- 1 Mart 2016
- 1
- 1
- 1
- 41
Canim.bende samsunda oturuyorum.yeni taşindim doktorun kim bende aşilama dusunuyorum buaycanım ben samsunda kadın doğum hastanesinde yaptırdım çok mükemmel bir doktorum var aşılama konusunda çok deneyimli ve bir sürü hastası var aşılamadan hamile kalan.benim ilaçlarım ve sperm yıkama işlemim toplamda bin tl tuttu.inşaallah güzel sonuçlar alırız.Allah hepimizin yüzüne gülsün.
Kizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
Kadın doğum hastanesinde samettin çelik canım çok iyi bir doktor.benim aşılamam tutmadı ama hayırlısı buymuş.sizde ne problem var.Canim.bende samsunda oturuyorum.yeni taşindim doktorun kim bende aşilama dusunuyorum buay
Tatlim bende asilama ile hamile kaldim suan 4 uncu ayimdayim gebelikte ve uc aydr her adet donemimde adet oluyorum sancm olmuyo ama adet goruyorum ins seninde tutmuştur üstüne goruyorsndr kendine stres yapma rabbim en iyi zamni biliyo hayirli olsn insAz bi lekem oldu korktum kan verdim 18, 13 çıktı eve geldim kanamam başladı test yaptım evde iki tane pozitif resmen belli oluyor bakınca az önce yine yaptım varrr ama adetim de var, tuhaf bir şey anlmadim dün gece sabaha kadar uyumadim biter belki diye bitmedi. Şimdide sabaha kadar tesbih cekicem Rabbim yardım etsin. 3 senedir bekliyorum ilk defa oldu o sonucu görmek bile yetti inş tamamına erer.
Tatlim bende asilama ile hamile kaldim suan 4 uncu ayimdayim gebelikte ve uc aydr her adet donemimde adet oluyorum sancm olmuyo ama adet goruyorum ins seninde tutmuştur üstüne goruyorsndr kendine stres yapma rabbim en iyi zamni biliyo hayirli olsn ins
Sonuç ne canimİnş canım sanada banada nasip etsin istiyoruz hepimiz kısmet Rabbim karar verir sende yaz mutlaka
Evet canm ve herseyde normal bazi kisilerde oluyomus boyleNasil yani cnm?sen suan 4aylik hamilesin ve hala adet mi goruyosun normal bisekilde?
Evet canm ve herseyde normal bazi kisilerde oluyomus boyle
Aynn bende cok sasirmistm ama alistm hatta bu yuzden hamile oldgmu soyleyince doktor inanmamistm tekrar tahlil yapalim dedim ve tekrar yapmistk asilamadan sonra 21.gun gittim teste mide bulantisndan dolayi oda yani yoksa gitmicektmCok sasirdim
Asilama hic zor bisey degil emin ol ben anlamamistm bile bittiğinde sadece o an rahat birak kendini ve kendine bolca dua et bi bakmissn bitmis ins hayirlisyla tutar ama ben cok salavat cektm bitene kadar sende oyle yap tutcaktr ins ben inandm oldu şükürasılama cok zor mu korkurlak bırsey var mı nasıl asılama yapılıyo acaba bnde once fılk cekcekelr ya bu ay yda bıdakkı ay asılama olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?