- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Kız hiç duymadım valla ne ilginç şeyler var. Sen hsg çektirmişmiydin, ben aralık sonu çektirdim varsa da bişi filmle gitmiştir zaten.kızlar hiç süt ile oturma banyosu yada acı elma yağı deneyen oldumu bu yapışıklıkları iltihap varsa onları açıyormuş diğer formlarda gebe kalanlar çok olmuş bizim bi tanıdık da süt oturma banyosu yapmış birlikte olmuş hamile kalmış denesemmiii diye düşünüyorum çünkü ara ara iltihap oluyor bende varmı deneyen yada duyan
Ben yaptım Can'ım süt ile maydanozu. Ama bir şey olmadı tabi :) o tüplerde vs tıkanıklık olanlarda işe yarıyormuş sanırım.kızlar hiç süt ile oturma banyosu yada acı elma yağı deneyen oldumu bu yapışıklıkları iltihap varsa onları açıyormuş diğer formlarda gebe kalanlar çok olmuş bizim bi tanıdık da süt oturma banyosu yapmış birlikte olmuş hamile kalmış denesemmiii diye düşünüyorum çünkü ara ara iltihap oluyor bende varmı deneyen yada duyan
yok dr daha önce gebelik oldu diye gerek yok dedi ama ben işte aşılama öncesi her ihtimale karşı yapsammı ki bu süt olayını diyorum temizlensin diye ama kimse bilmiyor sanırımKız hiç duymadım valla ne ilginç şeyler var. Sen hsg çektirmişmiydin, ben aralık sonu çektirdim varsa da bişi filmle gitmiştir zaten.
Bence erken gebelik testlerinde çıkmalı aslında onlarda 5. günde sonuç alınıyor diye yazıyordu ama akşam belki ondan alırımAyy canım yap da bana da haber ver yaaa, bakalım nasıl çıkıcak. Hcg daha çıkmaz bence
nasıl yaptın anlatanaBen yaptım Can'ım süt ile maydanozu. Ama bir şey olmadı tabi :) o tüplerde vs tıkanıklık olanlarda işe yarıyormuş sanırım.
Cnm bi gebelik testi yapsana denemek amaçlı cikiyomu cikmiyomu diye bana hemşire çıkıyor dedi 10 gunBence erken gebelik testlerinde çıkmalı aslında onlarda 5. günde sonuç alınıyor diye yazıyordu ama akşam belki ondan alırımsonuçta bizimde 10.gün bugün. Bu arada benim göbeğim alt tarafa doğru çekilir gibi bir sızı oluyor bugün, iyice taktım kafayı herhalde ondan.
Ben hiç yapmıcam evdeki ovulasyon testlerini yapıyorum hergün. Gebelik olsa 2. Çizgi koyulaşırdı. Aylardır negatif görmekten okadar sıkıldımki yapmıcam sanırım gebelik testi. Zaten benim tahminin haftasonuna ben adet olurumBence erken gebelik testlerinde çıkmalı aslında onlarda 5. günde sonuç alınıyor diye yazıyordu ama akşam belki ondan alırımsonuçta bizimde 10.gün bugün. Bu arada benim göbeğim alt tarafa doğru çekilir gibi bir sızı oluyor bugün, iyice taktım kafayı herhalde ondan.
Ayy canım ya geçmiş olsun, nasıl şeymiş öyle ya enfeksiyon fln yapmaz inş. Gerçi sen antibiyotik de kullanıyodun dimi?Kızlar az önce su gibi akıntım geldi yine. Adet oldum sandım. Wc ye koştum.
Crinone jeli de kan testinden sonra bırakmıştım. Adetimi geciktirmesin diye. Hemşire demişti parça parça geri gelir panik yapma diye.
Ya o nasıl gelmek. 10 gündür içimde birikmiş jelin döküldü parça parça. Bu kadar beklemiyordum. Arasıra geliyordu ama az azdı. Nasıl birikmiş içerde. Şok geçirdim ya
Can'ım 1 lt kadar sütü ısıttım. Bir demet maydanozu attım içine. Bikaç dk beraber kaynattım. Sonra buharına oturdum. Belimi sırtımı falan sardım. Süt soğuyunca eşim ısıttı tekrar. Ben hiç kalkmadım. Üşütmeyeyim diye. Bu işlemi 3 kez yaptım. Sonra beraberlik oldu.nasıl yaptın anlatanaDolunay22
Akşam yapacağım tekrardan bugün yanıma almadan işe geldim şimdide çıkacak fırsatım yok ama akşam yazarım, inşallah saat 3 te senin sonucun moralleri düzeltir canım.Cnm bi gebelik testi yapsana denemek amaçlı cikiyomu cikmiyomu diye bana hemşire çıkıyor dedi 10 gun
Bendede kaşık ağrısıyla birlikte beyaz akıntı geliyoKızlar az önce su gibi akıntım geldi yine. Adet oldum sandım. Wc ye koştum.
Crinone jeli de kan testinden sonra bırakmıştım. Adetimi geciktirmesin diye. Hemşire demişti parça parça geri gelir panik yapma diye.
Ya o nasıl gelmek. 10 gündür içimde birikmiş jelin döküldü parça parça. Bu kadar beklemiyordum. Arasıra geliyordu ama az azdı. Nasıl birikmiş içerde. Şok geçirdim ya
bende denicemCan'ım 1 lt kadar sütü ısıttım. Bir demet maydanozu attım içine. Bikaç dk beraber kaynattım. Sonra buharına oturdum. Belimi sırtımı falan sardım. Süt soğuyunca eşim ısıttı tekrar. Ben hiç kalkmadım. Üşütmeyeyim diye. Bu işlemi 3 kez yaptım. Sonra beraberlik oldu.
Evet canım antibiyotik kullandım. Topak topak geri geldi. Ufak bi şok geçirdim. Bence bunun arkasından rahat bi şekilde adet olurum artık.Ayy canım ya geçmiş olsun, nasıl şeymiş öyle ya enfeksiyon fln yapmaz inş. Gerçi sen antibiyotik de kullanıyodun dimi?
Can'ım benim üzülme daha çok erken gözünü seveyimBended
Bendede kaşık ağrısıyla birlikte beyaz akıntı geliyo
Çıktı cnm malesef 0.882 negatifBebis27 canım sonuç çıkmadı mı? Genelde söylenenden erken çıkıyor.
Ne diyeyim ki Can'ım üzülme diyeceğim boşa biliyorum. Rabbim çok aratmasın hiçbirimizeÇıktı cnm malesef 0.882 negatif
Amin cnm hayırlısı buymus inş ikinci asilamamz tutarNe diyeyim ki Can'ım üzülme diyeceğim boşa biliyorum. Rabbim çok aratmasın hiçbirimize
Çok üzüldüm canım ben böyle tahmin etmemiştim hep umudum vardı, inşallah ikincide tutar canım.Çıktı cnm malesef 0.882 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?