Kızlar meraba bende asılams yaptrdm yarın 12ncı gunu olck smdye kadar hıc test yapmamıstm ama az once bı test yaptm negatıf ck canım sıkıkdı yatutmamısmıdır tutsaydı cıkarmıydı acaba ?
evet katılıyorum bide aşilama gününü saymayacaksın daha oluyo 10 gün 10 günde idrar testinde çıkmaz zaten üç gün sonra kanda hcg değerine baktır eğer pozitif bir değer çıkarsa iki gün daha bekle ikiye katlamışsa hamişsin sorunsuz bir şekilde inşallahSaol canım.
11. Gün erken olmuş sanki test için.
Bence sen bu testi unut. 3 4 gün sonra falan test yapmalısın.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
Bende bisey soracaktım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 10 aydır bebek düşünüyoruz. İki kere yumurta takibi bi kere klomen kullandum. Ama sonuç olumsuz.
Bugün tekrar sil baştan başka bi doktora gittim. Tetkikler istedi. Bunların içinde rahim filmi de var. Herkese rutin yapiliyor mu acaba
Bende klomen takiplerinden sonuç alınamayınca cektirmistim hsg geçen sene. Bu sene bir arkadasimda klomen takibi gordu sonuç alamadı benim gittiğim doktora aşılama için gitmişti o da hsg istemiş sonrada aşılamaya baslicakti hsg çekildi tatile gitti bugün kan testi sonucunu attı asilamaya gerek kalmadan hamile kaldı. Hsg de ufak tıkanıklıklar perde falan varsa açılıyor olmamasina eger engel onlar oluyorsa sonrasında şans artabiliyor ...
evet bendede öyle olmuştu daha iyi başlangıçta bir sorun varsa düzeltiyorlar öyle başlanıyo tedaviye benimm hepsini yaptırdım iki defa aşılama oldu tutmadı sonradan polip farkedildi histereskopi ile alındı tekrar aşılama oldu tuttu bu defada düşükle sonuçlanıyor ama en azından oldu diyor doktorlar sebebsiz infertilite her şeyi araştırıyorlar baştan araştırma iyi tedavi boşa gitmez
Saol canım.
11. Gün erken olmuş sanki test için.
Bence sen bu testi unut. 3 4 gün sonra falan test yapmalısın.
evet katılıyorum bide aşilama gününü saymayacaksın daha oluyo 10 gün 10 günde idrar testinde çıkmaz zaten üç gün sonra kanda hcg değerine baktır eğer pozitif bir değer çıkarsa iki gün daha bekle ikiye katlamışsa hamişsin sorunsuz bir şekilde inşallah
Ne güzel bi durum ya. Benim de en büyük duam tedaviyi beklerken hamile kaldığımi öğrenmek.
Canım inşallah tutunur bebişin sanaMerhaba kızlar. Benimde 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinden sonra malesef hamile kalamadığım için, geçtiğimiz cumartesi aşılama yapıldı. ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım. düşünmek istemiyorum fakat elimde değil. Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda nasip eder de sizinlede paylaşayım umut olsun. dualarınıza talibim. Allah Zülcelal hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah canın inşallah, çok sağol. Benim adetim çok düzenli değil ve yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor. O yüzden büyümeleri için önce klomen adlı ilacı kullandırıyor dr. Yeterli büyüklüğe ulaştıysa da çatlatma iğnesi yapıyor. Sana belki gerek görmeyebilir. Ama işi şansa bırakmamak için belki iğneyi yapar. Çünkü yumurta, çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum tabi dr daha iyi bilir. Allah yardımcın olsun inşallahCanım inşallah tutunur bebişin sana
Ben mayısta asılama yaptırmak istiyorum fakat bu çatlatma iğnesi dediğiniz tedaviyi hiç gormedim
Çünkü benim yumurtam gelişip catlıyor.dr asılamadan once bunu mu dener mutlaka.ben direkt asılama istiyorum cunku.
Neden olmasın arkadaşım Rabbim büyük. Biz o derecede bile değiliz henüz malesef. Çoğumuza göre şanslı olduğunu düşün ve moralini yüksek tutYarın bende inşallah bebeğimin kesesini görmek için gideceğim dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden kızlar Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
İlk aşılamam bu tutacağını pek sanmıyordum inş bebeğim beni bırakmamıştır..
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. İlk aşılaman mıydı? Ben 16 nisanda ilk aşılamamı oldum, zaman geçmiyor. İlk haftam bu hafta. Sadece arada kasık ağrılarım oluyor. Normal midir bilmiyorumRabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah Sabır kızlar unutmayalım ki Rabbim sabredenlerle beraberdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?