Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar kan verdim 3 de alicm sonucu ama biliyorum ki negatif hemşire söyledi olsa 10 gün idrarda çıkardı dedi.

Boş ver hemşireyi sen, ağzı olan konuşuyor madem 10. gün idrarda çıkıyordu neden doktorlar bunu hiç söylemiyor, valla insanların moralini en çok böyle boş konuşanlar bozuyor. Dualarımız seninle canım sen moralini hemen bozma.

Hemşire yanılıyor Can'ım. 10. Gün idrar için çok erken bir kere. Senin negatif çıkması bile hemşirenin söylediğini doğrulamaz. O bence bir daha okusun.
Bilmiyorum cnm ya kafam içe karışık bikere hemşirenin moral vermesi lazım o direk bana bunu söyledi Rabbim cektigimizi goruyo inş en kısa zamanda hepimize evlat verir bu durum belirsizlik çok kotu

İnşallah ya tekrar test yaptıracak mısın bu günlerde?

İ
Duaniz yeter cnm inş bir mucize olur pozitif cikar

İnş öyledir cnm test varsa yapsana belki bi mucize olur bide esimde ikinci asilamayi yaptıralım diyo

Yok Can'ım. Yaptırmam artık. Adeti bekliyorum.
Sen ne zaman yapacaksın? Yaklaştı sizinki de

Bana doktor ayın birinde gel dedi benim regl döngüm zaten biraz uzundur normal regl günüm ayın 3 ü gibi olmalı. Ben 1 martta gidip kan vereceğim ama ondan önce idrar testi yaparım yine hayırlısı ama bende de bir belirti yok yani.

Nasıl gidiyor senin canım hiç değişiklik var mı?
ayy kız ben de seni merak ediyodum. valla kuzum ben her gün ovulasyon testi yapıyorum. 2. çizgi tamamen kayboldu, okuduğum kadarıyla giderek koyulması gerekiyormuş. adet belirtilerim tam gaz devam ediyor. ben umudumu kestim yani. sen ne durumdasın?

sen normal adet tarihini düşünme kuzum bundailaçla yumurta büyütüldü, çatlatıldı fln, tahmini 14.- 15. gün herhalde gebelik yoksa adet gelebilir. 1 mart demişti benimki de.

İnş öyledir cnm test varsa yapsana belki bi mucize olur bide esimde ikinci asilamayi yaptıralım diyo
Test var da bir gün önce kanda çıkmayan idrarda nasıl çıksın kuzum. Negatif artık kabullendim.
Döngüm benim de çok uzun Can'ım. Ama çatlatma iğnesi vurulduğumuzdan 14-17 gün sonra olmamız gerekir. İnş sizlerden iyi haber gelir

Bende zaten pek belirti yok ama arada bir baş dönmem oluyor birde uykum çok ağır bu aralar. Kasiklarda ağrı falan kalmadı o belirttiler tamamen geçti bende ümitli değilim o yüzden.

Kızlar kasiklarim aşırı agriyo duramiyorum adet oluyorum galiba

Bende zaten pek belirti yok ama arada bir baş dönmem oluyor birde uykum çok ağır bu aralar. Kasiklarda ağrı falan kalmadı o belirttiler tamamen geçti bende ümitli değilim o yüzden.
canım zaten sanırım geçmesi iyi bişi, genelde hamile kalanlar adet gecikmesi olmadan belirti yaşamamışlar, benim etrafımdakile öyle en azından. ben tüm adet belirtileri, ağrılar göğüs acıları, akıntılar tam gaz devam ediyorum. sen evde varsa ovulasyon testi yapsana nasıl çıkıcak bakalım? koyulma var mı?

Akşam hcg yapabilirim ovulasyon testleri bitti evde hiç kalmadı ama 20 tane hcg var toplu almıştım inşallah dediğin gibidir, göğüslerimde hafif acı var ama anormal hissetmiyorum. Evde hiç kullanmadığım tükürükle bakılan bie ovulasyon test makinası var almıştım ama kullanmadan aşılama yaptırdım. onu denerim.

Benim kaynanamda kayınpederim de yok. Ama olsaydı ve öle bi durum yaşasaydım kesinlikle dediğin gibi olurdu. Oğlun var orda neden benle yüz göz oluyosun derdim heralde. Sanki kendileri bakıyolar olunca da. İstemeye gelince torun isterler ama bakmaya gelince sadece haftanın bi günü sevmekle geçiştirirler.

kızlar hiç süt ile oturma banyosu yada acı elma yağı deneyen oldumu bu yapışıklıkları iltihap varsa onları açıyormuş diğer formlarda gebe kalanlar çok olmuş bizim bi tanıdık da süt oturma banyosu yapmış birlikte olmuş hamile kalmış denesemmiii diye düşünüyorum çünkü ara ara iltihap oluyor bende varmı deneyen yada duyan

Ayy canım yap da bana da haber ver yaaa, bakalım nasıl çıkıcak. Hcg daha çıkmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…