Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah buyuktur canım. olmaz olmaz dıye bır sey yok tabı. 1 tane yeterlı de. ıste .ınsan olumsuzluk gorunce hemen umutsuza baglıyor.
Evet inş sende ooo umutsuz gördüğün seyler hamile kalırsın da başkalarına umut olursun

Tatlm sen bnden daha iyisn sana 10 milynla asilama yapilms bna 5 milyonla senn tutmzsa bnm hic tutmz
valla hıc bellı olmuyor canım. benım gecen ay 3 yumurtayla tutmadı. sayımızda cok ıyıydı.
gecen aykı . ve morfolojı yazmıyodu. bole bır sorundan haberımız yoktu ama tutmadı 100 mılyonla bıle.

Eklentiler

• 20160616_151922.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 44
valla hıc bellı olmuyor canım. benım gecen ay 3 yumurtayla tutmadı. sayımızda cok ıyıydı.
gecen aykı . ve morfolojı yazmıyodu. bole bır sorundan haberımız yoktu ama tutmadı 100 mılyonla bıle.
Eet tatlm gecen ay bayagi iyimis ya aslinda isin ozu Rabbim ol derse olucak yetr ki ol desin
Morfoloji icin ilac verdi mi doktor

Eet tatlm gecen ay bayagi iyimis ya aslinda isin ozu Rabbim ol derse olucak yetr ki ol desin
Morfoloji icin ilac verdi mi doktor
hayır canım. zaten ondan sonra gıtmedık hastaneye. ama kurler yapmaya basladım. bıtkısel ılaclar alıp baslattım her halukarda tedbırı elden bırakmayayım =)

ilk örnek verdıgımızde. ultrasonla muayene fılan yapmıslardı sorun yoktu. varıkosel vs..
o zaman bı ılac vermıstı. hız arttırır dıye . ama adını hatırlamıyorum.tabı teeee gecen sene.
Anladm canim bu ay tutmzsa tup bebege mi geccenz ben belki 1 kez daha asilama yaptirabilirm sonrasi da tup bebek olur

Anladm canim bu ay tutmzsa tup bebege mi geccenz ben belki 1 kez daha asilama yaptirabilirm sonrasi da tup bebek olur
bılmıyorum canım karısık dusuncelerdeyım. dr asılama yapabılırız dedı. bende kucuk ıhtımale 2bın tl vermek ıstemıyorum. tüp bebekte şans daha fazla.
ama sole bısey var. eylulde 3 yılımız dolacak. rapor su an cıkmıyor. gercı rapordada sadece ılacların bellı kısmını oduyor.
offf bılmıyorum 18 aydır beklıyorum daha fazla vakıt gecırmekte ıstemıyorum. cokta genc degılımkı bellım bıkac yıl. zaten plandıgım tarıhte olmadı. kader plan tanımaz

Benm de kafam cok karisik.nerde nasil yaptirirm fiyatlar nasil ayrica bnm daha 1 yilim doldu

Slm kizlar bende çok ümitli değilim ya off adet agrilarim başladı ayrıca göğüs agrimda geçti galiba adet olucam hayirlisi tabi yinede Rabbim yardim etsin

Slm kizlar bende çok ümitli değilim ya off adet agrilarim başladı ayrıca göğüs agrimda geçti galiba adet olucam hayirlisi tabi yinede Rabbim yardim etsin
Tatlm endiselenme bnde sennle.hemen hemen ayniyiz kac gun kaldi ya bide biz nie asilamaya gore baz aliyrz ki catlatma ignesi 2 gun oncesinden yapiliyr onu baz almcz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…