Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar meraba bende asılams yaptrdm yarın 12ncı gunu olck smdye kadar hıc test yapmamıstm ama az once bı test yaptm negatıf ck canım sıkıkdı ya tutmamısmıdır tutsaydı cıkarmıydı acaba ?

Saol canım.
11. Gün erken olmuş sanki test için.
Bence sen bu testi unut. 3 4 gün sonra falan test yapmalısın.

Saol canım.
evet katılıyorum bide aşilama gününü saymayacaksın daha oluyo 10 gün 10 günde idrar testinde çıkmaz zaten üç gün sonra kanda hcg değerine baktır eğer pozitif bir değer çıkarsa iki gün daha bekle ikiye katlamışsa hamişsin sorunsuz bir şekilde inşallah

Bende klomen takiplerinden sonuç alınamayınca cektirmistim hsg geçen sene. Bu sene bir arkadasimda klomen takibi gordu sonuç alamadı benim gittiğim doktora aşılama için gitmişti o da hsg istemiş sonrada aşılamaya baslicakti hsg çekildi tatile gitti bugün kan testi sonucunu attı asilamaya gerek kalmadan hamile kaldı. Hsg de ufak tıkanıklıklar perde falan varsa açılıyor olmamasina eger engel onlar oluyorsa sonrasında şans artabiliyor ...

Ne güzel bi durum ya. Benim de en büyük duam tedaviyi beklerken hamile kaldığımi öğrenmek.

Gecmıs olsn canım tabıkı bastan yapmak onemlı tup vs tıkalımı dıye bakıyrlar zaman kaybı olmsn dye

Saol canım.

Ay ınsallah kızlar ıcıme su serptınız valla :)

Zaman çabucak geçsede bebişlerimizi bir an önce alsak kucaklarımza inş.
Haftaya inş keseye bakılacak sonra kalp atışı inş. Heyecanlıyım çok ama bazende çok tedirginim. Karışık duygular sürekli..... İnş Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar. Benimde 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinden sonra malesef hamile kalamadığım için, geçtiğimiz cumartesi aşılama yapıldı. ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım. düşünmek istemiyorum fakat elimde değil. Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda nasip eder de sizinlede paylaşayım umut olsun. dualarınıza talibim. Allah Zülcelal hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Canım inşallah tutunur bebişin sana
Ben mayısta asılama yaptırmak istiyorum fakat bu çatlatma iğnesi dediğiniz tedaviyi hiç gormedim
Çünkü benim yumurtam gelişip catlıyor.dr asılamadan once bunu mu dener mutlaka.ben direkt asılama istiyorum cunku.

Yarın bende inşallah bebeğimin kesesini görmek için gideceğim dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden kızlar Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
İlk aşılamam bu tutacağını pek sanmıyordum inş bebeğim beni bırakmamıştır..

İnşallah canın inşallah, çok sağol. Benim adetim çok düzenli değil ve yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor. O yüzden büyümeleri için önce klomen adlı ilacı kullandırıyor dr. Yeterli büyüklüğe ulaştıysa da çatlatma iğnesi yapıyor. Sana belki gerek görmeyebilir. Ama işi şansa bırakmamak için belki iğneyi yapar. Çünkü yumurta, çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum tabi dr daha iyi bilir. Allah yardımcın olsun inşallah

Neden olmasın arkadaşım Rabbim büyük. Biz o derecede bile değiliz henüz malesef. Çoğumuza göre şanslı olduğunu düşün ve moralini yüksek tut

Çok şükür Rabbime keseyi de gördük Rabbim bu heyecan ve mutluluğu cümlenize yaşatsın inşallah kızlar.... Doktorum çok güzel dedi nerdeyse kalp atışını duyacağım dedi okadar güzelmiş haftaya inş tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için inşallah Rabbim tamamına erdirsin Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına...

julia1616 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın senin duan kabul olur bizim için bolbol dua et olurmu

Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah Sabır kızlar unutmayalım ki Rabbim sabredenlerle beraberdir

Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah Sabır kızlar unutmayalım ki Rabbim sabredenlerle beraberdir
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. İlk aşılaman mıydı? Ben 16 nisanda ilk aşılamamı oldum, zaman geçmiyor. İlk haftam bu hafta. Sadece arada kasık ağrılarım oluyor. Normal midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…