• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben

Sağol cnm amiiin. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim gebeliğim çok rahat geçmişti bu yüzden ne mide bulantım ne de başka bir şey yaşadım. Gögüs şişmesi ise heo negatif sonuç aldığımda da oldu bu yüzden belirtilere hiç takılmayın. Öbür zamanlarda farklı yaşadışım bir tek su gibi akımtıydı. İlk ay boyunca su gibi akıntım geliyordu bacaklarımdan dökülüyrdu. Renksiz klkusuz su.
Anladım canım tşkler sebepsiz olunca insanın elinden bişey gelmiyor zor ama sabredeceğim hayırlı cumalar

canla umut olsun die yazıyorum cunkubende bu formlarda cok dolandım hepbırumut aradım... ben 3 kere klomen kullandım asıla derken iki sene cocugum oldu zorlu bı surec bebek hamıle gorunce ıxım oarcalanıodu eksıklıgonocok hıssedıyordumsonra yone igne kullandım catlatma ve akabonde ıkıncı asılamamıoldum cok sukırler olsunkı sımdı 5aylık hamileyım bir kız evladım olacakumufunuzu kaubetmeyın allahım ol derse olur siz vazgecneyınolmadı dıede uzulmeyın. allahım bekleyen isteyen herkesede bu duyguyu uasatsın en kısa zamanda.

aaa az kalmışş hadı hayırlısıı:) sonucu mutlaka yazz, gebeb kalamama sorunun ne ?

Sebepsiz canım hiç bir sorun yok gorunurde zamanı diil herhalde bilmiyorum asilamadan çok umitliyim inşallah tutar tutmazsa yikilmaktan korkuyorum çünkü bir daha deneyecek psikoloji kalmadı bende
aaa az kalmışş hadı hayırlısıı:) sonucu mutlaka yazz, gebeb kalamama sorunun ne ?

Sende ne sorun var canım
Canım senle aynı durumdayız. Biz ilk istediğimiz ay hamıle kaldım, düşük oldu sonrasında 14 ay oldu hamıle kalamadım. Bu süreçte yumurta takibi, rahim filmi, hormon testi, sperm testi kist, herşey temiz yolunda, doktor da sebepsiz dıyır, klomen çatlatma kullandım yıne olmadı, artık aşılamaya gecelım dedi

Evet canım hepsi yapıldı benimde bu ay da aşılama denedik ama bilmiyorum nolcak sabah dayanamadım test yaptım ama yok ağlıyorum sabahtan beri çok canım sıkıldı perşembe kan testi yaptircaz bakalım erken mi yaptım gerçekten yok mu bilmiyorum
Canım senle aynı durumdayız. Biz ilk istediğimiz ay hamıle kaldım, düşük oldu sonrasında 14 ay oldu hamıle kalamadım. Bu süreçte yumurta takibi, rahim filmi, hormon testi, sperm testi kist, herşey temiz yolunda, doktor da sebepsiz dıyır, klomen çatlatma kullandım yıne olmadı, artık aşılamaya gecelım dedi

Evet canım hepsi yapıldı benimde bu ay da aşılama denedik ama bilmiyorum nolcak sabah dayanamadım test yaptım ama yok ağlıyorum sabahtan beri çok canım sıkıldı perşembe kan testi yaptircaz bakalım erken mi yaptım gerçekten yok mu bilmiyorum
canım psıkolojini bozma olacagı varsada düşük yaparsın psikoloji etkiliyor en çok da zaten. Zamanı var demekki öyle düşün. Bence erken daha. 15 gün sonra kanda belli olur döllenme.

Canlarım bu formu ben açmıştım. sizlere daha önce de yazdım umut olsun diye.. ben 3 yıl uğraştım yumurtalama takibi aşılama ve tüp bebeğe kadar gittik oda olmadı. 2 kez tüp bebek için kendimize tarih belirledik ve o tarihten 2 ay öncesinde kendiliğinden hamile kaldım. şuan 5 aylık hamileyim. nolursunuz ümidinizi kaybetmeyin. inanın gerçekten Allah bize öyle zamanda verdi ki süpriz oldu. iyiki de şimdi olmuş 3 yıl önce olmamış diyorum nedense.. Yüce Rabbim zamanını biliyor. yaşadıklarımız tamamen sınav dayanma sabrımız gösteriyor. sadece Allah'tan dileyin isteyin. O ol diyecek ki olacak. gerisi vesile. Biz hazır hissedince hemen olsun istiyoruz ama öyle değil işte. inanın dualarımdasınız. Allah en güzel zamanda sizlere nasip etsin.

Merhabalar, bende ilk aşılamayı deneyenlerdenim ve bugun 10. Gunum. Bugun ilk başta pembemsi akıntım oldu ve sonra birşey gelmedi. Ara ara kahverengi akıntı tarzım var. Doktorum bgn regl olmazsan eğer yrn gebelık testi yap dedi. Sizede oldu mu bu gibi şeyler ?

Canlarım bu formu ben açmıştım. sizlere daha önce de yazdım umut olsun diye.. ben 3 yıl uğraştım yumurtalama takibi aşılama ve tüp bebeğe kadar gittik oda olmadı. 2 kez tüp bebek için kendimize tarih belirledik ve o tarihten 2 ay öncesinde kendiliğinden hamile kaldım. şuan 5 aylık hamileyim. nolursunuz ümidinizi kaybetmeyin. inanın gerçekten Allah bize öyle zamanda verdi ki süpriz oldu. iyiki de şimdi olmuş 3 yıl önce olmamış diyorum nedense.. Yüce Rabbim zamanını biliyor. yaşadıklarımız tamamen sınav dayanma sabrımız gösteriyor. sadece Allah'tan dileyin isteyin. O ol diyecek ki olacak. gerisi vesile. Biz hazır hissedince hemen olsun istiyoruz ama öyle değil işte. inanın dualarımdasınız. Allah en güzel zamanda sizlere nasip etsin.
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim..

Kızlar Günaydın herkese bugün asilama günü dahil 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı :mad:çok moralim bozuldu acaba hala şansım olabilir mi

Back
X