Sağol canim allah razı olsun hepinizden birde ben canlı canlı dogum yaptim onun psikolojisi de çok var üzerimde çok zor zamanlar geçirdim ins hamileyim dir de evlatlarimin acısını unuturum
Hakkında hayırlı si olsun ins tutar
Sen aşilama olmadin daha dimi canim
Evet canim galiba yeni oldun aşilama dimi belirtin varmi ins canimmm âllah razı olsun desteğin icinBen mi canım ? Hadi inş değerin yükselir de Allah ım yüzünü güldürür
Evet canim galiba yeni oldun aşilama dimi belirtin varmi ins canimmm âllah razı olsun desteğin icin
Canım bendede hiç belirti olmadı agri fakan hiç olmadı geçen sene demiştim ya gebe kalmistim beş gün sonra gaz sancilarim kasık agrisi vardı çok ama çok umutsuzdum hersey yaptım çuval bile tasimistim nasılsa tutmadi diye 13. Gün kasık ağrım arttı acile gittik bitest hamil eee keşke yine aynısı olsa okadar istiyorumki doktor demişti yumurtalarin birden büyüdü olmaz demişti bende ondan umursayamayip herseyi yapmıştım allah verecekse nasipimizde varsa bir şekilde olurEvet canım yeni oldum daha bugün 5. Gün aşılama gününü de sayarsak yani. Bir belirti yok canım sen de olmuş muydu ? Sanki bana tutmayacakmış gibi geliyor inşallah öle olmaz da
Canım bendede hiç belirti olmadı agri fakan hiç olmadı geçen sene demiştim ya gebe kalmistim beş gün sonra gaz sancilarim kasık agrisi vardı çok ama çok umutsuzdum hersey yaptım çuval bile tasimistim nasılsa tutmadi diye 13. Gün kasık ağrım arttı acile gittik bitest hamil eee keşke yine aynısı olsa okadar istiyorumki doktor demişti yumurtalarin birden büyüdü olmaz demişti bende ondan umursayamayip herseyi yapmıştım allah verecekse nasipimizde varsa bir şekilde olur
Canım ya ins hepimizin sonucu pozitif olur senin kaç yumurta oluştu benim birtane 20mmHer şey nasip işte kul istiyor ki hemen olsun ama işte yapamıyoruz malesef sabretmeyi bilmemiz gerekiyor ama öle bir zaman oluyor ki sabredemiyorsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi oluruz... eşime diyorum ki hayırlısı ile bir gebe kalbim doğum yapim çocuğum büyüsün sormam buna hesabını nie o kadar bekledin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?