Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yapmaya fırsat bulamadan adet olacagım için gerek duymuyorum
ben senın yerınde olsam coktaaan yapardım =)
ama benım sole bısey var. ıgnenın etkısı benden gecmıyor. adet olana kadar hayal mayal cıkıyor. 14. gun bıle gorunuyor yanı.
o nedenle ıdrar testı benı yanıltır. Aama 3-4 aydır ıgnelı durumumu bıldıgım ıcın ıgneden kaynaklandıgını bılıyorum

Csnk
Canım adet olacagını bilsen bile yapar mısın sen

Csnk

Canım adet olacagını bilsen bile yapar mısın sen
yapıyordum. oyalanmak amaclı. tabı ben sen degılsın =)
ben hep adet olacagımı bılıyorum. butun gecmıs yazılarımı okuyabılırsın. 18 aydır 1 kez hamıle gıbı hıssetmedım.
ve maalesef hep bildim.
ama kan testı yapmam. gunum gecmeden. 18 ayda 2 kez yaptım. bırı annemın zoruyla. bır tanesıde burdakı arkadaslarıma uydum. 14. gune kalmaz dedıler ıgne etkısı. yaptırdım sonuc negatıftı.

İ
[QUcanım bnde hiç hissetmedim hamilelik belirtisi farklı bişey yaşamadım ki diyeyim hııh şimdi hamileyim diye hiç yanılmadım bnde adet geçmeden yapmam asla pazar gününe kadar bekliycem nolursa olsun bir gün bile geçse hamileyim diycem normalde bnm günüm geçmez kac aydır hiç geçmedi bir gün bile
edosko, post: 47052010, member: 651224"]yapıyordum. oyalanmak amaclı. tabı ben sen degılsın =)
ben hep adet olacagımı bılıyorum. butun gecmıs yazılarımı okuyabılırsın. 18 aydır 1 kez hamıle gıbı hıssetmedım.
ve maalesef hep bildim.
ama kan testı yapmam. gunum gecmeden. 18 ayda 2 kez yaptım. bırı annemın zoruyla. bır tanesıde burdakı arkadaslarıma uydum. 14. gune kalmaz dedıler ıgne etkısı. yaptırdım sonuc negatıftı. [/QUOTE]
lyeİşte vsmım

Eklentiler

• 12.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 31-5 (9).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 59
  • img1464412219471.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…