Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben sizlere bsy danismak istiyorm asilama yaptrcam bu ay ilk defa..adetin 3.gunu doktra gttm kan testmde hormnlarda sukur bi prblem yok ama 16mm folikulum warms gecen ay bu folikul icn dgum kontrl kullandm kaybolmams doktr istersen bu ay ara wer tedawiye istersen bslayalm dedi bnde baslamak istiyorm dedm ama kafamdada sorular acaba hamileligi engellermi bu folikul .folikulde catlamayan yumurta demekms bi ay oncesnden kalms
Mrb kalan folikul hamilelige engel degil oda zaten bu ayki catlatma ignesiyle kaybolucak fakat soyle bi durumda var asilama yaptiracaksan tabi doktorun daha iyi bilir sen yinede bi danis asilamada kullanacagin igneler buyuyen yumurtani daha cok buyute bilir buda sana agriya yol acabilir haberin olsun benimde basima gelmisti ben 2 kere asilama oldum benim kalan folikuller asilamada degil klomen tedavisinde kalmisti bende tedaviye devam ettim fakat o ay cok agrim oldu ayiptir soylemesi iliskiye girerken cok agrim oluyodu hic dayanamiyodum sen yinedw doktoruna bi danis

Mrb kalan folikul hamilelige engel degil oda zaten bu ayki catlatma ignesiyle kaybolucak fakat soyle bi durumda var asilama yaptiracaksan tabi doktorun daha iyi bilir sen yinede bi danis asilamada kullanacagin igneler buyuyen yumurtani daha cok buyute bilir buda sana agriya yol acabilir haberin olsun benimde basima gelmisti ben 2 kere asilama oldum benim kalan folikuller asilamada degil klomen tedavisinde kalmisti bende tedaviye devam ettim fakat o ay cok agrim oldu ayiptir soylemesi iliskiye girerken cok agrim oluyodu hic dayanamiyodum sen yinedw doktoruna bi danis
Cok sagol cevap yazdgn icn cnm.ya bnde klomen kullaniyorm suan o buyutr diye korkuyorm folikulu ama bebek olsa bu folikul dusuge falan sebep olablrmi tehlikeli bsymi ya doktra sorulmuyo hersy o an nutkun tutuluyo.gecen ay olustu bu folikul bnmde ilskide cok sancm oluyo. senin tutmadimi asilama.

Cok sagol cevap yazdgn icn cnm.ya bnde klomen kullaniyorm suan o buyutr diye korkuyorm folikulu ama bebek olsa bu folikul dusuge falan sebep olablrmi tehlikeli bsymi ya doktra sorulmuyo hersy o an nutkun tutuluyo.gecen ay olustu bu folikul bnmde ilskide cok sancm oluyo. senin tutmadimi asilama.
Yok tutmadi rabbim nasip etmedi ins onumuzdeki ay 3. Asilamami yaptiricam

Tutmadi cnm rabbim nasip etmedi daha kismetse.onumuzdeki ay 3. Asilamami yaptiricam

Kızlar aranıza yeni katldm perşembe günü 2.ci aşılamam oldu zeynep kamil kadın dogum hastanesinde yaptrdm buda tutmazsa tüp bebek dediler tup bebekiçin 3 sene evli olmak şartmi benim 2 nci yılıma yeni girdm bilgilendrrmsnz

Kızlar aranıza yeni katldm perşembe günü 2.ci aşılamam oldu zeynep kamil kadın dogum hastanesinde yaptrdm buda tutmazsa tüp bebek dediler tup bebekiçin 3 sene evli olmak şartmi benim 2 nci yılıma yeni girdm bilgilendrrmsnz

tüp bebek hakkını kazanmanız için 3 yıl evli olmak şartı aranmaktadır. 3. yıl doldurduğunuzda yaparlar ben de bir zamanlar orada tedaviye başlıcaktım raporum falan çıkmıştı ordan biliyorum. tabi yine birinci ağızdan duy ki için rahat etsin. hastaneye gidince sorarsın.

Insallah bu asilaman tutar bnmde klomen dun btti 15inde doktr kontrlm war hyrlisi bakalm insllah yumrta gelisimi oldysa asilama yaptrcm
Ins cnm ama benim bildigim asilamayi igneyle yapiyolar klomen le yapmiyolar yani benim doktorum oyle dedi sen daha once tedavi gordunmu ne kadarlik evlisin bi sorun varmi esinde veya sende yani neden asilamaya gectiniz

Kızlar benm aşılamam ın 7 ci günü kanamam var normal mi sizce Dr bi Iki gün olr dedi oldu snra kesilmisti bugün yne geldi lütfen yardmcii oln

Ben 3 kez klomenle aşilama yaptırdım onlarda rapora gerek olmuyor klomen pahalı bir ilaç değil catlatma iğneleri de 10 lira falan. Ama aşılama ıgne ile olacaksa ve gereken şartları taşıyorsanız çıkarılıyor.bana cikarilmisti tavsiye de ederim iğneler pahalı çünkü
Mrb canm bende klomenle asilama yaptrdm 3asilamada tutmadimi senn bugn benm 10.gunum bekliyrm umarm tutmustr bde bende kasik agrisi ilk gunden beri suruyo sennde varmiydi

Ins cnm ama benim bildigim asilamayi igneyle yapiyolar klomen le yapmiyolar yani benim doktorum oyle dedi sen daha once tedavi gordunmu ne kadarlik evlisin bi sorun varmi esinde veya sende yani neden asilamaya gectiniz
Yok canm yumurtalari ilacla gelisenlere ilacla yapiyolr eger gelismuyosa igbeye geciyolr benmde klomenle oldu doktor eger gelismezse igneye gecicez ddi 2 yumurtam gelisti bekliyyrm amdi

Yok canm yumurtalari ilacla gelisenlere ilacla yapiyolr eger gelismuyosa igbeye geciyolr benmde klomenle oldu doktor eger gelismezse igneye gecicez ddi 2 yumurtam gelisti bekliyyrm amdi
Bendede klomenle gelisiyo yumurtalarim hatta fazla gelisiyo fakat ben asilamadan once ayriyetten 6 ay klomen tedavisi gordugum icin igneye gectim klomeni 6 ay dan fazla kullanilmamasi gerekiyomus o yuzden igneyle yapildi benim asilamam

Bendede klomenle gelisiyo yumurtalarim hatta fazla gelisiyo fakat ben asilamadan once ayriyetten 6 ay klomen tedavisi gordugum icin igneye gectim klomeni 6 ay dan fazla kullanilmamasi gerekiyomus o yuzden igneyle yapildi benim asilamam
Bende 5defa gordm klomen tedavisi doktor asilama deyp klomen vernce sasirdim.sordugmda yumurtan gelisiyo ilaca gerek yk hem parana yazk hem sana dedi asilama oldugu icin sorun olmaz zaten olmazsa adet kanamanla disari atiyosn ilaci dedi bende kabl ettm gerci bize yne 1000tl ye geldi yne ama olsn tutsunda her seye raziym senn kacnci gnun asilamada

Bende 5defa gordm klomen tedavisi doktor asilama deyp klomen vernce sasirdim.sordugmda yumurtan gelisiyo ilaca gerek yk hem parana yazk hem sana dedi asilama oldugu icin sorun olmaz zaten olmazsa adet kanamanla disari atiyosn ilaci dedi bende kabl ettm gerci bize yne 1000tl ye geldi yne ama olsn tutsunda her seye raziym senn kacnci gnun asilamada
Ins tutar asilaman ben 2 kere asilama yaptirdim 3. Sunu anumuzdeki ay yaptiracam nasipse 2. Asilamadan sonra 2 ay ara verdim hem kendimi hem bedenimi rahatlatmak icin sende biliyosun bu surec zor ve yorucu asilamada son hakkim oldugu icin ara verdim ve tatile ciktim simdi onumuzdeki ay 3. Asilamaya basliycam senin ilk asilamami

Ins tutar asilaman ben 2 kere asilama yaptirdim 3. Sunu anumuzdeki ay yaptiracam nasipse 2. Asilamadan sonra 2 ay ara verdim hem kendimi hem bedenimi rahatlatmak icin sende biliyosun bu surec zor ve yorucu asilamada son hakkim oldugu icin ara verdim ve tatile ciktim simdi onumuzdeki ay 3. Asilamaya basliycam senin ilk asilamami
Cok zor evet beklemek igneler ilaclar evet canm benm ilk asilamam bende 5ay ilac tedavisi gordkten snra 2ay ara verdm asilama icin dnlennce tekrr asilamaya basladk aslnda asilama hic istemiydm tup bebek dusunuyodk hatta doktor hastane hersey ayarlandi ama tesaduf bi yerde bu doktoru duydum asilama yapmis tutmus o yzdn gtmek istedm zaten esimde bi problem yk 80milyon % 99 hizlilikla spermler asilama yapildi doktor ck iyi dedi ama kismet tabi bende pko var sanirim o zorluyi

1yillik ewliyim ben 5kere klomen catlatma ignesi yapldi tutmaynca bu ay asilamaya gectk esimde sukur prblem yok bnde polikstk over war yumrta ilacsz olusmuyo catlamiyo o yuzden tedawi goruyrm.bgn adetn 14.gunu iki yumrtam 15mm de kalmis klomen kullanmstm doktr bgn gonalf die igne yazdi bunlarla buyutelim diye braz gec degilmi ya igne icn kafam karisti.bide igneyi nerde bekletcem buzluktami nrmal.dolaptami

Back
X