- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Benim ilk aşılamamdı.. tutmadı şimdi nisanda tüp bebek..3 ay evvel tüp bebek denedim olmadı,bu seferki ilk aşılama.senin ilk denemenmi canım.?
evet cnm özele gidiyorum rapor çıkacak ama 900 tl yi karşılıyor raporda bir de ilaçların bir kısmını.. evet maalesef pahalı.. raporsuz 3900 işte raporlu 3000 .. bizde hadi dedik ilki için bu para verilir bir ümitle ama tutmazsa ikinciye biz de zorlanacağız.. ama napcan başka çaremizde yok.. olsa normal yoldan olurdu 2.5 senedir.. benim olmadı..
heyet raporu çıkıyor.. 3 yıllık evliysen ya da gebeliğe engel şartlar varsa 3 yıla da bakmıyor.. karşılayan bir yer bul.. araştır bulursun evet iki katı nerdeyse.. ben ankaradayım.. başkent üni. gidiyorum..Canım bizim doktor devlet karşılamıyor özel olduğu için dedi. 3000 tl iyiymiş, bize 6500 tl fiyat verdiler ilaçlarla birlikte. Ne raporu bahsettiğin?
bende tüp bebek diye başladım bu tedaviye ama yumurtam iyi gelişmeyince doktor tüp bebek olmaz dedi,aşılama yaptı,bakalım kısmet artık.Benim ilk aşılamamdı.. tutmadı şimdi nisanda tüp bebek..
heyet raporu çıkıyor.. 3 yıllık evliysen ya da gebeliğe engel şartlar varsa 3 yıla da bakmıyor.. karşılayan bir yer bul.. araştır bulursun evet iki katı nerdeyse.. ben ankaradayım.. başkent üni. gidiyorum..
eğer eşinde bir sıkıntı var sa ya da sesin yumurtalarında çıkıyor.. ama sebepsiz infertilite için 3 yılı doldurmanız gerek die biliorum..Şimdi baktım rapor şartlarına3 yıllık bi süreden bahsediyor . Biz 1.5 yıllık evliyiz . Bu durumda bizé rapor çıkmaz mi
hulusi Zeyneloğlu ben çok seviyorum doktoru.. inş güzel sonuç alırız..Ben de ankaradayim,tüp bebeğe karar verirsem aklımda başkent Hastanesi var benim de. Doktorun kim
olacaksa bunla da olur cnm.. kısmette ne varsa o.. inşaalah tutunmuştur bebişin..bende tüp bebek diye başladım bu tedaviye ama yumurtam iyi gelişmeyince doktor tüp bebek olmaz dedi,aşılama yaptı,bakalım kısmet artık.
aminn saol canım,allah çok büyük hepimize tattırsın o duyguyu...olacaksa bunla da olur cnm.. kısmette ne varsa o.. inşaalah tutunmuştur bebişin..
hulusi Zeyneloğlu ben çok seviyorum doktoru.. inş güzel sonuç alırız..
Slm kizlar ben hayla hastehanedeyim bu bir hafta oluyor . Daha oncede demistim yumurtAliklarim su toplamis . Zanederim bu hastaliga ohss diyorlar . Karnim davul gibi siamis :-( her iki gunde bir kan testi aliyor doktorum ve bugun asilamamin 19 cu gunu ve kan testim 553 filan her gecen gun artiyor .ama doktor diyo ki sana verdimiz serumlardan dolayi yuksek cika biliyormus. Sizce hamilemiyim kizlar?Testim her iki gun ikiye katlaniyor . Cvplarinizi bekliyorum
Meraba.inşallah aşılaman tutmuştur. Bendede sıcaklama üşüme oluyodu ama en büyük belirti akıntı ve göğüs uçlarında ağrıydımerhaba kızlar bugün 11.gün aşılamamda hem üşüyorum hem terliyorum bir tuhaf hal aldım.karın ağrılarım yine devam ediyo aranızda böyle olan varmı.kendime bir umut ışığı arıyorum herşeyde.
Insaallah canim 12. Gunum bugun doktora geldim dua edin bana nolur sonuclar pozitif ciksin asilamam tutmus olsun .Meraba.inşallah aşılaman tutmuştur. Bendede sıcaklama üşüme oluyodu ama en büyük belirti akıntı ve göğüs uçlarında ağrıydı
akıntı sancıyla geliyodu. 11. günü kan tahlili yaptrdım sonuç pozitifti. İnşallah sende hayrlı haberi alırsın.
İnşallah mutlu pozitif haberlerini iletirsin bize canımInsaallah canim 12. Gunum bugun doktora geldim dua edin bana nolur sonuclar pozitif ciksin asilamam tutmus olsun .
İnşallah hayırlı haberi alırsın canm. Rabbim yardmcn olsun.Insaallah canim 12. Gunum bugun doktora geldim dua edin bana nolur sonuclar pozitif ciksin asilamam tutmus olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?