Canım hastaneden hastaneye fark ediyor pek bilmiyorum 6 bin yapan duydum da bir akraba 15.16bin yptrmış onuda duydumSen nerde yaptrdn ki
Canım bn bursada otryorm eurofertil tüp bebek merkezınde düşünüyorumHicbir fikrim yok tatlm sen nerde yaptrcaksn
Cok pahaliyms ya bn izmirde yaptrcmCanım hastaneden hastaneye fark ediyor pek bilmiyorum 6 bin yapan duydum da bir akraba 15.16bin yptrmış onuda duydum
inş hayal kirliliği olmaz cnm ya hepimizin hakkında hayirlisi olsunCanım aynen bnmde öyle oldu yaa
Canım bilmiyorum yaaa üffff gerçekten pahallı insanın maddi durumu olsa istese 40 bin olsunCok pahaliyms ya bn izmirde yaptrcm
Valla canım adet agrısı oldumu anlayalım ki adet olcaz kaçış yok bundan ikinciye inşinş hayal kirliliği olmaz cnm ya hepimizin hakkında hayirlisi olsun
Allah iyiliğini versin cnm moralim bozuk ken guldurdun ya beni allah da seni guldursun ins zaten bu belirtiler bizi iyice paranoyak yapti vallahibenım sırtım agrıyo canım. sırtıma yerlesıyor galıba
tobe tobeeeee
Baksaniza o kadr umidi kestik ki tup bebege gecmeye karar verdikCanım bilmiyorum yaaa üffff gerçekten pahallı insanın maddi durumu olsa istese 40 bin olsun
Valla umudum hiç yok tipe gerek duyuyorum bksana offfBaksaniza o kadr umidi kestik ki tup bebege gecmeye karar verdik
Hakkimizda hayrlisi sen ne zman test yapcksnValla umudum hiç yok tipe gerek duyuyorum bksana offf
Yapmaya fırsat bulamadan adet olacagım için gerek duymuyorumHakkimizda hayrlisi sen ne zman test yapcksn
bağcılar mega medipol tüp bebek merkeziSen nerde yaptrdn ki
ınsallah canım hepımızı guldursunAllah iyiliğini versin cnm moralim bozuk ken guldurdun ya beni allah da seni guldursun ins zaten bu belirtiler bizi iyice paranoyak yapti vallahi
ben senın yerınde olsam coktaaan yapardım =)Yapmaya fırsat bulamadan adet olacagım için gerek duymuyorum
Canım adet olacagını bilsen bile yapar mısın senben senın yerınde olsam coktaaan yapardım =)
ama benım sole bısey var. ıgnenın etkısı benden gecmıyor. adet olana kadar hayal mayal cıkıyor. 14. gun bıle gorunuyor yanı.
o nedenle ıdrar testı benı yanıltır. Aama 3-4 aydır ıgnelı durumumu bıldıgım ıcın ıgneden kaynaklandıgını bılıyorum
15.gun kesin sonuc olur demiYapmaya fırsat bulamadan adet olacagım için gerek duymuyorum
yapıyordum. oyalanmak amaclı. tabı ben sen degılsın =)Csnk
Canım adet olacagını bilsen bile yapar mısın sen
bak canım testlerıme ustunde asılamaya gore gunlerı yazılı.Csnk
Canım adet olacagını bilsen bile yapar mısın sen
Koleksiyon mu yaptınbak canım testlerıme ustunde asılamaya gore gunlerı yazılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?