Anlysn için tsk ederimyok canım kırılmadım. yazısmada olur ole yanlıslıklar. sonucta yuz yuze degılız kı mımıklerımıze bakalım =)
off zaten dilleriyle sormasalarda gözlerıyle anlıyosun.
en sınır oldugumda yok mu bıselerrr.
he var dıcem dogurdum evde saklıyorum.
olsa duyarsın dımı. neden soruyosun tekrar neyı duymak ıstıyorsun
Ay aynen valla bende ayni moddayim bu gdisle bi gun birini terslicm ya bakalm ne zamnoff zaten dilleriyle sormasalarda gözlerıyle anlıyosun.
olmamıstır. kac yumurtan vardı kı ?Yalnz iste bnm kist olustuysa adetimde gecikir
benım ablamda 3 aylık hamıle.B
Bnm kardesim iki hafta sonra dogum yapıyor onu kucağıma almaya bile korkuyorm
3 tatlm 2 tane daha ufak arkadan geliyrduolmamıstır. kac yumurtan vardı kı ?
Ya şu bazi cahil insanlar toplulugu var ya acayip sinir oluyorum he elaleme neyse çocuğu olmayan insanlara baski ve boyle bir otekilestirmeye calismalari falan ne kadar çirkin olmuyorsa Rabbim nasip etmiyodur bi bildiği vardır sirf bu milletin çenesini kapamak için sanki zorla bi tarafimiza çocuk sokucaz tövbe Yarabbi insan deli oluyor o zihniyetli insanlara ya zaten olmuyor diye uzuluyoruz birde milletin sitresi yetiyo insanaoff zaten dilleriyle sormasalarda gözlerıyle anlıyosun.
aynen bunun ıcın taktık gelıstırıyorumAy aynen valla bende ayni moddayim bu gdisle bi gun birini terslicm ya bakalm ne zamn
catlamıstır ya . 3 ay benım 3 yumurtam vardı. hepsı catlamıstı. hıcbır ay gerıde kalmadı.3 tatlm 2 tane daha ufak arkadan geliyrdu
valla anlayabilmiş değilim. mutlu mu oluyorlar mutsuz mu oluyor. ne derece benım cocugum onların umrunda.Ya şu bazi cahil insanlar toplulugu var ya acayip sinir oluyorum he elaleme neyse çocuğu olmayan insanlara baski ve boyle bir otekilestirmeye calismalari falan ne kadar çirkin olmuyorsa Rabbim nasip etmiyodur bi bildiği vardır sirf bu milletin çenesini kapamak için sanki zorla bi tarafimiza çocuk sokucaz tövbe Yarabbi insan deli oluyor o zihniyetli insanlara ya zaten olmuyor diye uzuluyoruz birde milletin sitresi yetiyo insana
Aynen cnm ya o kadar bos konuşan bos insanlar var ki bazen sinirimden akil vericene para ver diyesim geliyor icimden o insanlaravalla anlayabilmiş değilim. mutlu mu oluyorlar mutsuz mu oluyor. ne derece benım cocugum onların umrunda.
ınsallah masallah dıyerek gecıstırıyorum.
he bıde solesıde var. olur ya olur olur kafana takıyosan ondan olmuyordur. yok yaa dıyesım gelıyoo
ve onerılerde bulunanlar dr a gıtsenıze.... dıyenler.
hadı canım. bak ben bunu hıc dusunememıstım tak tak dıye sayasım gelıyor
ayy amma doluymusum
Ay sorma bi arkadsim bna hemn hamile kalamiyorsun galiba dedi bide smdi ikinciye hamile Allah'im zoruna gtmesn ama esime diyorum spermlerin cok etkili ilk atista tutturdun die icmden dedm tovbeeaynen bunun ıcın taktık gelıstırıyorumsavunma mekanızması. kayınvalıdem fılan sormazda. sessız sakin ınsanlar.
ama ıyı nıyetle sorulsa bıle ınsan etkılenıyor. kı bence sormaya gerek yok. olsa duyarsınız zaten. he olduda duymadıysanız belkı solemek ıstemıcez. sen soruncamı solıcez.
bak sınırlendım yıne
Ay o da cok demi doktora gttiniz mi hic esinde test yaptrdi mi biz bilmiyorz ki doktor ne ya sze ne o yuzden bn kmseye asilama yaptrdgimi soylemedm hic kimse bilmiyrvalla anlayabilmiş değilim. mutlu mu oluyorlar mutsuz mu oluyor. ne derece benım cocugum onların umrunda.
ınsallah masallah dıyerek gecıstırıyorum.
he bıde solesıde var. olur ya olur olur kafana takıyosan ondan olmuyordur. yok yaa dıyesım gelıyoo
ve onerılerde bulunanlar dr a gıtsenıze.... dıyenler.
hadı canım. bak ben bunu hıc dusunememıstım tak tak dıye sayasım gelıyor
ayy amma doluymusum
he tabı o havada olanlarda ayrı. ceket atsa hamıle kalıyorum modundakıler. hadı kımseyı ılgılendırmez ama. gelıp ballandırarak anlatıyolarsa halınıde bılıp. gelde kotu nıyet arama yanı.Ay sorma bi arkadsim bna hemn hamile kalamiyorsun galiba dedi bide smdi ikinciye hamile Allah'im zoruna gtmesn ama esime diyorum spermlerin cok etkili ilk atista tutturdun die icmden dedm tovbee
annemın komsusu sordu gecenlerde. yapıyoruz çalışıyoruz dedımAynen cnm ya o kadar bos konuşan bos insanlar var ki bazen sinirimden akil vericene para ver diyesim geliyor icimden o insanlara
valla bende uzun bır zaman solemedım. zaten 1 sene korundum. neyıne korunmussamAy o da cok demi doktora gttiniz mi hic esinde test yaptrdi mi biz bilmiyorz ki doktor ne ya sze ne o yuzden bn kmseye asilama yaptrdgimi soylemedm hic kimse bilmiyr
Hahaa allahim ya sana başka soylicek laf birakmamis kiannemın komsusu sordu gecenlerde. yapıyoruz çalışıyoruz dedımkoskoca kadın ne dıyım.
bundan sonra ole .Allah gunah yazmasın. onların gunahı boynuna .Hahaa allahim ya sana başka soylicek laf birakmamis ki
Nedir bizim bu bebislerden ve koca karilardan cektiklerimiz yawwvalla bende uzun bır zaman solemedım. zaten 1 sene korundum. neyıne korunmussam
ama sölemesende soruyolar. bırak artık korunmayı fılan.
bıde ben 28 yasında evlendım. 31 olacam yakında. yemezler artık bu korunmayı fılan
Yani gel de arama ne bileyim anlamdm gtti bu da Allah' tan gelen bsey ayiplancak yadrgancak bsey deil ama basina gelmeyen insan anlamiyr kendimi.eksikli gibi hissettiriyrlarhe tabı o havada olanlarda ayrı. ceket atsa hamıle kalıyorum modundakıler. hadı kımseyı ılgılendırmez ama. gelıp ballandırarak anlatıyolarsa halınıde bılıp. gelde kotu nıyet arama yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?