• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama olcak kardeslerim asilamaya gderken abdest alarak gdin ve asilama sirasnda surekli salavat cekin bitene kadar bunu sakn ihmal etmeyin mucizesi cok buyuk inaninki ins hepinizinki tutar

Amin cnm saol sizde cabalarnzn sonucunu pozitif alirsnz ins cok zor bi surec biliyorum cunku burda birbirimize umut olup kimseye anlatamadklarimizi anlatyoruz birbirimizi gormeden aslinda ne kadarda cok taniyoruz rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasn ins
Amin inşallah kuzum Rabbim görür bunca çabayı inşallah.İyikide görmeden de olsa tanıyoruz birbirimizi.umutlarımızı hayallerimizi en önemliside evlat hasretini paylaşmak,birbirimizi görmeden de olsa çok güzel bir dostluk örneği sanırım. ..

Ceylacim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ben 22 ocakta aşılama oldum 6 şubatta adet oldum ilk aşılama tutmadı şimdi bi ay ara verdik.ben bu arada incir körüne başladım 10 şubatta basladim sabahları içiyorum diğer ay yine adet olunca tedaviye baslicaz inş.belki bu ay incir kuru ise yarar hayırlısıyla

Ceylacim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ben 22 ocakta aşılama oldum 6 şubatta adet oldum ilk aşılama tutmadı şimdi bi ay ara verdik.ben bu arada incir körüne başladım 10 şubatta basladim sabahları içiyorum diğer ay yine adet olunca tedaviye baslicaz inş.belki bu ay incir kuru ise yarar hayırlısıyla
Ben iki ay incir kürü yaptım sonraki ay hamile kalmıştım canım düzenli olarak yap

Ya bence asilamayi iptal etme cunku bir yumurta ile hamile kalan cok . Sansini dene derim . Ya aslinda esimle karar verdik asilama yapicaz diye ama yarin bakalim doktorum ne diyo . Ben mardin özelpark hastahenesinde tedavi göruyorum ama doktorumun onerisi ile diyarbakirda asilama yapicam inshallah . Senin ilk asilaman mi ?

Ya bence asilamayi iptal etme cunku bir yumurta ile hamile kalan cok . Sansini dene derim . Ya aslinda esimle karar verdik asilama yapicaz diye ama yarin bakalim doktorum ne diyo . Ben mardin özelpark hastahenesinde tedavi göruyorum ama doktorumun onerisi ile diyarbakirda asilama yapicam inshallah . Senin ilk asilaman mi ?

evet ilk. uzun zamandır düşünüyordum ama süreç farklı gelişti şimdi bi anda başladık aşılamaya. aslında denemek istiyorum ama olmazsa maddi olarak tekrar başlaması zor olacak. kararsız kaldım aslında. hani istediğim öyle ikiz gebelik falanda değil sadece ihtimal düşük diye. nasip diyorum çok yumurtası olup tutmayan da var. yarın netleşir gibi duruyor görüşmeden sonra.
senin kaçıncı denemen ? yarın ikimiz içinde bu süreci belirleyen gün olacak

Olsn cnm sikma canini bende ikinci asilama ile hamile kaldim tedaviyi asla aksatmayin cnm

Evt dogru söyliyorsun . Yumurtasi cok ama gebe kalmayanda var . Hakkimizda hayirlisi . Benimde ilk asilamam ve cok heycanliyim bide biraz korkuyorum acicak diye :( yarin kontrollum nasil gecti ve ne karar verdik diye yazarim buraya sende yaz .

Kizlar ben bu ay 41 tane hurmayi 41 bir kisiye dagatim hurmalarin uzerine meryem suresini okucaklar ve hergun birtane yiyecem . Faydasini gören cok sizde deneyin derim . Ben bugun hurmayi yemeye baslicam . Bide sekine duasinida öneriyorum . Allah ne niyetiniz varsa kabul ediyor insallah .

Evt dogru söyliyorsun . Yumurtasi cok ama gebe kalmayanda var . Hakkimizda hayirlisi . Benimde ilk asilamam ve cok heycanliyim bide biraz korkuyorum acicak diye :KK43: yarin kontrollum nasil gecti ve ne karar verdik diye yazarim buraya sende yaz .

yazarım canım hakkımızda hayırlısı olsun.

Günaydın kizlar.bugün asilamadan sonra 12.günüm idrar testi yaptım yine negatif. Halami erken bilemiyorum
artık belli olmasi lazim değilmi sizce.yoksa hala kan testi için 14. Günün dolmasinimi bekliyim.bunaldım artık.tutmadı galiba artık olumsuz düşünmeye başladım.

Günaydın kizlar.bugün asilamadan sonra 12.günüm idrar testi yaptım yine negatif. Halami erken bilemiyorum
artık belli olmasi lazim değilmi sizce.yoksa hala kan testi için 14. Günün dolmasinimi bekliyim.bunaldım artık.tutmadı galiba artık olumsuz düşünmeye başladım.

Daha erken 14 günü doldursan iyi olur. Benimde 12. Gün bugün. Ama göğüslerimdeki şişkinlik azaldı sanki adet yaklaştı galiba

Back
X