??? anlayamadım.Koleksiyon mu yaptın
Test leri atmamışsn??? anlayamadım.
ilk aklına bu mu geldi :)Test leri atmamışsn
Ay canm bn vucuttan en gec 10.gunde atiliyr senn gbi bn 12.gunde gorsem cift cizgiyi havalara ucarm??? anlayamadım.
Canım üstte fikrimi yazdım daa aklıma buda geldi valla niye yalan söylimilk aklına bu mu geldi :)
resımler yazdıgım yorumlarda var canım. ordan aldım. testlerı tabi ki attım. resımlerıde sıldım. ama sıtede uzay boslugunda duruyorlar
Bn bilmiyorum bnm ne zaman atılıyor hiç denemedimAy canm bn vucuttan en gec 10.gunde atiliyr senn gbi bn 12.gunde gorsem cift cizgiyi havalara ucarm
ıste ben bıraz tuhafım. ama artık bılıyorum . herkeste farklı canım. 12. gun gercekten gebelık cızgısını gören var. ben azınlıktayım.Ay canm bn vucuttan en gec 10.gunde atiliyr senn gbi bn 12.gunde gorsem cift cizgiyi havalara ucarm
Canım bnm yaaa sen cok istiyorsun gebelik allah gönlüne göre versin inşallah en iyisi sen idrar falan yapma direk kan verıste ben bıraz tuhafım. ama artık bılıyorum . herkeste farklı canım. 12. gun gercekten gebelık cızgısını gören var. ben azınlıktayım.
yalan soluyorsun demedım canım. ayrıca fıkır gıbı degıl de emın gıbı solemıssın.Canım üstte fikrimi yazdım daa aklıma buda geldi valla niye yalan söylim
istiyoruzda olmuyor ısteCanım bnm yaaa sen cok istiyorsun gebelik allah gönlüne göre versin inşallah en iyisi sen idrar falan yapma direk kan ver
Ama bnde negatifi gorurum die yapmicam adetimi beklicemıste ben bıraz tuhafım. ama artık bılıyorum . herkeste farklı canım. 12. gun gercekten gebelık cızgısını gören var. ben azınlıktayım.
en ıyısı gecmesını beklemek aslında. klomen kullanırkende gecen aykı asılamada da hep drlar 12. gun kan testı ıstedı. hıc yaptırmadım. bılıyordum cunku. ee malum adette gecıkmeyınce.Ama bnde negatifi gorurum die yapmicam adetimi beklicem
Canım kırılma yaaa bn kötü birsey demedim kii kırdıysam özür dilerim bn testleri koleksiyon mu yaptın derken hani atmıyorsun anlamda diyecektim kusura bakma yaa bn yukarda sans o tsttle ilgili fikrimi söyledim okumadın galiba bilmiyorum gercekten bbde testleri atmam kolay kolay sonra sinir oldum mu atarımyalan soluyorsun demedım canım. ayrıca fıkır gıbı degıl de emın gıbı solemıssın.
testlerı atmamıssın, koleksıyon yapmıssın ... dedın.
aa atmadın mı koleksıyon mu yaptın mı dememıssın.
neyse canım sonuc olarak bole ıste. ben test yapamam. 1 temmuzda da adetımı olurum
3 kuzenm de yeni dogum yapti daha dogrusu ikisi yapti biri yapti yapcak ve tum gozler bna cevrildi daha olmuyr mu dieistiyoruzda olmuyor ısteınsallah Allah herkesı bu mubarek gunlerde sevındırsın .
bayrama huzunlu gırmeyelım.
sımdı yıne sorular baslar
Yalnz iste bnm kist olustuysa adetimde gecikiren ıyısı gecmesını beklemek aslında. klomen kullanırkende gecen aykı asılamada da hep drlar 12. gun kan testı ıstedı. hıc yaptırmadım. bılıyordum cunku. ee malum adette gecıkmeyınce.
Bence de kizlar beklemek en doğrusu inş bayram hediyelerimiz yani bebislerimize hamile kaliriz ins yaAma bnde negatifi gorurum die yapmicam adetimi beklicem
Amin kuzum insallahBence de kizlar beklemek en doğrusu inş bayram hediyelerimiz yani bebislerimize hamile kaliriz ins ya
yok canım kırılmadım. yazısmada olur ole yanlıslıklar. sonucta yuz yuze degılız kı mımıklerımıze bakalım =)Canım kırılma yaaa bn kötü birsey demedim kii kırdıysam özür dilerim bn testleri koleksiyon mu yaptın derken hani atmıyorsun anlamda diyecektim kusura bakma yaa bn yukarda sans o tsttle ilgili fikrimi söyledim okumadın galiba bilmiyorum gercekten bbde testleri atmam kolay kolay sonra sinir oldum mu atarım
off zaten dilleriyle sormasalarda gözlerıyle anlıyosun.3 kuzenm de yeni dogum yapti daha dogrusu ikisi yapti biri yapti yapcak ve tum gozler bna cevrildi daha olmuyr mu die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?