• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende şu yemek faslını bitirip baslicam kızlar allah dualarimizi kabul etsin ne güzel ki hiç tanımadığımız halde birbirimize dua ediyoruz bunun enerjisi mutluluğu bile çok güzel sonuclarimizda pozitif olur inşallah

Kızlar bitirdim Allah ın izniyle. Rabbim hiç bir duayı boş bırakmaz inşallah. Eve giderken dayanamadım hastaneye uğradım. Kan testi verdim. Biraz sonra çıkar sonucu. Allah inşallah bu sefer olur. Çok heyecanlıyım.

Kızlar bitirdim Allah ın izniyle. Rabbim hiç bir duayı boş bırakmaz inşallah. Eve giderken dayanamadım hastaneye uğradım. Kan testi verdim. Biraz sonra çıkar sonucu. Allah inşallah bu sefer olur. Çok heyecanlıyım.
Hadi bakalım ilk kutlamayı senle yapalım inşallah canım hemen yaz olur mu burayada

Ay canm ins.. hayirli haberlerini bekliyoruz.. mutlaka yaz

Malesef kızlar sonuç 1,7 çıktı çok heveslenmiştim çok üzüldüm hayırlısı. Yükselme şansıda yok bence

Hayirlisi olsn canm adetini bekle bi bakalim gelmez ise tekrar bi denersin. Bende sabah yaptrcam ins.

Malesef kızlar sonuç 1,7 çıktı çok heveslenmiştim çok üzüldüm hayırlısı. Yükselme şansıda yok bence
:((((( çok üzgünüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım ne olur çok uzme kendini pes etme yola aynen devam bırakma meleginin peşini :((((

Back
X