veee tabiki dua dileğinin kabul olması için 3 defa duhan suresi okudum 313 ayetel kürsi 70 yasinin 10 tanesini okudum ama tamamlayacağım inş.
41 adet
Ahmet Ziyâeddin Gümüşhânevi hazretleri buyuruyor ki:
“Muyiddin-i Arabî hazretlerine ait aşağıdaki duayı(41) defa okuyup hacetini Allah’a arz eden kimsenin dileği kabul olur.” (M.Ahzâb)
“Bismillahirrahmanirrahıym.YÂ kâdiru Yâ zâhırı Yâ bâtınü yâ latıyfü yâ habîru kavlihül hakku ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sûri âlimül ğaybi veş şehâdeti ve hüvel hakimül habir.”
bide yine kk da topikde denk geldi hacet namazı kılıyorsunuz dileğinizi dileyip 99 lu tesbihe her boncuğa 3 ihlas 1 fatiha enson bu baştaki uzun boncuk olan imameye de okuyup yani 300 ihlas 100 fatiha okuyoruz tesbihi evin bn kimsenin girmeyeceği görmeyeceği bi odasına kıbleye doğru asıyoruz( çünkü gören soracak açıklama yapmak gerekecek felan ) okuduğum kişiler balkona asmış bn mevsimden dolayı düşer ıslanır kopar diye eve astım ve dua ederken adak niyetinde dileğim kabul olursa 41 tesbih alıp dağıtacağım diyorsun dilek kabul olana kadar tesbihi asılı yerden almıyorsun dilek kabul olunca ister 41 kişiye dağıtıyosun ister camiye veriyorsun
vee bu topikte (
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/) tüm arkadaşlardan ve@SEMA GUZEL den Allah razı olsun son 2 listede bnde duaya katıldım meğer benim meleğim benimleymiş bnm haberim yokmuş Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin nolur sıkıntı etmeyin sıkıntı etmek stres yapmakla zaten olmuyo akışına bırakın tedbiri alın ve Allah a bırakın Rabbim sonrasını verir elbet birgün olacağına inanın ama niye olmuyo demeyin