Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olur Allahın izniyle. kazaya bırakmaya gerek yok bence. biizim sorun bnim yumurtlamam olmuyordu. iğne ile 2 tane oldu bu ay. sizin neydi
Esim de problem var tatlm hareket ve morfoloji bnm de igne ile 3 yumurtam olustu
Sana ne kadar spermle asilama yapildi

benim bugün 10. günümdü test yaptım ama negatif çıktı çok üzgünüm yaaa zaten adet ağrılarımda var

Merhaba arkadaş lar bende tedaviye başladım klomenkullandım iki ay sonrası aşılama yapıldı ama sonuç negatif şimdi iğne başladık bi hafta oldu igne kullanmaya başlayalı eşim de bende hiç sorun yok merak etdigim tutarmidaha önce özelde yaptık igneli tutmadı şimdi devlet de başladık klomen den sonra igneliye çok kafama takiyorum

Ya kızım meraba bende aşılama oldum bugün 6gn hiç belirti yok malesef progestan fitil kullanıyorum bide bn baska topik te gördüm hamileyken rahim yukarı çıkıyormuş adete yakın aşağı iniyor muş afedersin ama bn fitil yerleştirirken afedersiniz elim yuvarlak bişeye carpıyor yani demekki bn hamile degilim halbuki aşılama olmamın 6günü olmadı sanırım elim rahime değiyor sanırım

Insallah tatlim hayirlisi ile olur bu ay hepimizin
Canim bizim sorunumuz varmis meger.. 100 milyonla yapildi tutmadi dedim ya. Gecen sonucta morfoloji yazmiyodu..bu ay asilama yaptirdim bugun. Sonucu gorunce sok oldum valla. Daha once 2 kez sperm testi yaptirdik sorun gorunmuyodu. Tup bebek.merkezinde yaptirmak gerekiyo demekki.
Ama sayida az..gecen ay ml de 80 milyondu. Bugun 35 milyon cikti.
Yikama sonrasida toplamda 20 milyon bu ay .
Demek nedensiz degilmis 1.5 senedir o nedenle hamile kalamamisim

Şimdi
Şimdi hamile misin pki

Hadi ya kuzum demek ki morfoloji sorunu szde de varmis uzulme tatlm vardr her iste bi hayr bizde mi tup bebek merkezinde yaptrsak acaba
Ben morfoloji icin ilaca basladm bu ay insallah ise yarar

Hadi ya kuzum demek ki morfoloji sorunu szde de varmis uzulme tatlm vardr her iste bi hayr bizde mi tup bebek merkezinde yaptrsak acaba
Ben morfoloji icin ilaca basladm bu ay insallah ise yarar
Zaten morfolojinin bozuk oldugunu ogrenmissin canim. Ilaclardan sonra bence yaptirin bidaha.
Benim sansizligim 1.5 sene sonra ogrenmis olmam..bende sorunumuz yok diye dolaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…