• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen hormon iğnesi en geç 3 güne tesir ediyo göğüsler büyüyo ağrıyo.yumurtanın döllendikten sonra tutunması 6 ve 12. Gün araaında yani şuan belirti olması imkansız...

Aslinda tam adet olmadim.dun aksam cok adet sancim vardi gunluk ped kullaniyorum wcye bi gittim pembe nohut buyuklugunde kan vardi baska ped koydum bende adet oldum sandim sabah uyandigimda onada adet sonu gibi kahve rengi cok az bisey bulasmis adet sancisi bugunde var biraz. adet gunumde bu ayin 22siydi 4gun once boyle bisey oldu bugunde bekleyip kan tahlili yaptiricam eger tam kanama olmazsa.kafam karisik aklimda birsuru soru.allahim yardim etsin hepimize.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Roess merak ettim seni, son durum nedir canım?

Canim ben adet oldum :KK43:sen nasilsin iyi mi haberler.insallah iyidir mutlu bir haber alalim birinizden moralimiz duzelsin.

Canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden versin inşallah. Benim bugün 8. günüm ama belim ve kasık bölgemde adet olacakmış gibi ağrılarım var. Bekliyorum bakalım ne olacak :( :(

Evet canim gec kalmissin birdahaki ay adetin 2.yada 3.gunu git beni hep 3.gun cagirdi dr.benim asilama tutmadi sanirim cok az kanamam oldu suanda kahverengi geliyor az az yarina kadar bekliycem:KK61:
inşallah tutar canım inşaallah hamilesindir.bende dün gittim doktora ilaç verdi folik asit ve gelecek ay aşılama yapacağını söyledi yumurta rezervin çok iyi dedi ama rahim filmi çekecekmiş kanalların kapalı olup olmadığına bakmak için çok korkuyorum narkoz vermeden yapıyomuş.

Korkma ben 3 yıl içinde 2 kez çektirdim. Biraz canın yanıyor ama dayanılmayacak bir acı değil. İnşallah sonuç iyi çıkar...

Canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden versin inşallah. Benim bugün 8. günüm ama belim ve kasık bölgemde adet olacakmış gibi ağrılarım var. Bekliyorum bakalım ne olacak :KK43: :KK43:
Hayirlisi olsun canim iyi haberlerini bekliyorum.bende bugun tup bebek icin evraklari hazirladim.doktorum 2asilama yeteer dedi.3ay bekliycem onumde 200 kisi var tup bebek yaptiracak.

Hayirlisi olsun canim iyi haberlerini bekliyorum.bende bugun tup bebek icin evraklari hazirladim.doktorum 2asilama yeteer dedi.3ay bekliycem onumde 200 kisi var tup bebek yaptiracak.
Kizlar bu arada tup bebek dusunurseniz ileri dogru ofis diye bisey var rahim filmi cektirdikten sonra bunuda doktorunuza soyleyin rahme kamera saliyorlar onuda yaptirin tup bebege gecis evresinde istiyorlar.ben yaptirmistim.dosyanizda bulunsun vakit kaybi oluyor.onada ayri randevu veriyorlar bilginize...

Korkma canim rahim filmi biraz aciyor ama dayanilmiycak gibi degil.insaallah acik cikar.kapali olsada aciyorlar zaten ama birkez daha rahim filmi cekmek zorunda kaliyorlar.ikinciyi yaptirmak zorunda kalmazsin insallah...

Devlette mi yaptırıyorsun canım tüp bebeği o kadar bekleyen varmış demek haa... Ofis histereskopiyi bende yaptırdım o da temiz çıktı. Benim de tüp bebek için herşeyim hazır bu seferde olmazsa beklemeden yaptıracağım artık

Devlette mi yaptırıyorsun canım tüp bebeği o kadar bekleyen varmış demek haa... Ofis histereskopiyi bende yaptırdım o da temiz çıktı. Benim de tüp bebek için herşeyim hazır bu seferde olmazsa beklemeden yaptıracağım artık
Evet canim eskisehir tipta yaptiricam arastirma hastahanesi oldugu icin basindan beri orda yaptirdim herseyi...

Back
X