Esim de problem var tatlm hareket ve morfoloji bnm de igne ile 3 yumurtam olustuolur Allahın izniyle. kazaya bırakmaya gerek yok bence. biizim sorun bnim yumurtlamam olmuyordu. iğne ile 2 tane oldu bu ay. sizin neydi
50 milyon spermle yapıldı canım.sana ne kadar yapıldı.Esim de problem var tatlm hareket ve morfoloji bnm de igne ile 3 yumurtam olustu
Sana ne kadar spermle asilama yapildi
Iste bu yuzden umudum yok canim bana 5 milyonla yapildi ve eminim olmadi50 milyon spermle yapıldı canım.sana ne kadar yapıldı.
ümitsiz olma. bana 100 milyonla yapıldı. 3 yumurtayla olmadıIste bu yuzden umudum yok canim bana 5 milyonla yapildi ve eminim olmadi
Orasi oyle ama 5 milyon da cok az ya gercekci olmak lazimümitsiz olma. bana 100 milyonla yapıldı. 3 yumurtayla olmadısorunumuzda yok.
hıc bellı olmaz yani canım
canım benımkıde kesın olması lazımdı ama olmadıOrasi oyle ama 5 milyon da cok az ya gercekci olmak lazim
Insallah tatlim hayirlisi ile olur bu ay hepimizincanım benımkıde kesın olması lazımdı ama olmadı
hıc bellı olmaz. moralını erkenden bozma. tabıkı kaptırmamak kendını onemlı ama . umutsuz olma
Daha erkn canim.bozma moralini bi 4 gun daha sabret sonra tekrarla tedtibenim bugün 10. günümdü test yaptım ama negatif çıktıçok üzgünüm yaaa zaten adet ağrılarımda var
sanmıyorum.cünkü silik çizgide olsa çıkardı. bazılarının çıkmışDaha erkn canim.bozma moralini bi 4 gun daha sabret sonra tekrarla tedti
Yok tatlm sende diyorsun bazilarinin demek ki kisiden kisiye degisiyrsanmıyorum.cünkü silik çizgide olsa çıkardı. bazılarının çıkmış
Of bilmiyorum yaYok tatlm sende diyorsun bazilarinin demek ki kisiden kisiye degisiyr
Canim bizim sorunumuz varmis meger.. 100 milyonla yapildi tutmadi dedim ya. Gecen sonucta morfoloji yazmiyodu..bu ay asilama yaptirdim bugun. Sonucu gorunce sok oldum valla. Daha once 2 kez sperm testi yaptirdik sorun gorunmuyodu. Tup bebek.merkezinde yaptirmak gerekiyo demekki.Insallah tatlim hayirlisi ile olur bu ay hepimizin
Şimdi hamile misin pkiCanim bizim sorunumuz varmis meger.. 100 milyonla yapildi tutmadi dedim ya. Gecen sonucta morfoloji yazmiyodu..bu ay asilama yaptirdim bugun. Sonucu gorunce sok oldum valla. Daha once 2 kez sperm testi yaptirdik sorun gorunmuyodu. Tup bebek.merkezinde yaptirmak gerekiyo demekki.
Ama sayida az..gecen ay ml de 80 milyondu. Bugun 35 milyon cikti.
Yikama sonrasida toplamda 20 milyon bu ay .
Demek nedensiz degilmis 1.5 senedir o nedenle hamile kalamamisim
Canim bizim sorunumuz varmis meger.. 100 milyonla yapildi tutmadi dedim ya. Gecen sonucta morfoloji yazmiyodu..bu ay asilama yaptirdim bugun. Sonucu gorunce sok oldum valla. Daha once 2 kez sperm testi yaptirdik sorun gorunmuyodu. Tup bebek.merkezinde yaptirmak gerekiyo demekki.
Hadi ya kuzum demek ki morfoloji sorunu szde de varmisCanim bizim sorunumuz varmis meger.. 100 milyonla yapildi tutmadi dedim ya. Gecen sonucta morfoloji yazmiyodu..bu ay asilama yaptirdim bugun. Sonucu gorunce sok oldum valla. Daha once 2 kez sperm testi yaptirdik sorun gorunmuyodu. Tup bebek.merkezinde yaptirmak gerekiyo demekki.
Naptin canim var mi bi gelismeOf bilmiyorum yasanmıyorum ama bi ihtimal inşallah vardır
Şimdi
Şimdi hamile misin pki
Zaten morfolojinin bozuk oldugunu ogrenmissin canim. Ilaclardan sonra bence yaptirin bidaha.Hadi ya kuzum demek ki morfoloji sorunu szde de varmisuzulme tatlm vardr her iste bi hayr bizde mi tup bebek merkezinde yaptrsak acaba
Ben morfoloji icin ilaca basladm bu ay insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?