Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim.bende samsunda oturuyorum.yeni taşindim doktorun kim bende aşilama dusunuyorum buay

Kızlar yardım lütfen. .. ben aşılama oldum 17 gün önce dün adet oldum bende tutmadı sandım ama gittim kan verdim 18. 13 çıktı. .. doktor iki gün sonra gel dedi tekrar kana bakicak yani yarın. .. bugunde idrar testi yaptım 2 tane ikiside pozitif soluk biraz sanırım yeni diye. Ama resmen adet oluyorum neden sizce .. düşüyor mu dış gebelik mi ilaçların etkisimi bilmiyorum yarın sabah erkenden test için hst gidicem yine inş iyi sonuç alırım

Üstüne görme diye bir durum var tatlim yani ilk ay cok yeni ise gebeik regl gorme durumuna üstüne gormw diyorlar ama eger agrili yada asiri bir durumsa bence doktorunun 2 gun ileriye atmasi sacma gel hemen bakim demesi lazim ayrica değerin cidden cok dusuk bence asilmadan degilde normal iliskiden gec dollenme olmus olabilir sen genede moralini yuksek tut

Sağol canım kardeşim inş yarın sabah bakicaz ağrım yok ama resmen adet oluyorum az buz değil. degerim az evet inş yükselir yazarım yarın

Evet yaz mutlaka hakkinda hayirliai olsun canim telaslanma peki sen regl oluncami kan testi yaptin yoksa daha regl olmadan once mi

Az bi lekem oldu korktum kan verdim 18, 13 çıktı eve geldim kanamam başladı test yaptım evde iki tane pozitif resmen belli oluyor bakınca az önce yine yaptım varrr ama adetim de var, tuhaf bir şey anlmadim dün gece sabaha kadar uyumadim biter belki diye bitmedi. Şimdide sabaha kadar tesbih cekicem Rabbim yardım etsin. 3 senedir bekliyorum ilk defa oldu o sonucu görmek bile yetti inş tamamına erer.

Insallah guzel haberler verirsin bize... bencede var gibi gelio hemen dusuk onleyici takviyeler alman gerekio bence dikkat et tuvalette falan cok durma ıkınma doktora gidene kadar vucudunu dinle.,,, benimde 17 martta belli olacak 2 martta aşılama yaptik bekliyoruz bakalim

İnş canım sanada banada nasip etsin istiyoruz hepimiz kısmet Rabbim karar verir sende yaz mutlaka

Tatlim bende asilama ile hamile kaldim suan 4 uncu ayimdayim gebelikte ve uc aydr her adet donemimde adet oluyorum sancm olmuyo ama adet goruyorum ins seninde tutmuştur üstüne goruyorsndr kendine stres yapma rabbim en iyi zamni biliyo hayirli olsn ins

Nasil yani cnm?sen suan 4aylik hamilesin ve hala adet mi goruyosun normal bisekilde?

benin çatlama iğnesinden sonra sadece 2 kez ilişki oldu. diğer günler yapamadık maalesef. acaba buna rağmen olur mu ki ya

asılama cok zor mu korkurlak bırsey var mı nasıl asılama yapılıyo acaba bnde once fılk cekcekelr ya bu ay yda bıdakkı ay asılama olucak

asılama cok zor mu korkurlak bırsey var mı nasıl asılama yapılıyo acaba bnde once fılk cekcekelr ya bu ay yda bıdakkı ay asılama olucak
Asilama hic zor bisey degil emin ol ben anlamamistm bile bittiğinde sadece o an rahat birak kendini ve kendine bolca dua et bi bakmissn bitmis ins hayirlisyla tutar ama ben cok salavat cektm bitene kadar sende oyle yap tutcaktr ins ben inandm oldu şükür

Merhaba... bir saat sonraki asilamam icin bekliyorum. Daha once basarisiz bir tup bebek deneyimim oldu. Ikincisi icin gorusmeye geldigimizde adetimi bekleyene kadar bir asilama yapalim bos gecirmeyelim dedi doktorum. Cunku bu ay klomen kullanmistim her ihtimale karsi. Iki yumurta olusmus. Ilk asilamam. Her seferinde umut doluyum sonrasinda yikilsam da... Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Dualarinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…