• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gözün aydın canım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bize inşallah

yine bana hüsran aşılamam tutmadı kızlar bhcg 0,5 çıktı.bütün belirtileri yaşayıp umutlanmak ve bunların yerle bir olması çok kötü.

Kizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu.hamilelerin duası kabul olurmuş.

Allah hepinizden razi olsun . Allah olmayanlarada nadip eder insallah . Daha ultrasyonda gorunmiyor. Bugun kan degerim 1488 cikti .

Canim tedavim devam ediyor doktor iyi olmaya basliyorsun dedi. Duanizi bekliyorum . Cook mutluyum kizlar cok guzel bit duygu .hepinize dua ediyorum

Canım benim en kısa surede hemen toparlarsin kendini. Maşallah değerin de iyi

Amin allah hepinizden razi olsun . Kizlar soyliyim de belki bilmek isteyen vardir. Ben hamile kalmak icin 41 hurmayi 41 kisiye dagatim ve her bir kisi her bir hurmanin uzerine meryem suresi okudular ve gunde bir tane yedim daha bitirmeden hamile oldumu ogrendim. : ) allahtan umidinizi kesmeyin herzaman dua edin . Herseyin bir zamani vardir. Sabirli olun

Merhaba kızlar çarşamba günü testim var 1.ci asilaman bu cokkkkkkk istiyorum 2 yıl oldu evleneli eşim de sorun yok bende pko var lütfen bi dua edin pozitif olsun sonucum meraktan uyuyamiyom. Allah büyüktür inş hepimizin bebisi olur

Kızlar suan hastanedeyiim çarşamba günü testim vardı ama ben bugun geldim kan verdim 1 saat sonra cikicak sonuç sabah kan geldi biraz korktum geldim inş adet değildir lütfen dua edin bana sonucu yazarım

Arkadaşlar protestan jel verdi doktorum 14 gün boyunca kullanacam. Acaba o sperm öldürür mü. İlişkiden yarim saat bi saat sonra kullanıyorum acil cevap verebilir mi acaba ya bi bilgisi olan

C
Arkadaşlar protestan jel verdi doktorum 14 gün boyunca kullanacam. Acaba o sperm öldürür mü. İlişkiden yarim saat bi saat sonra kullanıyorum acil cevap verebilir mi acaba ya bi bilgisi olan
Canim o oldurmez aksine bebek.oluşumu icin hormon salgiliyor daha iyi yani

Bu arada asilama olup bekleyenlere allah sabir versin bende 2 martta asilama yaptirdim herhangi bir infertite yok kendi istegimle 2. Gebelik insallah iyi sonuc aliriz bana da dua edin.

Bu arada asilama olup bekleyenlere allah sabir versin bende 2 martta asilama yaptirdim herhangi bir infertite yok kendi istegimle 2. Gebelik insallah iyi sonuc aliriz bana da dua edin.
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin. Ben de aşılama yaptıracaktım ama sadece 1 yumurta oluştu o yüzden olmadım. Doktor değerlendirelim ama dedi çatlama iğnesi ve jeli verdi

Bende kullandım sabahları. Rahimi kalinlastirmaya yardımcı oluyor bisey yapmaz

Back
X