Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm aranıza yeni katıldım. Benimde ilk aşılamam tutmadı, gelecek hafta 2.aşılamam olacak son şansımmış sonra tüp bebeğe geçilirmiş inşllh bu aşılamada tutar. Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın

Amin canım inş aşılaman tutar

canım hayırlı olsn aşılaman ınşallh tutar bende tarın 3. aşılamaya başlayacağım sorun ney sendebıdehangı tedavıyı uyguluyor doktorun

canım hayırlı olsn aşılaman ınşallh tutar bende tarın 3. aşılamaya başlayacağım sorun ney sendebıdehangı tedavıyı uyguluyor doktorun
Cnm keşke sorunumu bilsem doktorum doğal yoldan kalabilirsin demişti ama 2yildir ki bekliyoz olmadı. En son aşılama yaptırmaya karar verdim. Puregon 300 75lik iğne tedavisindeyim, geçen perşenbe yumurtaliğim 13mmdi yarın sabah yine kontrölum var büyümüştür inşllh

Arkadaşlar asilamanin 9. Günü pihti gi o birsey geldi birazda lekelenme oldu başına böyle birşey gelen varmi acaba

Arkadaşlar hayırlı aksamlar bende 13 ağustosta aşilama oldum 9. Günüm az leke geldi hemen doktoru aradım hcg yaptir dedi 6.6 cikti sonuç birkaç gün sonra tekrar yaptir dedi başına böyle birşey gelen varmi

Arkadaşlar hayırlı aksamlar bende 13 ağustosta aşilama oldum 9. Günüm az leke geldi hemen doktoru aradım hcg yaptir dedi 6.6 cikti sonuç birkaç gün sonra tekrar yaptir dedi başına böyle birşey gelen varmi
Cnm adına çok sevindim okuduklarima göre 5in uzerindeyse hamile oluyomuş

Bende çok istiyorum ama nasip doktor var gibi dedi belki yerleşme kanamasidir dedi dua edin birazda düşük dedi üç gün sonra belli olacak

Bende burda okuduklarım a göre 5 in üzerinde ise hamile olabilirsin ki inşallah hamilesindir allah ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua et allah ım kucağında koysun inşallah. Bir de aşılama ile mi oldu ?

Canım ins öyledir allah razı olsun güzel dileklerin için. Evet aşilama oldum. Ge en sene aşilama olmadan sadece iğne tedavisiyle hamile kalmistim ikiz tuttu erken dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavisi ile hamile kalamadim doktor aşilama dedi 13.de oldum ins sizin dediğiniz gibidir üç gün sonra kesin belli olacak ins

Hadi inşallah canım hayırlısı ile değerin yükselir bize de umut olursun ama dediğim gibi bol bol dua et bizde ederiz ayetel kürsi oku bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…