Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu gun 8 gun oluyo benim ama bise dusunemiyrm acaba tuttumu die nasl ilsa tutmamstr diym hepHayirlisi ilsun insallah bende de bi his yok ne olumlu ne olumsuz vala
belli olmaz canim ya Allah kismet eder jse tutar vala benumde yarin klomen son bir tane icicem cumada gidicem hastanyeAynen bu gun 8 gun oluyo benim ama bise dusunemiyrm acaba tuttumu die nasl ilsa tutmamstr diym hep
Ben de senin gibiyim canım. Moralini bozmadan ümit ederek ama bir yandan da aslında olmamıştır diye düşünerek rahatlatıyorz kndimizi. Tabiki olmayınca üzülücez ama belki daha az etkilenicez yada hiç etkilenmicez. En güzeli olmamış gibi beklemek, olunca da dünyalar mutlusu olmakAynen bu gun 8 gun oluyo benim ama bise dusunemiyrm acaba tuttumu die nasl ilsa tutmamstr diym hep
Neden olamasin ki arkdslr sonucta ortak bir derdimiz var ekleyeblriz birbizimiz ben birnsorun grmeyorum guzel arkdsliklt kurulablrBazen diyorum özelden telefonlarımzı verip watsapda mı konuşsak:)) sonra diyorum bu platform herkese açık daha iyi![]()
Bencede guzel fikirmisNeden olamasin ki arkdslr sonucta ortak bir derdimiz var ekleyeblriz birbizimiz ben birnsorun grmeyorum guzel arkdsliklt kurulablr
Ole tabi canm binlerce sukur bu halimize bu arada bn kendime umutlu dedim ama sen benden cok umut weriyosn saol bunun icinde:-*Biz yumurtlayabiliyoruz ve eşimizin az çok spermleri var. Şükretmemz gerekiyo gerçekten. İnsanların 1 spermi olsun diye 1 yumyrtası gelişsin diye olmadıkları ameliyat kalmıyor( Rabbimize şükürler olsun. O yzden ben mutluyum inşallh zamanı gelince biz de anne olucaz
![]()
kayinvalidenlemi yasiyosun canim bu arada insallah hasta olmazda hamis kalirsinAynen cnm herseyin hayrlisi bende bi haftadr full yatiym kaynanam herseyi yapiyo bi belrti bise yok dun bende temizlik yaptim bugun odami falan gne temizledim benim asilamada tutmassa bende ara wermeyi dusunuyorum cok yoruldum artik cunku dedgin gbi benm esiminde psikolojisi bozldu eger hasta olursam memlekete gitmeyi dusunuyorum ordan dondukten sonrada bulabilirsem is bulmazsamda bi kursa falan gidicem herseyin hayrlisi artk ne diyelim elimizden gelen herseyi yaptik gerisi Rabbime kalmis
:)) ne demek canım pozitif olmaya çalışıyorum aynı zamanda gerçekler bunlar halimize bin şükürOle tabi canm binlerce sukur bu halimize bu arada bn kendime umutlu dedim ama sen benden cok umut weriyosn saol bunun icinde:-*
Ewt cnm kayinvalideyle yasiyirm ; (kayinvalidenlemi yasiyosun canim bu arada insallah hasta olmazda hamis kalirsin![]()
Inslah tutar canm hepimznki bian onceBenimde babannem gitti umreye ben iki adet kiz bebek icin giysi aldim gnderdim eminim zaten dua edyordur bana ben babammemle buyudum zaten oran bana meyve yaprak filan getir de sifa niyetine yiyim dedim :-(
Ins canim hadi sen guzel haberi ber bize Allahin izni ile bende ikinci asilamda vereyimInslah tutar canm hepimznki bian once