Nasil ya adet mi oldunKizlar maalesef bnm asilamam.tutmadi
Kaç gun oldu ki asilaman cnm off ya çok üzüldüm simdiKizlar maalesef bnm asilamam.tutmadi
Canim ya erken aslinda ama neden öyle oldu ki doktoruna sorma sansin varsa bi sor derim inş devami gelmezBugun 11.gunuydu kizlar kahverengi akintim geldi
Ins kuzum ama bnm adetim hep boyle lekelenme ile baslarrCanim ya erken aslinda ama neden öyle oldu ki doktoruna sorma sansin varsa bi sor derim inş devami gelmez
Belli olmaz cnm ya bi çok okuduğum yazilarda asilamanin 7.gunu yada 10.gunu yerleşme kanaması olurmus bu tarz lekelenmeler yani inş öyledir tatlim insIns kuzum ama bnm adetim hep boyle lekelenme ile baslarr
Normalde kacinci günlerde adet oluyosun ne kadar kalmisti adet gununeIns kuzum ama bnm adetim hep boyle lekelenme ile baslarr
3 4 gun kalmisti tatlimNormalde kacinci günlerde adet oluyosun ne kadar kalmisti adet gunune
Anladim cnm alanda allah veren de ol derse olur hiç umudunu yitirme inş devami gelmez inş3 4 gun kalmisti tatlim
Saol kuzucum insallah bi mucize olur benim icin dua et olur muAnladim cnm alanda allah veren de ol derse olur hiç umudunu yitirme inş devami gelmez inş
Ederim tabiki cnm benim her zaman inş hamissindir güzel haberlerini yazarsin ins burayaSaol kuzucum insallah bi mucize olur benim icin dua et olur mu
bız aynı gun olmustukBugun 11.gunuydu kizlar kahverengi akintim geldi
İnş ya hipimiz hamis oluruz cnm sende var mi bi degisiklikbız aynı gun olmustuk
su an ne durumdasın. bebıs yerlesıyordur ınsallah
yok canım. bildiğim benimİnş ya hipimiz hamis oluruz cnm sende var mi bi degisiklik
Kiyamam ya bende de ayni durumlar sendiii de bugün kan testi yaptircakti ne yapti acaba merak ediyorum onun Bugun varsa da yoksada kesin cikar inş hamiledir ya inş dua ediyorum onayok canım. bildiğim benimdeğişik en ufak bir şey yok
valla tüp bebek dusunmeye basladım. dr la da görusucem .Kiyamam ya bende de ayni durumlar sendiii de bugün kan testi yaptircakti ne yapti acaba merak ediyorum onun Bugun varsa da yoksada kesin cikar inş hamiledir ya inş dua ediyorum ona
Hahaaa aynen erkenciyiz valla cnm inş tüpe mupe gerek kalmadan hamis oluruzvalla tüp bebek dusunmeye basladım. dr la da görusucem .
sendii den ınsallah ılk mujdeyı ondan alırız. sesı cıkmıyor daha uyanmadı herhalde :) bız ıs bası yaptık.
umut ettırecek hıcbır belırtım yok maalesefHahaaa aynen erkenciyiz valla cnm inş tüpe mupe gerek kalmadan hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?