Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım inanki ben de çok kötü durumdayım ikizlerimi canlı canlı dogum yaptim o psikolojinin tarifi yok geçen sene aşilama ya geçmeden hamile kalmistim dogumdan sonra kac ay iğne kullandım yok yok kafayı yiyecektim o kaybetme duygusu varya anlatamam rabbim kimsenin başına vermesin. Aşilama ins tutar

pekı neden kaybettın sebebı neymış kan pıhtılaşması olabılırmı acaba valla kardeş zor hayatımız ıstemeyenlere verıyor ısteyenlerı bakabilecek durmda olanları süründürüyor

Canım dogumdan sonra kac doktora profesere gittim hepsi ikiz olduğu için dedi. İkizler riskli dedi. Herşey normal çıktı bütün testlerde normal çıktı. Zaten pıhtılaşma olsa bebek beslenemez ölürüm karnimda benim hersey normal gidiyordu kurban bayramında bir sene olcak

29 yaşınsayım 1 yıllık evlıyım rahım fılmım ıyı tüplerım açık yumurtalıklarım çok ıyı çalışıyor takvıye ıgnede yapılıyor spermde ıyı pekı ordada bı sebep varmı yok hanı hastalık olsa ondan ılerlesek çok şükür yok ama neden neden artık dua felan etmek ıstemıyorumokadar dua ettımde ne oldu para döktüm umut bağladım ıkı kere ne oldu elde var sıfır oyuzden ben artık dualarada ınanmıyorum bılıyorum vermeyecek versede bı sınıtı verecek zaten henım hayatım hıc kola olmadı hıc bneım hayatımı kolaylaştırmadı hep ömunde taşlar oldu

Canım benim isyan etme bunların hepsi imtihan. Kiminin ne kadar ağır ımtihan lari var 30 40 yaşında evlatlarini toprağa koyuuyorlar unutma allah seni sevmese ımtihan a koymak. Biliyorum çok zor bende agliyorum ama isyan etme lütfen sabret duayı bırak ma allah sana güzel kapılar açacak ins. Görmüyonmu dışarı bi bak bazı insanlar hiç istemiyor durumları yok beş çocuk o çocuklarda onların imtihanı. Yine sukret esin doktora götürüyor. Beterin beteri var het halimize sukretsek sakın isyan etme nolur ağla rahatla

Hayırlı akşamlar arkadaşlar . İlk aşılama yaptırıp sonuç alan var mı ?

valla canım bneım ıkıncı aşılamam ama malasef yıne yok sorun ne dersen hıcbı sorun yok ortada ama olmuyor senın ürecın nasıl doktor iğnemı verdı hapmı verdı

csnım pekı sorun neydı yanı bı sıkıntı varmı banada ılk serephone verdı sonra çatlama iğnesi ve aşılama yapıldı bırncısı olmadı ıkıncısı puregon 300 7 gün iğne kullandım bıd eödem yaptı hastanelik oldum alerjk ödem oluştu bende eşımdede hıc bı sıkıntı yok ama olmuyor rahım fılmı çekıldı tğpler açık amh lh fs e2 tiroıd kan pıhtılaşması herşeye bakılıd hamılelık için kendımı hazırladım bıle dişlerımı kontrol ettırdım hamıle kalırsam her ilacı kullanamam dıye ama vermyenıce ugraştırnca uğraştırıyor canım ınşalah benım yaşadıklarmı kımse yaşamasın şımdı doktorum bana adetın 3. günü gel dedı gene umutlu bekleyış başlayacak ama bılıyorum olmayacak tüp bebek araştıdım 8000-9000 arası yanı bı on bın gıdecek oda kesın deıl ne olacağı bakalım sonumuz nereye kadar

Canım Dr bir sıkıntı yok diyor hani olmaması için bir şey yok diyor. Ben iki ay klomen ile çatlatma iğnesi yaptım olmadı işte bu ay da aşılama yaptık bakalım

Ben de rahim filmi çekildim çok şükür tüpler açık çıktı o aydan sonra çok umutlanmıştım hani filmden sonra gebelik şansı yüksek die ama olmadı işte bu ay da bakalım ne olacak

Bende puregon ovitrelle geçen sene kullanmıştım be sene fostimon kullandım aşilama oldum bende beklemedeyim dualarinizi bekliyom

hayırlısı cnm inşallh tutarda çok umutlanma sonra toparlanması zor olur ben ıkı gundur uyuyamıyoru ağlamaktan düşünmekten artık yaptırcak tahlil bulamıyorum herşey yaptırdım bıde üstüne üstük hormon ilaçları kilo aldırdı ınşallh sen yaşamazsın benım yasadıklarımı

İnş seninde bundan sonra olur buz bilemiyoruz ki hayır gibi görüyor uz ama belkide şer ama biz insanlar istiyoz ins rabbim.nasip eder

Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor... nehir sen aşılama yaptırdın mı ?

ben ıkı kere aşılama yaptırdığım ve tutmadığı için isyanlardaym cnm benım hıc bı sıkıntım yok eşımdede aynı şekılde rahım temız tüpler açık değerler ıyı amh ıyı fsh, lh hepsı maşalah ıyı çıkıyor bıde gebelığı engelleyen her türlü testı yaptırdım kan pıhtılaşmasıdır ne bılım tiroidtır yanı araştırmadığım şey kalmadı bana ılk doktor hapla başladı hapla olmadı sonra puregon 300 başladık oda kocaman bı sıfır benım aklıma karıştıran taraf aşılamanın 12. gün degerım 4,90dı yanı tam sınırdaydı 14. gün 4.60a düştü yanı anlamadım neler oldu kımyasal gebelik mı başk aşey ı doktor adetın ılk 3 günü içinde gel dedı bakalım 3. aşılam mı diyecek yoksa siz tüpemı gıdn diyecek bılmıyorum yanı aklımın almadığı bebegımın olmaması ıçın ortada hıc bı nedne yok bışey olsa şu derdım var der çaresine bakarım bılmıyorum nedne olmuyor dünden berı uyuyamıyorum süreklı ağlıyorum düşünüyorum alahım nerde hata yaptım dıye benı bebekle sınav yapıyosun dıye

Anladım canım inş 3. De tutar allah ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin. Benim bugün 2. Günüm aşılama da hiçbir belirti yok normal demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…