Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ultrason muayenesi falan oldumuKizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
Hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
Kizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu.hamilelerin duası kabul olurmuş.Kizlar hamileyimmmmmmmm hamileyimmmm . Allaha cok sukur 3 senedir istiyorduk . Haylaa inanamiyorumm
Canim tedavim devam ediyor doktor iyi olmaya basliyorsun dedi. Duanizi bekliyorum . Cook mutluyum kizlar cok guzel bit duygu .hepinize dua ediyorum
Çooook sevindim böyle haberler beni daha çok umutlandiriyo darısı başımıza çok sevindim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim sanaAllah hepinizden razi olsun . Allah olmayanlarada nadip eder insallah . Daha ultrasyonda gorunmiyor. Bugun kan degerim 1488 cikti .
MaşallahAllah hepinizden razi olsun . Allah olmayanlarada nadip eder insallah . Daha ultrasyonda gorunmiyor. Bugun kan degerim 1488 cikti .
Canim o oldurmez aksine bebek.oluşumu icin hormon salgiliyor daha iyi yaniArkadaşlar protestan jel verdi doktorum 14 gün boyunca kullanacam. Acaba o sperm öldürür mü. İlişkiden yarim saat bi saat sonra kullanıyorum acil cevap verebilir mi acaba ya bi bilgisi olan
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin. Ben de aşılama yaptıracaktım ama sadece 1 yumurta oluştu o yüzden olmadım. Doktor değerlendirelim ama dedi çatlama iğnesi ve jeli verdiBu arada asilama olup bekleyenlere allah sabir versin bende 2 martta asilama yaptirdim herhangi bir infertite yok kendi istegimle 2. Gebelik insallah iyi sonuc aliriz bana da dua edin.
Arkadaşlar protestan jel verdi doktorum 14 gün boyunca kullanacam. Acaba o sperm öldürür mü. İlişkiden yarim saat bi saat sonra kullanıyorum acil cevap verebilir mi acaba ya bi bilgisi olan