• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese hayırlı sabahlar,
Benimde aşılamam tutmadı,kan degerim çok düşük,nasip degilmiş,şöyle bir bakıyorum ortalama 10-12 kişide 1 kişi gibi,buda %10 dan daha düşğk bir ihtimal,aslında M.bahçeci bana demişti aşılamanın normal ilişkiden hiç bir farkı yok,sizi 6 ay kendı halinize bırakayım siz doğal olarak deneyin olmaz ise eylül gibi tüp bebk yaparız,bn eşimin daha çok isteği üzere aşılama yapmaya karar verdk.
İnsan umutlanıyor.
Verilen crionene jel in tüm yan etkilerini hissettm,kasık agrıları sebepsiz miş,tabi hala kanamam başlamadı,muhtemelen bukadar işlem ve psikolojk baskı sonrası gecikecek,şimdi de adet olup bence içimin temizlenmesi gerek,bu kısımda önemli,yumurtalık uyarı ilaçlarda kist oluşumuda olabiliyor,aslında bizler doğal olmayan şekilde yumurtayı uyarıyoruz,bunlara vucudmz mutkala tepkisiz kalmıyacaktr diye düşünurm,bundan sonra naparm bilmiyorm,ama dinlenecm,aşılama hemen düşnmüyorm,normalde neysem aslında bu şekilde devam edecem,kafamıda boşaltmam şart.Dualarımıza devam.herkese kolay gelsin

Hanımlar Bişey sorucam size. Aşılamadan önce o kadar akıntım vardı ki hiç öyle Bişey yaşamamıştım. Ama aşılamadan sonra hep bi kuruluk var hiç akıntı yok Buda sanki morelimi bozuyo hep yazıyorlar akıntım var falan diye bende tık yok var mı benim gibi hiç akıntısı olmayan. CEVAP VERIRSENIZ ÇOK SEVİNİRİM:KK35:

Hanımlar Bişey sorucam size. Aşılamadan önce o kadar akıntım vardı ki hiç öyle Bişey yaşamamıştım. Ama aşılamadan sonra hep bi kuruluk var hiç akıntı yok Buda sanki morelimi bozuyo hep yazıyorlar akıntım var falan diye bende tık yok var mı benim gibi hiç akıntısı olmayan. CEVAP VERIRSENIZ ÇOK SEVİNİRİM:KK35:
Benimde 2 gündür su gibi akıntım var bende anlamadım

İnşallah onlardır varmı sende belirti hiç
Hiç yok desem yeridir benim 2. Asilamam ilkinde 12 gün yatmistim sanki ağır bir ameliyat geçirmişim gibi haraket ettim ama tutmadi bu sefer 2 gün bile yattim sayılmaz ağır kaldırmamak şartıyla her işi yapıyorum yatınca vakit geçmiyor birde aklında sürekli bir düşünce elinde tel araştırıp duruyorsun en iyisi isle güçle ugrasmak

Yuksek ihtimal benmde tutmadi. Pazartesi gidip doktprla gorusucem. Bende ilk asilamam die cok umutlanmstm ama kismet deilmis. Simdi bir sure doktor kontrolunde dogal denicem. Ama bu surecte biraz yalnz kalmm lazm psikolojimn toparlanmasi icin. Etrafmda herkes hamile herkesn bebegi oldu. Surekli onlarla takilarak kendimi yipratiyorum. Kendimi dinleyerek akisinda yasicam hayatimi.

Yuksek ihtimal benmde tutmadi. Pazartesi gidip doktprla gorusucem. Bende ilk asilamam die cok umutlanmstm ama kismet deilmis. Simdi bir sure doktor kontrolunde dogal denicem. Ama bu surecte biraz yalnz kalmm lazm psikolojimn toparlanmasi icin. Etrafmda herkes hamile herkesn bebegi oldu. Surekli onlarla takilarak kendimi yipratiyorum. Kendimi dinleyerek akisinda yasicam hayatimi.
S sevinc-1 bende öle yapcm,eşinin sperminin morfılojisi ve sayısı nasıl?

Yikamadan sonra 60 milyon %85 ilei hareketli morfolojide %5 gibi biseydi sanrm canm.senn

Benm esimde problem yok gibiydi ama ben benm vitamnlerden ona da verdm hep. Ben sogan kuru istyrm bide evde biraz ignem kaldi belki ona doktlr kontrolunde devam ederm

S sevinc-1 hemen hemen aynı,bişe diyimi işte eşlerimziin ne kötü ne çok iyi ,üzerne bizim böyle pco olmamz olasılığı düşürüyor bana öle geliyor,eşinde hiç bir problem olmayan mırfolojisi %14 üzeri pco lular anca tutuyo ben öle gözlemliyorm

Hiç yok desem yeridir benim 2. Asilamam ilkinde 12 gün yatmistim sanki ağır bir ameliyat geçirmişim gibi haraket ettim ama tutmadi bu sefer 2 gün bile yattim sayılmaz ağır kaldırmamak şartıyla her işi yapıyorum yatınca vakit geçmiyor birde aklında sürekli bir düşünce elinde tel araştırıp duruyorsun en iyisi isle güçle ugrasmak
benimde göğüslerim çok fena ilk günden beri ama o ilaçtan belirti falan değil bende de hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım desem yeridir tek ağır kaldırmadım. Hiç umudum yok hayırlısı demekten başka çare yok

Bende bu olmazsa soğan kürü yapıcam inşallah o kadar hormonları alıyoruz bi de bunu denicem olmazsa yazın bi aşılama daha yaptırırım. Napalım herşeyi denicez. Bende de pko var soğan kürü onuda yok ediyomuş diye duydum. Rabbim hepimize o güzel annelik duygusunu nasip etsin

masal01010 masal01010 S sevinc-1 kızlar hakkımızda hayırlısı bence de bu süre oluruna bırakın derim ve olmadı asiyla hiç uğraşmayın direk tupe geçin benden tavsiye ki ben inşallah ptesi gidip tüp sevkimi alıp beklicem öpüyorum sizi

Back
X