Canim nerelerdesn test yaptrmstin merakla seni bekliyrzKızlar ne alemdesinz
Yaptrmadım canım cesaret yokki yaa ama dün alt karnımın sol tarafında şiş batar gibi sancı oldu girip cıkıyor du seninde öyle oluyor mu benim yarın adet günüm olmazsam akşam gidip acilde kan vercem sen ne durumdasınCanim nerelerdesn test yaptrmstin merakla seni bekliyrz
Bn yedim kirmizilari tam sokulmedim ama sokulmem yakindrYaptrmadım canım cesaret yokki yaa ama dün alt karnımın sol tarafında şiş batar gibi sancı oldu girip cıkıyor du seninde öyle oluyor mu benim yarın adet günüm olmazsam akşam gidip acilde kan vercem sen ne durumdasın
Ne cabuk adet oldun kii erken degil miBn yedim kirmizilari tam sokulmedim ama sokulmem yakindr
Eet ama bende anlamadm sen kan tahlili ile falan ugrasma yap bi idrar testi cikar artik eger cift cizgiyi gorursen kan verirsn hem bnce sen hamilesn yap bian once su idrar tahliliniNe cabuk adet oldun kii erken degil mi
İdrar yapsam cıkar mı ki bide bn hamile degilim canım yaa nerden hissettin keşke olsam kii inş öyleyim de bilmiyorum adet olmazsam bu gece yprm normalde cumartesi gecesi oluyorum sabahEet ama bende anlamadm sen kan tahlili ile falan ugrasma yap bi idrar testi cikar artik eger cift cizgiyi gorursen kan verirsn hem bnce sen hamilesn yap bian once su idrar tahlilini
Cikar artk idrardaİdrar yapsam cıkar mı ki bide bn hamile degilim canım yaa nerden hissettin keşke olsam kii inş öyleyim de bilmiyorum adet olmazsam bu gece yprm normalde cumartesi gecesi oluyorum sabah
İdrar yapsam cıkar mı ki bide bn hamile degilim canım yaa nerden hissettin keşke olsam kii inş öyleyim de bilmiyorum adet olmazsam bu gece yprm normalde cumartesi gecesi oluyorum sabah
Cikar artk idrarda
En azndan netlesrOzmn yaparım inş cıkar cıkmazsa sansma dycek yok
Canım burdan gaz alıyorum testte gidince yapamıyorumEn azndan netlesr
İşte ögrrncmde ztn adet olsamda ögrncm sunun surasında kac saat kaldı ki adetimeNie ki eninde sonunda.olumlu olsa olumsz da.olsa ogreneceksn
Canım adet olmazsam %100 hamileyim allahın izniyleİşte ögrrncmde ztn adet olsamda ögrncm sunun surasında kac saat kaldı ki adetime
Test yap arm ozmnCanım adet olmazsam %100 hamileyim allahın izniyle
Yap bnce deTest yap arm ozmn
Canım adet olmazsam %100 hamileyim allahın izniyle
Canim adet olmussun hayirlisi olsun.. hamile degilsek erkenden olmamiz iyi.Yap bnce de
Canım cok seviyorum valla olsa hemn söylerm bırakmam onlarıSen hamilesinde Sanki soylemiyorsun gibi hissettim.
Doktorum 1 ay ara verelm dedi tatlmCanim adet olmussun hayirlisi olsun.. hamile degilsek erkenden olmamiz iyi.
Bu ay asilama dusunuyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?