Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gözün aydin hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. asilama sürecin nasıl geçti? Normal hayatına devam ettinmmi? Bize anlatirmisin bizede umut olsun

Merhba kızlar. Ben de aşılama ile hamile kalanlardanım. Tam 9 ay önce bu topikte benim de hikayem var. 3 ay klomen kullanmdım 4. Ayda ipneli aşılama yapıldı ve aşılamadan tam 2 hafta sonra kan tahlilimden hamile olduğumu öğrendim. Sanki dün gibiydi. Ben pkoluyum ama ikaçlara iyi tepki alıyprduk. Eşimde haraket azlığı ve morfoloji 0 çıkmıştı. Kan tahlilini elime aldığımda hatırlıyorum elim ayağım titremişti. Eşim ise inanmamıştı yanılma olabilir sevinme dedi. Sonra hormon artış tkibi, kese, bebek, kalp atışı, ilk 3 ay derkeen korkudan uzun sür sevinemedik. Rabbume sukurker olsub cok rhat gebelik gecirdim. Su anda minigimize kavusmamiza gunler kaldi. Ins bir an once kucagimiza sg salim aliriz pasamizi. Sakin umidinizi yetirmeyin. Biz kuzumuza yikildigimz anda kavusmustuk.

Hayırlısı yla bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyoruz. klomen kist yapti adet oldum hâlâ gitmemiş buyuyorlar moralim bozuk bu ayda kaldı böyle şaşırdım artik

Hayırlısı yla bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyoruz. klomen kist yapti adet oldum hâlâ gitmemiş buyuyorlar moralim bozuk bu ayda kaldı böyle şaşırdım artik
Amin inş cnm. Benim de kist yapmıştı 1 ay kullandım kistten sonra 1 ay ara vermek zorunda kaldı. 3. Kullanışımda da kist yaptı ama bu sefer doktor ara verdirmedi tahlil yaptırdı sadece hormon salgılıyor mu diye. Salgılamadığı için ara vermedik. Bu arada çaylatma ipnesi oldun mu o kisti önlüyor veya oluşursa bile hızlıca geçmesini sağlıyor.

Allah esirgesin eger bir daha yasarsam bende sebebinin arastirilmasini isteyecegim.
Sag ol Allah razi olsun...
Canim rabbim sana saglikli bir hamilelik, saglikli bir bebek nasip etsin. Insallah bundan sonra görecegin rüyanda oglusuna síkí síkí sarilirsin sonrada bu rüyan gercek olur Allahin izniyle..
Amin canm sagol

Yok catlatma yapmadi kendisi catlamis dedi. Asilama oldum ben 5 yumurtam vardı 4 u catlamamis büyümeye devam ediyor. Çok moralim bozuk kasık ağrım geçmiyor. Bir daha klomen kullanmayacam

Yok catlatma yapmadi kendisi catlamis dedi. Asilama oldum ben 5 yumurtam vardı 4 u catlamamis büyümeye devam ediyor. Çok moralim bozuk kasık ağrım geçmiyor. Bir daha klomen kullanmayacam
Catlatma ignesi olsaydin kist olmazdi. Yada en azindan kistlerin deq catlardi.

Merhba kızlar. Ben de aşılama ile hamile kalanlardanım. Tam 9 ay önce bu topikte benim de hikayem var. 3 ay klomen kullanmdım 4. Ayda ipneli aşılama yapıldı ve aşılamadan tam 2 hafta sonra kan tahlilimden hamile olduğumu öğrendim. Sanki dün gibiydi. Ben pkoluyum ama ikaçlara iyi tepki alıyprduk. Eşimde haraket azlığı ve morfoloji 0 çıkmıştı. Kan tahlilini elime aldığımda hatırlıyorum elim ayağım titremişti. Eşim ise inanmamıştı yanılma olabilir sevinme dedi. Sonra hormon artış tkibi, kese, bebek, kalp atışı, ilk 3 ay derkeen korkudan uzun sür sevinemedik. Rabbume sukurker olsub cok rhat gebelik gecirdim. Su anda minigimize kavusmamiza gunler kaldi. Ins bir an once kucagimiza sg salim aliriz pasamizi. Sakin umidinizi yetirmeyin. Biz kuzumuza yikildigimz anda kavusmustuk.
Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına aldığın gün olsun inşallah canim
Erken gebelik belirtilerin nelerdi biraz bahsedebilirmisin?

Ben
Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına aldığın gün olsun inşallah canim
Erken gebelik belirtilerin nelerdi biraz bahsedebilirmisin?

Sağol cnm amiiin. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim gebeliğim çok rahat geçmişti bu yüzden ne mide bulantım ne de başka bir şey yaşadım. Gögüs şişmesi ise heo negatif sonuç aldığımda da oldu bu yüzden belirtilere hiç takılmayın. Öbür zamanlarda farklı yaşadışım bir tek su gibi akımtıydı. İlk ay boyunca su gibi akıntım geliyordu bacaklarımdan dökülüyrdu. Renksiz klkusuz su.

Ilk asilama ile mi kaldin peki 3 klomen kullandim demisin ama 3 ay sadce ilacli tadevimi oldun asilama yapildimi acaba canim

Ben gecen ay 3.asilamami oldun diger ikiside buda klonen
Ben

Sağol cnm amiiin. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim gebeliğim çok rahat geçmişti bu yüzden ne mide bulantım ne de başka bir şey yaşadım. Gögüs şişmesi ise heo negatif sonuç aldığımda da oldu bu yüzden belirtilere hiç takılmayın. Öbür zamanlarda farklı yaşadışım bir tek su gibi akımtıydı. İlk ay boyunca su gibi akıntım geliyordu bacaklarımdan dökülüyrdu. Renksiz klkusuz su.
Bende her asilamada klomen kullandim bu ay 4.asilamam olacak ve bu igneli olacak gecen ay hayatimda ilk defa adetim 4 gun gecikti ve asilama oldum 6.gunden sonra su gbi kokusuz yogun akinti benden de geldi hatta hamileyim die dusundum ben debamli ic camasri degstryordun o derece 6 gunde gecicinkce topikteki arkdslr bike hanile oldgumu dusunduker ama malsed degildim adet oldum cok az kan verdim adrt olmadan once degerin 2 cikmisti benim sizde merak ettigim sizin ilk mi yoksa 4.asilamaniz mi 3 ay klomen kullandim demissiniz noraml mi denediniz yoksa asilama mi oldunuz

Ilk asilama ile mi kaldin peki 3 klomen kullandim demisin ama 3 ay sadce ilacli tadevimi oldun asilama yapildimi acaba canim
İlk aşılamada hamile kaldım. Klomen kullandığımda normal yolla denedik. 3 denemeden sonra doktor aşılamaya geçrlim dedi çünkğ yumurtalarımda sıkmtı yoktu. Aşılamayı ama iğneli yaptı.

Igneli ile komenin farki nedir acaba benim 4.asilamam olacak igneli benimde kolmene hemen cvp veryor noramlde de buyuyor catlitor zaten yumurtlarim 2.asilamam turmustu ama dustu benim

Igneli tedavide ıgne nin fiyati ne kadar? Ben artık klomen kullanmam mafetti beni hala çekiyorum. Igne li tedavide tutma şansı daha yüksek heralde ben düşük doz alsam yeter yumurtalarim büyüyor

Kaç yumurtan vardı asilamada?ssorması ayıp ilişki oldumu daha sonra biz bir kere yaptık esim asilamayla tuttu tuttu yoksa biz tutturamiyorz dedi yapmadik

Klomen ve catlatma ignesi bana cok agri yapuyor klomen birde rahim duvarni inceltyor klomen bana bukadr rahatsizlik veririken igneyi dusunemiyorum bende kasik bel agrisi cok olyor akinti igneli neden daha etkli evet ole deniliyor ama

Bir kere hamile kalabilsek devamı gelirde olmuyor işte millet her ay hamile kalıyor biz o kadar dikkat ediyoruz yok onu yeme yok ağır is yapma sakindikca olmuyor salacan aklindan cikaracaksin o zaman oluyor zaten

Bir kere hamile kalabilsek devamı gelirde olmuyor işte millet her ay hamile kalıyor biz o kadar dikkat ediyoruz yok onu yeme yok ağır is yapma sakindikca olmuyor salacan aklindan cikaracaksin o zaman oluyor zaten
Ben 2.asilamada hic sakinmadim her isimu yaptm yatmadim bike alakasi yok nasip olup olmamasi ile alakali sonra hopp dustu ve bana herkez zor buldun bir yatip dinlenedin anca gezdin dediler simdi de diyrm ki acaba yatsamiydim cok yordum kendimi bu yuzden mi dustu xedim 3.asilamada hep dinlendim tutmadi devami bazen gelmyor iste dusuyor bide o var

Iki kere İğneli yaptirinca devlet tup bebeği karsiliyormus. Asilama olduğumdan beri kasik ağrım var ömrümde bu kadar uzun süreli ağrı cekmedim klomen ise yaramaz daha çok İğneli tedaviyle tutuyor heralde tutanların geneli öyle

Back
X