Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence 2 gün sonra tekrar baktir derim arkadaşım çünkü 7.günden sonra beta yükselmeye basliomus

masal01010
canm ben 28 yasindayim 4 yil bitiyor ins persembe gunu evliligimizde.biz 8 aydir istiyoruz ben artik beklemeye dayanamadim asilama olsun istedim.bahcecide yaptirdm 3 yumurtayla doktorum cok olumlu konustu. Ins ikimizde bu ay guzel haberler aliriz bekledigimiz ozel gunlerimizde varmis.irtibati koparmayalim nolur aramizdada gun var.
ins isteyen herkes en kis zamanda

S sevinc-1 , Bebekimsin birde size birşey sorabilir miyim?
Aşılama sonranız nasıl geçti?
Bende kasık,bel agrısı oldu dun akşama kadar belim agrıyordu ,şuan yok,duygusal yognluğım var ama tabi benim adet dönemlerim çok sıkıntılı geçtiğinden dolayı,benim adet öncesi ve adet zamınmda vucudumun tepkisi yüksekti,sizin regli döneminiz nasıl?bence regli dönemi insanın nasıl ise hamilelik belirtileri de sanki öle,adet dönem öncesi hiç birşey hissetmeyenin ,hamilelik öncesi belirtileri de hiç bişe gibi,..

S sevinc-1 m.bahceci benim drm ,benimde 3 adet 19 ml üzernde yumurtam oldu,aynn,birde belirtileri söylersen süper olur,bahceci bana pco biraz var dedi,klomen verdi.sen?

Benm ara ara hep sancim oldu. Hatta dun 2 dk falan surdu kramp gibi.bende duygusalim aglayasim var hep bikac gundur.bide dun kabizlik basladi normalde pek olmam.minik bide pembe leke oldu.ama psikolojikms gibi hersey.sende neler oldu canm.

Aa ne tesaduf benm orda aytun hanm doktorun banada cok az var gibi pco dedi. Ben femara ve igne ile 3 adet 21,20,19 yumurtam oldu.cok heyecanliym hatta asilamadan once ucuz ucuz die esimle dalga gecerken 3 yumurta olunca bi degisuk oldum

Bebekimsin ins canm guzel haberler alalim. Bana da oyle geliyor daha dogrusu hissediyorum sanki yukselcek gibi. Sen nezamn test yaptiracaksn hic yaptinmi
Hayır yapmadım beklemeyi düşünüyorum hep erken davrandım ama bu sefer beklicem benim adet belirtim 1 gün önce başım yada karnında ağrı olur bazen hiç olmaz bakalım kismet

S sevinc-1 benim,
1.gün 15 nisan cuma;aşılama günü: kasık agrısı,
2.gün:az kasık agrısı
3.gün :kasık agrısı az ve gögüslerde hasasiyet
4.gün:az kasık agrısı,
5. Gün :belli belirsiz kasık agrısı,yorgunluk,uyku hali,su şeklinde ıslaklık yani akıntı
6.gün:ateş basmalar,gögüsler yoğun yanma ve sancı (crionen jel etkisi olabilir,)uyku hali,ıslaklık devam
7.gün:su şeklinde akıntı,ıslaklık,ateş basmalar,bacak sızıntıları,az kasık ve bel agrısı,uyku hali,duygusallık
8.gün:az ıslaklık(dayanamayıp dr arayıp ıslaklığı sordum crinone jel yapar dedi,ama daha öncede kullanmştm yapmamştı)kasık agrısı,bel yogun agrı,yorgunluk
9.gün 23 nisan;bacaklrda yorgnluk,artmış iştah,duygusallık,kasık agrısı,az bel(gögüslerde hasasiyet yok)akıntı azaldı yok gibi
10.gün yani bugün;az kasık başka bir belirti yok(skıntı,gögüs agrısı,bel agrısı kayboldu)
Kabızlığı saymıyorum çünkü bana Decavit vermişlerdi onu kullandgm günden beri kabızm ortalama 25 gündür,acaba şimdi gitsem mi kan vermeye yine aklıma geldi,inşallah hayırlı sonuçlar alırız,herşey Rabbim bilir.

Yine vazgeçtim,kan vermeye gitmiyecm,daha önce hep erken gittim bişe çıkmadı ,26 nisanda verecem,hayırlısı olsun,bizde eşimle üçüz falan dedik,güldük inşallah Rabbim bize de verir,sende haber ver mutlaka,görüşrz

Inşallah 3 muzde güzel haberler veririz kızlar inşallah

Ins.kizlar mutlaka haberleselim ne yaparsak. Heyecan vr merakla bekliyorum sonuclarimizi.

Senden benden 1 gun once yaptirmssn asilamayi muhtemelen benmki oyuzden yuksek cikmstr. Yeni yeni kana karismaya baslasa degerimz 10.gunden sonra yukselir yani ben oyle umuyorum. 12. Gun yapalim.icini ferah tut.sonuc degisebilir.0 cikmamis ki

Bebekimsin canım çok sıkıldı,anlatamam,yarın işe gidecem falan,unutmaya çalışacam,adet zamanım geçene kadar bir daha test yapmıyacam,bugün sabaha kadar aslında hep hamilelik hissettim,hatta arkadaşıma hamileyim dedim,farklı bir rüya gördüm vs ne bilim herşeyin hayırlısı ,siz yazarsınız artık,nasip işi.

Canım öncelikle herşeyin hayırlısı ama bence kesin olmadan kimseye hamileyim deme bence sonra üzülen sen olursun inan tecrübeyle sabit 4 olunca insan zamanla hiçkimseye soylememeyi ogrenio sonrasında bizler üzülüyoruz herkes sordukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…