- 23 Aralık 2015
- 25
- 7
- 1
- 33
İnşallahhh rabbim dualarımızı kabul etsin...Ayyy inasallah canim ya benimde oyle yatinca bisey yok kactir wcye gidiyorum bakiyorum bisey varmi diye allahim bu sefer guldursun yuzumuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhh rabbim dualarımızı kabul etsin...Ayyy inasallah canim ya benimde oyle yatinca bisey yok kactir wcye gidiyorum bakiyorum bisey varmi diye allahim bu sefer guldursun yuzumuzu
Nasıl oldun??Ayyy inasallah canim ya benimde oyle yatinca bisey yok kactir wcye gidiyorum bakiyorum bisey varmi diye allahim bu sefer guldursun yuzumuzu
Canim olmadi yine ya gunluk ped kullaniyorum cok az bir kanama gelmis karnimda cok agriyor adet oluyorum sanirim.moral yine sifir.sen nasil oldun?Nasıl oldun??
Benim ağrım geçti sadece beyaz akıntım var arada batıyo gibi oluyo geçiyo umudunu kesme yinede belki yerleşme kanamasıdırCanim olmadi yine ya gunluk ped kullaniyorum cok az bir kanama gelmis karnimda cok agriyor adet oluyorum sanirim.moral yine sifir.sen nasil oldun?
Insallah canim seninki tutmustur hayirli haberlerin olsun bekliyorum iyi haberleriniBenim ağrım geçti sadece beyaz akıntım var arada batıyo gibi oluyo geçiyo umudunu kesme yinede belki yerleşme kanamasıdırrabbim inşallah sana hayırlı bi ewlat nasip etsin...
İnşallahhh Insallah canim seninki tutmustur hayirli haberlerin olsun bekliyorum iyi haberlerini
Aminnnİnşallahhh bir evlat büyütmeyi hak eden isteyen herkese versin rabbimm inşallahhh
Benimde oyle olmustu 8gun agrim vardi.insallah seninki tutmustur.Kızlar ben de 15 Ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. gün ve ağrılarım oluyor. İlk ikisinde olmamıştı hiç acaba normal mi?
Benimde oyle olmustu 8gun agrim vardi.insallah seninki tutmustur.
Sen adet mi oldu
Aslinda tam adet olmadim.dun aksam cok adet sancim vardi gunluk ped kullaniyorum wcye bi gittim pembe nohut buyuklugunde kan vardi baska ped koydum bende adet oldum sandim sabah uyandigimda onada adet sonu gibi kahve rengi cok az bisey bulasmis adet sancisi bugunde var biraz. adet gunumde bu ayin 22siydi 4gun once boyle bisey oldu bugunde bekleyip kan tahlili yaptiricam eger tam kanama olmazsa.kafam karisik aklimda birsuru soru.allahim yardim etsin hepimize.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Sen adet mi oldun Roess ? Benim de hiç umudum yok zaten![]()
![]()
Canim sen yarin doktora git adetin 3.gunu gittim ben dr asilama icin igne verdi bana kendim gobek yanindan vuruyordum aksam 18:00 de 7 gun vurdum o gun dr'a gittim asilama icin gun verdi muayne oldum 5tane yumurta vardi igne sayesinde asilama gunu orda 20dk yartim 15. Gun gel hasta olmazsan dedi dr.bendede sorun yok esimdede yok benimmrb kızlar iş yerinde olduğum için herşeyi okuyamıyorum benim eşimde sperm sayısı düşük çok şeyler denedim arttırdık sayıyı ama yinde normal yolla olmuyo yarın doktora gidicem aşılama yaptırmaya karar verdik bu süreç ne kadar sürüyo bana bilgi verirmisiniz.ilaç tedavisi falan gerekiyomu benim için.bende bir problem yok çünkü çok doktora gittim herşeyin iyi olduğunu söylediler hep.
Aslinda tam adet olmadim.dun aksam cok adet sancim vardi gunluk ped kullaniyorum wcye bi gittim pembe nohut buyuklugunde kan vardi baska ped koydum bende adet oldum sandim sabah uyandigimda onada adet sonu gibi kahve rengi cok az bisey bulasmis adet sancisi bugunde var biraz. adet gunumde bu ayin 22siydi 4gun once boyle bisey oldu bugunde bekleyip kan tahlili yaptiricam eger tam kanama olmazsa.kafam karisik aklimda birsuru soru.allahim yardim etsin hepimize.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Benimde 2.asilam bu bilmiyorum 3.yu yaptirirmiyim bir ay ara verdiricektir zaten dr direk tup bebegede gecebilirim en azindan onun sansi daha yuksek tabi allah nasip ettiyse...hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim.Bekle bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır ama adet olursan da üzülme Rabbim bizden iyisini biliyordur. Ben de 3. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmadığında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, yıkılmıştım resmen ana şimdi bekliyorum sakin sakin olmazsa bir kez daha deneyip tüp bebeğe geçeceğim. Pes etmek yok hayırlısını isteyip yolumuza devam edeceğiz.
o zaman ben geç kaldım canım yarın adetimin 6.günü beni gelecek aya çağıracak büyük ihtimalle.senin aşılama sonucun pozitif olmuştur inşaallah.Canim sen yarin doktora git adetin 3.gunu gittim ben dr asilama icin igne verdi bana kendim gobek yanindan vuruyordum aksam 18:00 de 7 gun vurdum o gun dr'a gittim asilama icin gun verdi muayne oldum 5tane yumurta vardi igne sayesinde asilama gunu orda 20dk yartim 15. Gun gel hasta olmazsan dedi dr.bendede sorun yok esimdede yok benim
Evet canim gec kalmissin birdahaki ay adetin 2.yada 3.gunu git beni hep 3.gun cagirdi dr.benim asilama tutmadi sanirim cok az kanamam oldu suanda kahverengi geliyor az az yarina kadar bekliycemo zaman ben geç kaldım canım yarın adetimin 6.günü beni gelecek aya çağıracak büyük ihtimalle.senin aşılama sonucun pozitif olmuştur inşaallah.
Belirti olmuyo tatlım takma hiç kafana düşünme...hormon iğnesinden bişyler oluyo gibi hissediyosun...Selam kızlar bende ilk asilama mi oldum 4.günüm sizde belirtiler varmı
Evet vurundugum iğneler gibi bi hareketlilik var hatta dün akşam Batma lar ve bilye gibi cisim vardı Batma lar vardı. Inşallah hayırlısı olur birde göğüslerim şiş böyle olunca hormon iğnelerin etkisi mi acabaBelirti olmuyo tatlım takma hiç kafana düşünme...hormon iğnesinden bişyler oluyo gibi hissediyosun...