Evet inş sende ooo umutsuz gördüğün seyler hamile kalırsın da başkalarına umut olursunAllah buyuktur canım. olmaz olmaz dıye bır sey yok tabı. 1 tane yeterlı de. ıste .ınsan olumsuzluk gorunce hemen umutsuza baglıyor.
valla hıc bellı olmuyor canım. benım gecen ay 3 yumurtayla tutmadı. sayımızda cok ıyıydı.Tatlm sen bnden daha iyisn sana 10 milynla asilama yapilms bna 5 milyonla senn tutmzsa bnm hic tutmz
Eet tatlm gecen ay bayagi iyimis ya aslinda isin ozu Rabbim ol derse olucak yetr ki ol desinvalla hıc bellı olmuyor canım. benım gecen ay 3 yumurtayla tutmadı. sayımızda cok ıyıydı.
gecen aykı . ve morfolojı yazmıyodu. bole bır sorundan haberımız yoktuama tutmadı 100 mılyonla bıle.
hayır canım. zaten ondan sonra gıtmedık hastaneye. ama kurler yapmaya basladım. bıtkısel ılaclar alıp baslattım her halukarda tedbırı elden bırakmayayım =)Eet tatlm gecen ay bayagi iyimis ya aslinda isin ozu Rabbim ol derse olucak yetr ki ol desin
Morfoloji icin ilac verdi mi doktor
yani aslında örnekler var. normal yoldan bıle kalanlar var. sıfır olsa bıle.Evet inş sende ooo umutsuz gördüğün seyler hamile kalırsın da başkalarına umut olursun
Aynen tatlm biz ilacta kullaniyrzhayır canım. zaten ondan sonra gıtmedık hastaneye. ama kurler yapmaya basladım. bıtkısel ılaclar alıp baslattım her halukarda tedbırı elden bırakmayayım =)
ilk örnek verdıgımızde. ultrasonla muayene fılan yapmıslardı sorun yoktu. varıkosel vs..Aynen tatlm biz ilacta kullaniyrz
Anladm canim bu ay tutmzsa tup bebege mi geccenz ben belki 1 kez daha asilama yaptirabilirm sonrasi da tup bebek olurilk örnek verdıgımızde. ultrasonla muayene fılan yapmıslardı sorun yoktu. varıkosel vs..
o zaman bı ılac vermıstı. hız arttırır dıye . ama adını hatırlamıyorum.tabı teeee gecen sene.
bılmıyorum canım karısık dusuncelerdeyım. dr asılama yapabılırız dedı. bende kucuk ıhtımale 2bın tl vermek ıstemıyorum. tüp bebekte şans daha fazla.Anladm canim bu ay tutmzsa tup bebege mi geccenz ben belki 1 kez daha asilama yaptirabilirm sonrasi da tup bebek olur
Benm de kafam cok karisik.nerde nasil yaptirirm fiyatlar nasil ayrica bnm daha 1 yilim doldubılmıyorum canım karısık dusuncelerdeyım. dr asılama yapabılırız dedı. bende kucuk ıhtımale 2bın tl vermek ıstemıyorum. tüp bebekte şans daha fazla.
ama sole bısey var. eylulde 3 yılımız dolacak. rapor su an cıkmıyor. gercı rapordada sadece ılacların bellı kısmını oduyor.
offf bılmıyorum18 aydır beklıyorum daha fazla vakıt gecırmekte ıstemıyorum. cokta genc degılımkı bellım bıkac yıl. zaten plandıgım tarıhte olmadı. kader plan tanımaz
Bnde 21yasındaym yaa 3yıldr evliyim cocuk olmadı tüp bebek yaptırırlar mııBenm de kafam cok karisik.nerde nasil yaptirirm fiyatlar nasil ayrica bnm daha 1 yilim doldu
Bende 2 yillik evliym 1 yildr olmuyr bizim de ama sna yaparlar tatlmBnde 21yasındaym yaa 3yıldr evliyim cocuk olmadı tüp bebek yaptırırlar mıı
Tatlm endiselenme bnde sennle.hemen hemen ayniyiz kac gun kaldi ya bide biz nie asilamaya gore baz aliyrz ki catlatma ignesi 2 gun oncesinden yapiliyr onu baz almcz miSlm kizlar bende çok ümitli değilim ya off adet agrilarim başladı ayrıca göğüs agrimda geçti galiba adet olucam hayirlisi tabi yinede Rabbim yardim etsin
Canım aynen bnmde öyle oldu yaaSlm kizlar bende çok ümitli değilim ya off adet agrilarim başladı ayrıca göğüs agrimda geçti galiba adet olucam hayirlisi tabi yinede Rabbim yardim etsin
Yaparlar diyorsun yani peki tüp bebek fiyatları ne kadar acabaBende 2 yillik evliym 1 yildr olmuyr bizim de ama sna yaparlar tatlm
Bnde 21yasındaym yaa 3yıldr evliyim cocuk olmadı tüp bebek yaptırırlar mıı
benım sırtım agrıyo canım. sırtıma yerlesıyor galıbaSlm kizlar bende çok ümitli değilim ya off adet agrilarim başladı ayrıca göğüs agrimda geçti galiba adet olucam hayirlisi tabi yinede Rabbim yardim etsin
benım asılama yaptırdıgım yerde 7bın 8bın arası. toplam fıyat.Yaparlar diyorsun yani peki tüp bebek fiyatları ne kadar acaba
Sen nerde yaptrdn kibenım asılama yaptırdıgım yerde 7bın 8bın arası. toplam fıyat.
ama sızın orası ucuzmus daha uygundur
Hicbir fikrim yok tatlm sen nerde yaptrcaksnYaparlar diyorsun yani peki tüp bebek fiyatları ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?