• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kardesimin 1 ay oldu cocugu olali, o dogum yaptigindan beri o kadar cogaldi ki soran eden. Allah sana da nasip etsin dediklerinde bile iyi niyetli dilekle bile batiyo bana.
Bu arada sizin agrilar mi adet agrisi gibi? Benim klasik adetten bes alti gun once baslayan agrilarim basladi. Zaten kendi kendime yaptigim testler negatif cikiyo. Cuma
Test yaptircam iste onda da hiic umudum yok
sabir canim en iyi çare. senin sinavin Allah'tan geliyo, kuldan degil. herkes farkli sinav olur.
benim de oyle regl agrilarim basladi, aynen ümidimi kaybediyorum. inşallah yarin guzel haberle donersin. belli olmuyo bazen pozitif de gelebiliyo. amaan gelmese de napalim Allah baska dert vermesin. daha yolun başı aşılama. ;)

sabir canim en iyi çare. senin sinavin Allah'tan geliyo, kuldan degil. herkes farkli sinav olur.
benim de oyle regl agrilarim basladi, aynen ümidimi kaybediyorum. inşallah yarin guzel haberle donersin. belli olmuyo bazen pozitif de gelebiliyo. amaan gelmese de napalim Allah baska dert vermesin. daha yolun başı aşılama. :KK66:
Bugun kendim test yaptim negatif cikti. Canim hic kan bile vermek istemiyo o kadar canim sikkin ki

Slm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi

merhaba kızlar. ben de 2. aşılamamı yaptırdım, 8. gün bugün. ilki olumsuz olunca şimdi duygusal olarak müthiş bir ümitsizlik var.
hayırlısı olsun hepimiz hakkında.
Bnde bkliyrm yumurta syn kcti 2. Asilamam olackti klomen kullandim bu sfer byumedi gnunde pzrtsi kntrlm vr snn nler oldu anltr msn

Bnde bkliyrm yumurta syn kcti 2. Asilamam olackti klomen kullandim bu sfer byumedi gnunde pzrtsi kntrlm vr snn nler oldu anltr msn
klomen cok fazla gelistirmiyor. sadece 1 yumurta gelismisti bende onunla. iki asilamamda da gonalf kullandim. 4 yumurta gelisti bu sekilde.
2. asilamam da negatif ama, bugun belli oldu. nasip ya şartlar iyi de olsa tutmayacaksa tutmuyo. bazen de isler yolunda gitmiyor ama sonuc iyi oluyor. belki pazartesi olumlu seyler duyarsın.

klomen cok fazla gelistirmiyor. sadece 1 yumurta gelismisti bende onunla. iki asilamamda da gonalf kullandim. 4 yumurta gelisti bu sekilde.
2. asilamam da negatif ama, bugun belli oldu. nasip ya şartlar iyi de olsa tutmayacaksa tutmuyo. bazen de isler yolunda gitmiyor ama sonuc iyi oluyor. belki pazartesi olumlu seyler duyarsın.
Ins ya w sfer klomen kllndm tam gnnde ilknde 4 ymurta 2.de7 ymurtm olmstu bu sfer akntim flanda az byumedgini hssdyrm ins bu sfer tutar ya asilamam ymurtalarm pzrtsiye byumus olr cok zor bi imtihandayiz rbbim hpimize shlikki evlat vrsin ins tek care dua etmek yer gok duayla druyo o yzdn birbirimeze cok dua edelm arkdaslar

Hayirli aksamlar kizlar asilama olanlar tutanlar ne gibi belirtileriniz oldu veya tutamayanlar sizdede belirti oldumu bnm 10.gunum hic ümidim yok :(

Hayirli aksamlar kizlar asilama olanlar tutanlar ne gibi belirtileriniz oldu veya tutamayanlar sizdede belirti oldumu bnm 10.gunum hic ümidim yok :KK43:
umidin neden yok, ilk asilama mi.
ben iki asilama gecirdim sonuc negatifti malesef ama pozitif olan da cok bana bakma o yuzden. gordugum belirtiler progesteronun yol actigi goguslerde agri ve odem, kasik agrisi, adet agrisina benzer agrilar. bunlar son 5 gunde yogun oldu.
hic belirtisi olmadan hamile kalan da var. bence kendini bi sekilde dinlememeye calis. son iki gunun kalmis test icin.

umidin neden yok, ilk asilama mi.
ben iki asilama gecirdim sonuc negatifti malesef ama pozitif olan da cok bana bakma o yuzden. gordugum belirtiler progesteronun yol actigi goguslerde agri ve odem, kasik agrisi, adet agrisina benzer agrilar. bunlar son 5 gunde yogun oldu.
hic belirtisi olmadan hamile kalan da var. bence kendini bi sekilde dinlememeye calis. son iki gunun kalmis test icin.
Evet ilk asilamam iki yildr evliym bebegm olmuyo esimde vorikosel oldugunu ogrendik asilama yapalim dedi doktorum iki gun once evde test yaptm negatif cikti bndede siskinlik kasklarda agri goguslerde agri(bugun basladi),ama hep piskolojik oldugunu dusunuyrm bu belirtileri cunku okuyorum a bu bnde yok diyorum oluyo hemen dusunmemek elde degil sanki zaman gecmiyo

Ben salı günü aşılama yaptirdim bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi

Evet ilk asilamam iki yildr evliym bebegm olmuyo esimde vorikosel oldugunu ogrendik asilama yapalim dedi doktorum iki gun once evde test yaptm negatif cikti bndede siskinlik kasklarda agri goguslerde agri(bugun basladi),ama hep piskolojik oldugunu dusunuyrm bu belirtileri cunku okuyorum a bu bnde yok diyorum oluyo hemen dusunmemek elde degil sanki zaman gecmiyo
testi erken yapmisin cikmaz hemen. istersen testi tekrar et yarin ya da diğer gun. erken gebelik testi alman iyi olabilir, daha hassastır. inşallah hamilesindir.

Ben salı günü aşılama yaptirdim bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
senin de erken olmus, 8. gun bugun cikmaz ki. 12. gunden once çıkmadığında guvenmeyin testlere. beklemek cok zor biliyorum ama sabirdan başka care yok ki ;)

testi erken yapmisin cikmaz hemen. istersen testi tekrar et yarin ya da diğer gun. erken gebelik testi alman iyi olabilir, daha hassastır. inşallah hamilesindir.
Ben en iyisi 12.gun tekrar deniyeyim testi Rabbim hepimizin gonlune gore versin cok zor bi bekleyis :/hic cesaretim yok test yapmaya kan testinde negatif sonucunu alma ihtimali gelince aklima hepimiz birbirimize dua edelim

Kizlar 11.gun bugun erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti olsa pozitif olurdu bugun atesimde dustu ordan anladim zaten hamile olmadigimi :'( yıkıldım Rabbim dayanma gücü versin cok zormus bu isler :(

Kizlar 11.gun bugun erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti olsa pozitif olurdu bugun atesimde dustu ordan anladim zaten hamile olmadigimi :'( yıkıldım Rabbim dayanma gücü versin cok zormus bu isler :KK43:
gecmis olsun, hayirlisi olsun canim. emek veriyoruz, boyle bir sonuc beklemiyoruz, cok zor. ama unutma senin icin hayirli vakti zamani vardir. onu bekliyordur.

Kizlar 11.gun bugun erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti olsa pozitif olurdu bugun atesimde dustu ordan anladim zaten hamile olmadigimi :'( yıkıldım Rabbim dayanma gücü versin cok zormus bu isler :KK43:
gecmis olsun, hayirlisi olsun canim. emek veriyoruz, boyle bir sonuc beklemiyoruz, cok zor. ama unutma senin icin hayirli vakti zamani vardir. onu bekliyordur.

bende salı günü aşılama oldum bugün 8.gün beklemek cok zor. ben cumartesi-paZar test yapmayı düşünüyorum. sizde belirti varmı? yoksa cok mu yeni acaba?

Back
X