- 1 Mart 2016
- 228
- 92
- 13
- 41
S sevinc-1 100 adet ihlas Allahın izniyle okuudmFigen icin 100 adet okudum.
Arkadaşlar inş,amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S sevinc-1 100 adet ihlas Allahın izniyle okuudmFigen icin 100 adet okudum.
ALLAH sevindirsin canım seniAsilamadan geldim ara ara kalkiyom yemek yedim simdi yattim
Canım ismini yaz sanada okuyalım sende bizim adımıza okursan seviniriz 100 adet ihlasKizlar dualari nasil okuyoz bende dua kardesligine katilmak istiyom
Okurum Allah ın izniyle belki bir faydamız olur. Yarın mı başlayacağız.D DENIZSAGLAM4185 canm biz 4 kisi baslamstk ama diger kizlarda tamm derlerse senn icinde okuyalim sende bizim icin okursun. Toplamda da 500 adet okunmus olur.
Hadi bakalım ilk kutlamayı senle yapalım inşallah canım hemen yaz olur mu burayadaKızlar bitirdim Allah ın izniyle. Rabbim hiç bir duayı boş bırakmaz inşallah. Eve giderken dayanamadım hastaneye uğradım. Kan testi verdim. Biraz sonra çıkar sonucu. Allah inşallah bu sefer olur. Çok heyecanlıyım.
Kizlar asilamam oldu 1.gun ne olur dua edin
Okurum Allah ın izniyle belki bir faydamız olur. Yarın mı başlayacağız.
Kızlar bitirdim Allah ın izniyle. Rabbim hiç bir duayı boş bırakmaz inşallah. Eve giderken dayanamadım hastaneye uğradım. Kan testi verdim. Biraz sonra çıkar sonucu. Allah inşallah bu sefer olur. Çok heyecanlıyım.
Malesef kızlar sonuç 1,7 çıktı çok heveslenmiştim çok üzüldüm hayırlısı. Yükselme şansıda yok bence