Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tedavin hayırlı olsun inşallah cnm bnm olumlu sonucunu bekliyorum mutlaka haberdar et :)

Mrb kizlar bende dun ilk kez asilama oldum cok cnim yandi birazda kanamam oldu ama bugun ne agri nede kanamam var gerci olcagindan umudum yok ama size sorum su oruc tutmamin bi sakincasi yok demi yni beslenme ile asilamanin bi alakasi yok demi

Mrb kizlar bende dun ilk kez asilama oldum cok cnim yandi birazda kanamam oldu ama bugun ne agri nede kanamam var gerci olcagindan umudum yok ama size sorum su oruc tutmamin bi sakincasi yok demi yni beslenme ile asilamanin bi alakasi yok demi
hayırlı geceler. hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman. benimde 9. günüm. ramazanın 1. günü yapıldı. ben oruç tutuyorum. bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum

hayırlı geceler. hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman. benimde 9. günüm. ramazanın 1. günü yapıldı. ben oruç tutuyorum. bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum
Hayirli geceler tatlim snin de hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla tutar
Bende oyle dusunuyrum ama istersn tutma nolur nolmaz snra kaza edersin dio da benim icim rahat deil ondan tutucam
Szin problem neydi

Hayirli geceler tatlim snin de hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla tutar
Bende oyle dusunuyrum ama istersn tutma nolur nolmaz snra kaza edersin dio da benim icim rahat deil ondan tutucam
Szin problem neydi
olur Allahın izniyle. kazaya bırakmaya gerek yok bence. biizim sorun bnim yumurtlamam olmuyordu. iğne ile 2 tane oldu bu ay. sizin neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…