- 26 Ekim 2015

- 282

- 182

- 103

- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah kuzum Rabbim görür bunca çabayı inşallah.İyikide görmeden de olsa tanıyoruz birbirimizi.umutlarımızı hayallerimizi en önemliside evlat hasretini paylaşmak,birbirimizi görmeden de olsa çok güzel bir dostluk örneği sanırım. ..Amin cnm saol sizde cabalarnzn sonucunu pozitif alirsnz ins cok zor bi surec biliyorum cunku burda birbirimize umut olup kimseye anlatamadklarimizi anlatyoruz birbirimizi gormeden aslinda ne kadarda cok taniyoruz rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasn ins
Ben iki ay incir kürü yaptım sonraki ay hamile kalmıştım canım düzenli olarak yapCeylacim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ben 22 ocakta aşılama oldum 6 şubatta adet oldum ilk aşılama tutmadı şimdi bi ay ara verdik.ben bu arada incir körüne başladım 10 şubatta basladim sabahları içiyorum diğer ay yine adet olunca tedaviye baslicaz inş.belki bu ay incir kuru ise yarar hayırlısıyla
Ya bence asilamayi iptal etme cunku bir yumurta ile hamile kalan cok . Sansini dene derim . Ya aslinda esimle karar verdik asilama yapicaz diye ama yarin bakalim doktorum ne diyo . Ben mardin özelpark hastahenesinde tedavi göruyorum ama doktorumun onerisi ile diyarbakirda asilama yapicam inshallah . Senin ilk asilaman mi ?
Olsn cnm sikma canini bende ikinci asilama ile hamile kaldim tedaviyi asla aksatmayin cnmCeylacim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ben 22 ocakta aşılama oldum 6 şubatta adet oldum ilk aşılama tutmadı şimdi bi ay ara verdik.ben bu arada incir körüne başladım 10 şubatta basladim sabahları içiyorum diğer ay yine adet olunca tedaviye baslicaz inş.belki bu ay incir kuru ise yarar hayırlısıyla
Evt dogru söyliyorsun . Yumurtasi cok ama gebe kalmayanda var . Hakkimizda hayirlisi . Benimde ilk asilamam ve cok heycanliyim bide biraz korkuyorum acicak diyeyarin kontrollum nasil gecti ve ne karar verdik diye yazarim buraya sende yaz .
Günaydın kizlar.bugün asilamadan sonra 12.günüm idrar testi yaptım yine negatif. Halami erken bilemiyorum
artık belli olmasi lazim değilmi sizce.yoksa hala kan testi için 14. Günün dolmasinimi bekliyim.bunaldım artık.tutmadı galiba artık olumsuz düşünmeye başladım.
Daha erken 14 günü doldursan iyi olur. Benimde 12. Gün bugün. Ama göğüslerimdeki şişkinlik azaldı sanki adet yaklaştı galiba
Evet cnm benimde göğüslerim deki şişlik indi sadece sanci var.sen hiç test yaptırdım peki?Yüzde elli olacak yüzde elli olmayacak diye düşünüyorum
Yaptırmadı m canım adetin gününü beklemeyi düşünüyorumEvet cnm benimde göğüslerim deki şişlik indi sadece sanci var.sen hiç test yaptırdım peki?