Canim ne yaptin test isini inş güzel haberlerini yazarsinKızlar malesef test yapamadım esim gitmiş eczane kapalıymış bizim burda en yakın üç eczane var üçünde kapalı yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum
İnş cnm inş mucizen gerçek olurumut ettırecek hıcbır belırtım yok maalesefo yuzden kendımı hazırlıyorum
bana gercekten mucıze olur.
hepimizin canım ınsallah. tez zamanda.İnş cnm inş mucizen gerçek olur
AMİNNN kuzum AMİNNN inshepimizin canım ınsallah. tez zamanda.
Cnm nasil oldun lekelenmen devam etmiyodur insSaol kuzucum insallah bi mucize olur benim icin dua et olur mu
Canim hala adet olmadm ama maalesef kahverengi akintim kirmiziya donustuCnm nasil oldun lekelenmen devam etmiyodur ins
İnş yerleşmedir cnm ya üzme caniniCanim hala adet olmadm ama maalesef kahverengi akintim kirmiziya donustu
ya erken degılmı. kımyasal gebelık gecırıyor olmayasın.Canim hala adet olmadm ama maalesef kahverengi akintim kirmiziya donustu
Yok tatlm smdilik sadece peceteye geliyrya erken degılmı. kımyasal gebelık gecırıyor olmayasın.
peki kanama nasıl yogun mu leke gıbı mı ?
Valla.ne yalan soyleyeym icime oturdu umudum yoktu ama icime oturduİnş yerleşmedir cnm ya üzme canini
hadı ınsallah dile getırdıgımızdır. olumsuz dusunmeyelım.Yok tatlm smdilik sadece peceteye geliyr
Insallah tatlm yrin doktora gtcem hakkimda hayirlisihadı ınsallah dile getırdıgımızdır. olumsuz dusunmeyelım.
Aynen edos ya valla unuttu bizi merak ediyorum cidden ne oldu acabaay bu sendiii kayboldu dun test mest dedı gıttı bızı merakta bıraktı
Hayirlisi bakalin cnm inş bayrami bebisinle kutlarsinInsallah tatlm yrin doktora gtcem hakkimda hayirlisi
bılemedım. hep bırerdı bu saate kadar. kötu bır sey yoktur ınsallahAynen edos ya valla unuttu bizi merak ediyorum cidden ne oldu acaba
Yok tatlm doktrumla gorustum smdi 1 ay ara vercekmissizHayirlisi bakalin cnm inş bayrami bebisinle kutlarsin
İnş cnm ya valla kayiplara karisti o yazmadan bize cvp vermeden durmazdi ama saat kaç oldu yok hala iyice merak ertimbılemedım. hep bırerdı bu saate kadar. kötu bır sey yoktur ınsallah
Kızlar ne alemdesinzKizlarrr kimse yokmu nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?