• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
S sevinc-1 pozitif düşünmen pozitif enerjini kendine yansıtman,hormonların,vıcudun için faydalı,inş hayrlindekini yaşarsın,bende ilginç olan dun 1,5 deger gördüm o an üzüldm geçtim gitti,normalde üzüldgm konuyu hemen atlatmam ama sanki yükselecekmiş de ben erken davranmşm hissi içimde dogdu,sanki hamileymişim gibiyim,çok ilginç benim ki,anlamadm,içimden bir his daha bitmedi diyo,bilmiyorum

masal01010 masal01010 canm bencede boyle dusun. Pozitif dusunelim zaten en fazla 5 gun var. Bosuna gunumuzu kotu gecirmeyelim. Bence dogru dusunuyorsn.hislerine guven.. hep bi ihtimal var.

ilk aşılamasını yaptıranlar için söylüyorum telaş yapmayın kızlar. olmazsa ne yaparım vs. şeklinde düşünmeyin. inanın ikincisine daha sağlam adımlarla başlanıyor, daha bir güçlü daha relax olunuyor.
Ben ilk aşılamamda çok gergindim, her şey yolundayken hep olmayacak gözüyle baktım, hep bir sebepsiz üzüntüyle geçirdim o süreyi. İkincisinde bunu asla yapmıycam, keyfime bakıcam, bir de böyle deniycem :)
ilk aşılamanız olursa size verilmiş bir hediye, olmazsa da tecrübe olarak kabul edin.

S sevinc-1 teşekkür ederim,mutlu ettiniz beni,Allah kalbimize göre versin,açılmayan kapılarımızı açsın inşallah,bu hafta hayırlara vesile olur inşallah,pozitfliğimiz,enerjimiz bitmesin,devam etsin...

masal01010 masal01010 canm bende kasık ağrısı hiç geçmedi, ilk günden beri ara ara hep var, karın şişliğimde hiç geçmedi.Hemen yorulma var, halsizlik ve uyku hali. dün bacaklarım çok ağrıdı geçti, bugün belim ağrıyor. Ama göğüs hassasiyeti henüz yok, arada sızlıyor. Birde cumartesi minik pembe leke geldi, ilişki sonrası da koyu leke. Bunlardan sebep biraz daha heveslendim. Ben perşembe 8de randevu aldım canm doktordan,12. günüm oluyor. Çok heyecanlıyım. Sen nezamn yaptırmayı planlıyorsun, sende neler var.

S sevinc-1 leke dışında sendeki herşey aynen,birebir,bacaklarımı çekemiyorm,en çok onlar yorgun,bugünde göz kapaklarım agırlaştı,iştahsızım lakin benim adet önceleri ara ara bunları yaşardm buyuzden tam kestiremiyorum,tek enterasan olan tatlı hiç birley yemek istememem,ilginç olan bu çünkü adet öncesi mıtlaka tatlı yerdm,ama bunuda klomen kullandm bu ay,birde crionen jel kullanıyorum hala,onlara bagladm,ben ctesi bekliyecem ,şimdiye kadar hep erken davrandım,bu kez onu yapmıyacam.

Merhaba kızlar,
Benimde ilk aşılamam 16 nisanda yapıldı. Merakla bekliyorum, zaman geçmiyor sanki

Bende söylediğiniz belirtilerin çoğu yok :( sadece devamlı inceden bir kasık ağrısı var

elvin33 elvin33 bende 16 nisanda oldum aynı günmüşüz. Senn kaç yumurtayla oldu, doktor ne dedi.
Masal'cım ben de hiç tatlı yemememe rağmen acayip canım istiyor içimi baydığı halde her gün bir porsiyon yiyorum.

Back
X