanin 6.gunu ve 2. Asilamam bende devlete gidiyorum ama ozeldeki doktorlardan daha iyi ilgileniyo hem doktorum olsun hem personel olsun gazet memnunum hangi hastaneye gidiyosun
Çok güzel ilgilendiler bnmde 8 günümZeynep Kamil e gdyrm
Nasilsin peki nasil bi belirtilerin var agrin varmi hiccÇok güzel ilgilendiler bnmde 8 günüm
Bende asilamanin yapildigi gun kasiklarimda agri olmustu ondan sonra hic agrim olmadi ne belimde ne kasiklarimda ne goguslerimde hic agri olmadiGöğüslerim çok acyo aşılama dn 2 gün sonra başladı halen acyo bide belimde ağrılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?