- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Bence 2 gün sonra tekrar baktir derim arkadaşım çünkü 7.günden sonra beta yükselmeye basliomusmasal01010
Catlatma ignesinin etkisi gerci o 9 gun oldu ama 4.3 onun etkisi olabilir die dusundum.yada yukselmeye basliyordur ins. Seninde benden 1 gun once olms. Bakalim bugun ne cikacak haber veririmsn lutfen.allah gonlumuze gore versin okadar cokistiyorum ki. 28 nisanda evlilk yildonumumuz 4 yilimiz bitiyor cok guzel bir hediye olacak.
S sevinc-1 m.bahceci benim drm ,benimde 3 adet 19 ml üzernde yumurtam oldu,aynn,birde belirtileri söylersen süper olur,bahceci bana pco biraz var dedi,klomen verdi.sen?masal01010
canm ben 28 yasindayim 4 yil bitiyor ins persembe gunu evliligimizde.biz 8 aydir istiyoruz ben artik beklemeye dayanamadim asilama olsun istedim.bahcecide yaptirdm 3 yumurtayla doktorum cok olumlu konustu. Ins ikimizde bu ay guzel haberler aliriz bekledigimiz ozel gunlerimizde varmis.irtibati koparmayalim nolur aramizdada gun var.
ins isteyen herkes en kis zamanda
Hayır yapmadım beklemeyi düşünüyorum hep erken davrandım ama bu sefer beklicem benim adet belirtim 1 gün önce başım yada karnında ağrı olur bazen hiç olmaz bakalım kismetBebekimsin ins canm guzel haberler alalim. Bana da oyle geliyor daha dogrusu hissediyorum sanki yukselcek gibi. Sen nezamn test yaptiracaksn hic yaptinmi
Inşallah 3 muzde güzel haberler veririz kızlar inşallahYine vazgeçtim,kan vermeye gitmiyecm,daha önce hep erken gittim bişe çıkmadı ,26 nisanda verecem,hayırlısı olsun,bizde eşimle üçüz falan dedik,güldük inşallah Rabbim bize de verir,sende haber ver mutlaka,görüşrz
Bende heycanla bekliorum birilerinin güzel haberlerini duymaya ihtiyacım varIns.kizlar mutlaka haberleselim ne yaparsak. Heyecan vr merakla bekliyorum sonuclarimizi.
Canım bencede erken bize daha bekle 12.gün tekrar yap inşallah yukselirde mutluluğunu birlikte yaşarız yükselme ihtimali tabiki varHastanenin önünden geçtim dayanamayıp yaptrdm 1,43,çok üzgünüm çok.
Canım öncelikle herşeyin hayırlısı ama bence kesin olmadan kimseye hamileyim deme bence sonra üzülen sen olursun inan tecrübeyle sabit 4 olunca insan zamanla hiçkimseye soylememeyi ogrenio sonrasında bizler üzülüyoruz herkes sordukcaBebekimsin canım çok sıkıldı,anlatamam,yarın işe gidecem falan,unutmaya çalışacam,adet zamanım geçene kadar bir daha test yapmıyacam,bugün sabaha kadar aslında hep hamilelik hissettim,hatta arkadaşıma hamileyim dedim,farklı bir rüya gördüm vs ne bilim herşeyin hayırlısı ,siz yazarsınız artık,nasip işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?