Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim öyle düşünme biliyorum çok çok zor ama ımtihan allah sevdiği kuluma ımtihan verirmis unutma nice sokakta annesiz babasız duran çocuklar var onların imtihanı da o şekilde bizimde böyle ağla rahatla ama isyan eyme

canım tecrübelı bırı olaraktan sana şunu söyleyeım 10. günden sonra bwlırtı başlar çünkü çatlama ıgnesı beta hcg hormonu içerırı oyuzden 10. güne kadar test yapsan ıdarada bıle çıkar hamılesın dıye 10. günden sonra belırtı başlar artık beta hcgnın etkısı kaybolunca ama şunuda dıyeyım 14. gün degerıne baktırdın hamılesınn bude fa kese varmı dıye bı sıkıntıda öyle başlayacak yok kalp atışı varmı valla ılk ıkı ay süreklı sıkıntı kendınde bı belırtı arama çokta umut bağlama çünkü umutlanırsan yıkım agır olur sonuct a%15lık %20 lık aşılamayla gebelik hayırlsı alahtan bakalım ınşalah artamazda avuclarıan verırı yavrunu ınşalh dedıgım gıbı normal hayatına devam et kendını aşılama yaptırmış bırı olarak göreme kafaya takma çünkü vakıt gecmıyor

Cümlemize inşallah canım. Valla yatıyorum habire su içmek dışında kalkmıyorum yerimden

valla cnm benım hayatım hep zorlularla gectı hıc bışey benım ummadığım anda gelmedı hep ben pes edene kadar uğraştım bılmıyorum neden süreklı benı ımtıhan edıyor herkese verıyor herkesın ıstedıgı oluyor bzıler neden evlatla sınanıyoruz madem sokkata anasız babasız ozaman bakabilecek durmda olan ve ona ıyı bı gelecek verecek çiftlere nasıp etsın ıkı aşılama tedavı 500 tlyı gectı herkes ne zorluklarla para kazanıyor

Cümlemize inşallah canım. Valla yatıyorum habire su içmek dışında kalkmıyorum yerimden
ilk ıkı gün dinlen am sonra ağır kaldırm ayorma kendını psıkolojın bozulur bend eılk aşılamda süreklı ayttım hata işten bıle 15 gün rapor aldım dınlendım am sonuç koacamn sıfır orta problem varmı yok ee nedne olmuyor sebep ne zamanı varsa nekadar bekleteceksın artık varya ne dua edıyorum ne şükrediyorum oderece psıkolojım bozuldu canım valal ksura bakam ayenı aşılanmış bırı olarak sen benım yaşadıklarımı felan düşünme herkesın başına gelecek dıye bışey yok alah yardımcın olsun

Amin canım . Sen de umudunu kaybetme isyan etme dua et biliyorum çok zor çünkü o kadar çok istiyoruz ki anne olmayı ama kısmetimiz böyleymiş elimizden bir şey gelmiyor ki Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yemin ediyorum suan agliyorum biliyorum çok zor ama napcaz mecbur uz. Senin yine iyi biz 1.800 bu ay harcadık maaş 2 bin bize 200 kaldi

Bazen diyorum ki ben kötü biri miyim acaba da bu kadar bekliyorum gerçekten çok zor ya sürekli hastaneye git gel insanı artık sıkıyor bir ara 2 ay ara vermiştik o kadar iyiydim ki anlatamam işte dün gittik aşılama yapıldı ağladım ya utanıyorsun sıkılıyorsun aman ne bilimm

haklsın canım aynı sıkıntıyı bede çekıyorum sekreterle kanka olduk resmen:) gel gıt aynı ınsanlar yoruldum artık bı arpa boyu yol alamk ıstıyorum ama olmuyor bakalım kanamayı bekliyorum bende bana 2 gün sonra bıdaha yapın testı dedı belkı aşılamadan sonra tutmuştur dıye ama ben ınanıyorum kanama gelecek

Birde arkadaşlar catkatma ignesinden sonra kac saat sonra aşilama oldunuz ben catlatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum yumurtam 20mm buyuklugunde idi

çatlama iğnesindne sonra 24 saat içinde oldum canım bende ama bneım doktorum aşılama günü acaba çatladımı yumurta dıye bakmadı bıle ayrıca sperm raporuna bıle bakmadı progestan ve ilşkı önerdı.

Birde arkadaşlar catkatma ignesinden sonra kac saat sonra aşilama oldunuz ben catlatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum yumurtam 20mm buyuklugunde idi

Canım ben çarşamba gittim 12. Günüydü 2 yumurtam olmuş 16 ml perşembe sabah 10 gibi çatlatma iğnesi yaptım cuma saat 12.30 gibi de aşılama yapıldı

ınşalah aşılama bekleyenlerın aşılaması tutar allah kımseyıyalnız bırakmasın başkalarının çocuklarını görüp özenmek çok zor rabbım en kısa zamanda hepımıze sağlıklı bebişler nasip etsın inşallah

kızlarrr benım kanama geldı su gıbı geliyor adetımın bugun 25. günü normalde 28 yada 29 günde bı adet olurdum dneyımlı arkadaşlar aşılamadan sonra ara kanama yaşayanlar varmı bırde bız hormon ilaçları alıyoruz ya bu iğneler ve haplar rahımı inceltır mı bı tanıdığım 7 kere tüp bebek yaptırmış artık bebek tutunmuyormuş rahım ıncelmış böyle bışı yaşayan oldumu duydunuz mu?

Benim bu konuda hiçbir fikrim yok canım senin kaçıncı aşılaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…