valla cnm benım hayatım hep zorlularla gectı hıc bışey benım ummadığım anda gelmedı hep ben pes edene kadar uğraştım bılmıyorum neden süreklı benı ımtıhan edıyor herkese verıyor herkesın ıstedıgı oluyor bzıler neden evlatla sınanıyoruz madem sokkata anasız babasız ozaman bakabilecek durmda olan ve ona ıyı bı gelecek verecek çiftlere nasıp etsın ıkı aşılama tedavı 500 tlyı gectı herkes ne zorluklarla para kazanıyorCanım benim öyle düşünme biliyorum çok çok zor ama ımtihan allah sevdiği kuluma ımtihan verirmis unutma nice sokakta annesiz babasız duran çocuklar var onların imtihanı da o şekilde bizimde böyle ağla rahatla ama isyan eyme
ilk ıkı gün dinlen am sonra ağır kaldırm ayorma kendını psıkolojın bozulur bend eılk aşılamda süreklı ayttım hata işten bıle 15 gün rapor aldım dınlendım am sonuç koacamn sıfır orta problem varmı yok ee nedne olmuyor sebep ne zamanı varsa nekadar bekleteceksın artık varya ne dua edıyorum ne şükrediyorum oderece psıkolojım bozuldu canım valal ksura bakam ayenı aşılanmış bırı olarak sen benım yaşadıklarımı felan düşünme herkesın başına gelecek dıye bışey yok alah yardımcın olsunCümlemize inşallah canım. Valla yatıyorum habire su içmek dışında kalkmıyorum yerimden
Bazen diyorum ki ben kötü biri miyim acaba da bu kadar bekliyorum gerçekten çok zor ya sürekli hastaneye git gel insanı artık sıkıyor bir ara 2 ay ara vermiştik o kadar iyiydim ki anlatamam işte dün gittik aşılama yapıldı ağladım ya utanıyorsun sıkılıyorsun aman ne bilimm
Birde arkadaşlar catkatma ignesinden sonra kac saat sonra aşilama oldunuz ben catlatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum yumurtam 20mm buyuklugunde idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?