Bana hiç baktirmadi cnmBazen atliyo kimi Dr ondan belki yaptırmayan vardır cnm
Bazen atliyo kimi Dr ondan belki yaptırmayan vardır cnm
Baktırmayan doktorları aklım almıyor. Hatta bence genetik testler bile yapılmalı.Bana hiç baktirmadi cnm
Bilmiyorum ki cnm yapmadı aşılama olacağım zamn dedim yumurtalık degerlerime baktirmadiniz hiç oda dediki gerek yok ultrasondan goruyorum yumurtalarını gerek kalırsa yaptirirmBaktırmayan doktorları aklım almıyor. Hatta bence genetik testler bile yapılmalı.
Nurcum ilk işin o tahlilleri yaptırmak olsun. Sana hormon testi yapmadan nasıl aşılama yaparlar ya. Sanki bedavaya yapıyorlar
Ben bilmiyorum da öncelikle kafana hiç takma rahat ol iki uç gün dinlen asilamadan sonra ama yinede dikkat et kendine benim doktorum progestan verdi hap aşılama sabahı başlattı günde iki kere o kadar biz kafaya çok taktik tutmadı sen rahat ol olumlu dusun olumlu olsunKızlar bende aşılama yaptıracam Ankara da önerebileceğiniz bi yer var mı birde aşılaması turan yokmu içinizde nelere dikkat etmeliyim bu süreçte yada yüzde kaç şansım var ne ilaçlar veriyorlar beni biraz bilgilendirirmisiniz rica etsem
Can'ım sağlık ocağı yapmaz bu tahlilleri.Ben yarın bu tahlilleri sağlık ocağında yaptırım cnm ucu sadece deme
Günahı boynuna canım ne diyeyim ilahi adalet şükür hep benim yanımda amaAllah bildiği gibi yapsın ne diyim. Evlenmişsin herşey bitmiş insan evladının yuvasının dağılmasını boşanmasını ister mi yaa
İlk denemem benim. Olmaması için eşimde de bende de bir sorun yok. Tabi benim kilomu saymazsak. Kilom fazla baya ultrason la yumurtalarım bile zor görülüyordu.İlk denemen mi peki bi sebep bulabildiler mi olmamasi için ben 2 özel 2 devlet 4 doktora gittim hiçbirisi sorun bulamadi ama 3 senedir tık yok
Çoğu bakmıyor zatenBana hiç baktirmadi cnm
benim rahim içinde sağ tüpümün ağzındaidi 1 santimlikti nisanda deil martta yaparlar nisan adetiyle beraber aldığın narkozun ve radyasyonun vicudundan temizlenmesi lazım benim 2015 ekimde aşılama başarısız kasımda bir daha oda başarısız 2016ocagın 12 sinde polibi aldılar şubat ın birinde adet oldum martın 16 sında aşılama yapıldı nisanın onunda hamilelik belli oldu nisanın yirmisi gibiydi düşük yaptım geçen yıl bu yılda kasımda 4. denedim gene tutmadı ondan sonrada daha gitmedim doktora tüp için maddi manevi gücüm yeterli deil bir kızım var 17 yaşı bitiyor bir yaşayan çocuğum olduğu için devlet arşılamıyor ne ilaç ne tedavi hakkımızda hayırlısı bıraktım başşaşşağı artıkcanım sende rahimiçi mi ağzı mıydı poli? bende 2si de var maşallah mesela mart başı adet olsam, mart ortası aldırsam nisanda tüp bebek yada aşılama yapılabilir mi?
canım dr'un daha iyi bilir tabi ama aşılamadan once hatta en once hormone testlerine bakılmalı adetin 2. yada 3. günü. onlarda bir sıkıntı varsa zaten aşılama tutmaz. mesela benim prolaktinim yüksekti, ilk onu düşürdüler ilaçla. aşılama öncesi Rahim filmi çektirdin mi? zorunlu değil ama tüplerde tıkanıklık varsa zaten aşılamanın tutma şansı yok. o yüzden ben aşılamadan once çektirmek istedim.Bana hiç baktirmadi cnm
anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için, üzerinden 1 adet geçmesi gerekli. ahh ne güzel evladın var inş 2. de olur ama olmazsa da allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.benim rahim içinde sağ tüpümün ağzındaidi 1 santimlikti nisanda deil martta yaparlar nisan adetiyle beraber aldığın narkozun ve radyasyonun vicudundan temizlenmesi lazım benim 2015 ekimde aşılama başarısız kasımda bir daha oda başarısız 2016ocagın 12 sinde polibi aldılar şubat ın birinde adet oldum martın 16 sında aşılama yapıldı nisanın onunda hamilelik belli oldu nisanın yirmisi gibiydi düşük yaptım geçen yıl bu yılda kasımda 4. denedim gene tutmadı ondan sonrada daha gitmedim doktora tüp için maddi manevi gücüm yeterli deil bir kızım var 17 yaşı bitiyor bir yaşayan çocuğum olduğu için devlet arşılamıyor ne ilaç ne tedavi hakkımızda hayırlısı bıraktım başşaşşağı artık
Rahim filmi çekildi cnm tüpler acikcanım dr'un daha iyi bilir tabi ama aşılamadan once hatta en once hormone testlerine bakılmalı adetin 2. yada 3. günü. onlarda bir sıkıntı varsa zaten aşılama tutmaz. mesela benim prolaktinim yüksekti, ilk onu düşürdüler ilaçla. aşılama öncesi Rahim filmi çektirdin mi? zorunlu değil ama tüplerde tıkanıklık varsa zaten aşılamanın tutma şansı yok. o yüzden ben aşılamadan once çektirmek istedim.
Nasıl gidiyor senin canım hiç değişiklik var mı?anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için, üzerinden 1 adet geçmesi gerekli. ahh ne güzel evladın var inş 2. de olur ama olmazsa da allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.
Hemşire yanılıyor Can'ım. 10. Gün idrar için çok erken bir kere. Senin negatif çıkması bile hemşirenin söylediğini doğrulamaz. O bence bir daha okusun.Kızlar kan verdim 3 de alicm sonucu ama biliyorum ki negatif hemşire söyledi olsa 10 gün idrarda çıkardı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?