Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim içinde dua edin no'lur bugün son kontrolüm oldu 20mmmiş bugün ovitrelle vurunacağım çarşamba günü aşılama olacağım

Sağol canim allah razı olsun hepinizden birde ben canlı canlı dogum yaptim onun psikolojisi de çok var üzerimde çok zor zamanlar geçirdim ins hamileyim dir de evlatlarimin acısını unuturum

Canım desteklerini z için çok sağolun doktoru aradım ya dün üç gün sonra tekrar la dedi ins perşembe günü deyer yükselir iki gün sonra yapacam ins dualarinizi bekliyorum

Evet canim galiba yeni oldun aşilama dimi belirtin varmi ins canimmm âllah razı olsun desteğin icin

Evet canım yeni oldum daha bugün 5. Gün aşılama gününü de sayarsak yani. Bir belirti yok canım sen de olmuş muydu ? Sanki bana tutmayacakmış gibi geliyor inşallah öle olmaz da

Evet canım yeni oldum daha bugün 5. Gün aşılama gününü de sayarsak yani. Bir belirti yok canım sen de olmuş muydu ? Sanki bana tutmayacakmış gibi geliyor inşallah öle olmaz da
Canım bendede hiç belirti olmadı agri fakan hiç olmadı geçen sene demiştim ya gebe kalmistim beş gün sonra gaz sancilarim kasık agrisi vardı çok ama çok umutsuzdum hersey yaptım çuval bile tasimistim nasılsa tutmadi diye 13. Gün kasık ağrım arttı acile gittik bitest hamil eee keşke yine aynısı olsa okadar istiyorumki doktor demişti yumurtalarin birden büyüdü olmaz demişti bende ondan umursayamayip herseyi yapmıştım allah verecekse nasipimizde varsa bir şekilde olur

Her şey nasip işte kul istiyor ki hemen olsun ama işte yapamıyoruz malesef sabretmeyi bilmemiz gerekiyor ama öle bir zaman oluyor ki sabredemiyorsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi oluruz... eşime diyorum ki hayırlısı ile bir gebe kalbim doğum yapim çocuğum büyüsün sormam buna hesabını nie o kadar bekledin die

Canım ya ins hepimizin sonucu pozitif olur senin kaç yumurta oluştu benim birtane 20mm

12. Gün de iki yumurta oluşmuştu canım 16 ml inşallah tutar

İnş canimmmm ins tutar Dün varya noldu test yaptık evde annemle oturuyoz eşim bir saat sonra çıkar demişti bi iş için mutfağa gittim bi baktım eşim gizlice cantamdam baykot numarasini almış sonuca bakıyor onu mutlu etmek için okadar istiyorumki evladimizin olmasını oda heyacanla bekliyormus demekki

Kesinlikle ben de mutlu etmeyi çok istiyorum biliyorum çok istiyor kim istemez ki anne baba olmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…