• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim arkadasimda öyle 6 yıl olmadı sebepsiz sonra boşver dedi hersey çocuk değil dedi kız o ay hamileymis o adet oldum sanmis yolculuk etti iki kere hiç bişey olmadı şimdi kızı olacak

O zaman sen yine hamile kalırsın bir kere olmuş kendiliğinden bile olur merak etme folik asit alacam bu sefer arkadaş onu kullanmıştı

Iki kere İğneli yaptirinca devlet tup bebeği karsiliyormus. Asilama olduğumdan beri kasik ağrım var ömrümde bu kadar uzun süreli ağrı cekmedim klomen ise yaramaz daha çok İğneli tedaviyle tutuyor heralde tutanların geneli öyle
Evet iki hakkim var sonra tupe gececm ama tupte devlet yarisini kardiliyor olablr cnku ben para veryrm asilama icin sartlri var yani

O zaman sen yine hamile kalırsın bir kere olmuş kendiliğinden bile olur merak etme folik asit alacam bu sefer arkadaş onu kullanmıştı
Bende gunder bir defa alyrdum gecen ay biraktm almayi ya o bebegin beyin gelisimi icin hamile kalmyi kolaylastrma gni etkisi yok sanirm bilmyrm ama

Benim arkadasimda öyle 6 yıl olmadı sebepsiz sonra boşver dedi hersey çocuk değil dedi kız o ay hamileymis o adet oldum sanmis yolculuk etti iki kere hiç bişey olmadı şimdi kızı olacak
Aaa ne guzel adet olmus mu peki kanamasi gelmis mi ben de bu ay adet takvimime hic usaret yapmdim skldim cnku her ay iliski gunlerini isaretlmedkten dikkatte etmedjm aman iste nasil gecen ay ilk defa 6 gun gecikme ile geldi kanamam ve asiri kasik bel agrim vardi gatta asiri su gbi akontim varid benimde

Iki gün gelmiş kırmızı ikinci gün kahve akinti olmuş sonra kesilmiş adet olacakmış gibi ağrıları olmuş onun

Klomeni gectm catlama ignesinden sonra birliktelikte bike zorlaniyorum ben nasil agrim oluyor anlatamam resmen kasiklrm batuyor agriyor patlayack gbi olyor

Yasin genç olur merak etme zaten bir kere kalmissin devamı gelir biz hiç kalamiyoruz yas olmuş 32 yaslandik

Iki gün gelmiş kırmızı ikinci gün kahve akinti olmuş sonra kesilmiş adet olacakmış gibi ağrıları olmuş onun
Benim adetin 3 gun gecikti kan degerin 2 cikmsri sonra 6 gun gevijti bisi yok affdersin ben gelsin die esimle birlikte oldun benimde bu ay az oldu iki gun cok az sonra biraz cogaldi ama azdi

Yasin genç olur merak etme zaten bir kere kalmissin devamı gelir biz hiç kalamiyoruz yas olmuş 32 yaslandik
Ben 22 nin icindeydim evlendgumde vala o belli olmaz iste beninde olmayabilr ki olmtor baksana Allah yardimcin oksun seninde benimde olmayan herkezin

Benimde öyle oluyor çok zor kadınlık asilamam da çok korktum çok canım yandı doktor yapamadi başka doktor çağırdı o yaptı. Bu böyleyse doğum nasıl olur dedim korktum

Benimde öyle oluyor çok zor kadınlık asilamam da çok korktum çok canım yandı doktor yapamadi başka doktor çağırdı o yaptı. Bu böyleyse doğum nasıl olur dedim korktum
Asilamada sorun yasamyorum yumrtlarim buyurken ve catlarken bana agri veryoe mesela azicik ayakta durum abovvv herkezxe ayni olmyor iste bunyeye gire degisiyor

O bir hafta sonra idrarda çıkmış onun olmazsa bir hafta geçince yap geç döllenme olabilir

Bende yasamazdim da doktor panik yaptı ucunu sokamadi uğraştı canım yandı diğer doktor sip diye yapti

O bir hafta sonra idrarda çıkmış onun olmazsa bir hafta geçince yap geç döllenme olabilir
Cok gecri canim 2.adet tarime 10gun falan kaldi sanmiyorjm ole ilsa insan hisseder nebil gogusleri siser falan demi yok bu ay bakalim yine gdecez asilamaya ignelj9

Igne li tedavi de ıgne fiyati ne kadar? Pahalı heralde sabah doktora gittim kistlerim buyumuyor ama bu ay dinlenecez

Back
X