Bakalim benimki ne dicek. . Bende kararsizim.Doktorum 1 ay ara verelm dedi tatlm
Snde bi gelisme var mi kac gun kaldiBakalim benimki ne dicek. . Bende kararsizim.
Maalesef gelisme yok canim.. 5 gunum kaldiSnde bi gelisme var mi kac gun kaldi
Az Kalmis canim ins senn ki tutar hayrlisiylaMaalesef gelisme yok canim.. 5 gunum kaldi
Az Kalmis canim ins senn ki tutar hayrlisiyla
Bende kesilcem gbi ya bi sokulemedmTutmadi canim biliyorum..hicbir belirtim yok. Kendimi taniyorum artik
Bende kesilcem gbi ya bi sokulemedm
Yok kiz sanmiyorum bence kisttrİi
Ya Angel belki yerlesme kanamasi dr
1 2 gun bekleyim olmazsam test yaparimYaaa varsa
Bnde akinti yok hicbsey yok zaten vucut isimda dusuk hamile olsam vucut isim yuksek olurPed koydum hala bişey yok sadece selpkla içine baktım sarı sulu akıntı karnımda agryor
Bnm vücut ısım cok yüksek buz torbası koyuyorum yanıyorum ama bu belirti degil çünkü adet oldım oda akmıyor hiç bir şey gelmiyorBnde akinti yok hicbsey yok zaten vucut isimda dusuk hamile olsam vucut isim yuksek olur
Atesin kac olctun muBnm vücut ısım cok yüksek buz torbası koyuyorum yanıyorum ama bu belirti degil çünkü adet oldım oda akmıyor hiç bir şey gelmiyor
Ölçmdm ama vücudum yanıyor ayaklarım başım avuç içiAtesin kac olctun mu
Canim o sicaktan havalar sicakÖlçmdm ama vücudum yanıyor ayaklarım başım avuç içi
Nilmş[/QUOTE]Bilmiyorum burda yagmur yagıyor bn hala pişiyorm zaten hamilelik söz konusu değildir eee neden skülemiyorm bn E="Angel 25, post: 47091113, member: 698108"]Canim o sicaktan havalar sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?