• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet yıkanmadan once 19 milyon civarıydı.

Daha once spermiyogram sonucu 274 milyon cıkmıştı bu sonuca biz de çok şaşırdık. Ama perhiz süresi 36 saatti sanırım o yüzden bu kadar düşük çıktı.
Evet Can'ım perhiz süresinin az olması etken. Bizim 46 milyon çıktı 15 milyon yıkamadan sonra enjekte edilen . Allah'ın takdiri Can'ım 1 yumurta 1 sperm sonuçta oluşturan

Evet Can'ım perhiz süresinin az olması etken. Bizim 46 milyon çıktı 15 milyon yıkamadan sonra enjekte edilen . Allah'ın takdiri Can'ım 1 yumurta 1 sperm sonuçta oluşturan

13 gün sonra insallah güzel haber alırsın canım, Burayla da paylaşmayı unutma sonucunu olur mu :)

arkadaşlar doktorum gonal-f diye bi ilaç iğne başladı bana. ilaçlarla yumurtam oluşöadı ancak 1 tane oldu. bu iğne ile aşılamaya yetecek kadar yumurtam oluşur mu acaba

arkadaşlar doktorum gonal-f diye bi ilaç iğne başladı bana. ilaçlarla yumurtam oluşöadı ancak 1 tane oldu. bu iğne ile aşılamaya yetecek kadar yumurtam oluşur mu acaba

Bende pko olduğu için gonal f düşük doz kullandım tek yumurtam gelişti ve aşılamayı öyle yaptık. Ama 4-5 hatta daha fazla yumurtası oluşan oluyor. Hatta tüp bebekte de bu iğneler kullanılıyor

benim tek yumurtam olmuştu femara ile ama doktor denemedi olmaz diye. bu ay iğneye başladı olursa aşılama yapacak.

benim tek yumurtam olmuştu femara ile ama doktor denemedi olmaz diye. bu ay iğneye başladı olursa aşılama yapacak.

Biz tek yumurtayla denedik çok şükür oldu. Gelişir yani pko da bi anda artış oluyor diye düşük doz kullandık biz. Bende tek yumurta oldu ama daha fazla yumurtası olanda oluyor

Biz tek yumurtayla denedik çok şükür oldu. Gelişir yani pko da bi anda artış oluyor diye düşük doz kullandık biz. Bende tek yumurta oldu ama daha fazla yumurtası olanda oluyor
hm. ne güzel ya inşallah benim de tutar.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Amin inşallah. Sende pozitif sonuç alırsın inşallah

Selam yaren92 yaren92 Öncelikle Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de pko yum da ilk aşılama sonrası başarısız olunca doktorum tüp bebeğe dönmemizi tavsiye etti.
Siz gonal f kullanıp aşılamamı yapmıştınız; tüp bebek mi? Kullandığın gonal f dozunu hatırlıyor musun? Bir de işlemlerini nereden yaptırdığını özelden yazabilirsen çok sevinirim :KK3:

Merhaba kızlar öncelikle rabbim tüm isteyenlere bebis nasip etsin beklemesi çok zor . Bende 2 buçuk yıldır bekliyorum daha önce sağlıksız hamilelikkerim oldu ve 1 yıldır hiç hamile kalamadım . Bu ay aşılama oldum ve aşılama olalı henüz bugün 7. Günüm . Asılama dan 1 buçuk gün önce çatlama iğnesi vuruldum . Çatlama ignesinden sonra 6.günü test yaptım negatif çıktı . Çatlama ignesinden sonra 8. Günü yani bugün test yaptım silik çıktı sizce umit var mı kızlar ?
2016-05-26 20.42.53.webp

Merhaba kızlar öncelikle rabbim tüm isteyenlere bebis nasip etsin beklemesi çok zor . Bende 2 buçuk yıldır bekliyorum daha önce sağlıksız hamilelikkerim oldu ve 1 yıldır hiç hamile kalamadım . Bu ay aşılama oldum ve aşılama olalı henüz bugün 7. Günüm . Asılama dan 1 buçuk gün önce çatlama iğnesi vuruldum . Çatlama ignesinden sonra 6.günü test yaptım negatif çıktı . Çatlama ignesinden sonra 8. Günü yani bugün test yaptım silik çıktı sizce umit var mı kızlar ? Eki Görüntüle 1838449
Insallah bebis geliyor;) normal mi 8. Gun pozitif gozukmesi hani kacinci gunde cikiyor. Ben de yaptiracam kismetse

Insallah bebis geliyor:KK66: normal mi 8. Gun pozitif gozukmesi hani kacinci gunde cikiyor. Ben de yaptiracam kismetse
Bugun yaptım bişey çıkmadı cnm tekrar test yapmak için pazartesi yi bekliycem. Ama sanırım ben hamile Değilim .sen kaçıncı günündesin?

Bugun yaptım bişey çıkmadı cnm tekrar test yapmak için pazartesi yi bekliycem. Ama sanırım ben hamile Değilim .sen kaçıncı günündesin?
Ilac tan mi pozitif cikti acaba hayirlisi insallah cikar Ben gelecek ay yaptiracam suan hormon ilaci kullaniyorum ilac bitince ignelere baslayacam asilamada ne kadar sansimiz var acaba keske daha fazla beklemesek.

Ilac tan mi pozitif cikti acaba hayirlisi insallah cikar Ben gelecek ay yaptiracam suan hormon ilaci kullaniyorum ilac bitince ignelere baslayacam asilamada ne kadar sansimiz var acaba keske daha fazla beklemesek.
Aşılama da sanş oranı %15 en fazla %20 arasında cnm ama ilk aşılama ile hamile kalan baya cok insan var . İnşallah tedavin çok olumlu gider :)

arkadaşlar bende 8. gün gittim doktora iğne ile tedavi oluyorum. 8 adet yumurtam vardı.iyi mi sizce.ama doktorum bakalım kaç tanesi sağlıklı kaliteli yumurta olacak dedi çok korkuyorum ya hiç büyümezse kaliteli olmazsa diye :(

Kızlar merhaba öncelikle isteyen herkese allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşalllah
aşılamamın 7. Günündeyim çatlatma iğnesinden sonra 8,5 gün aşılamadan sonra crinino jel kullanıyorum
Dünden beri bel Ağrı'm ve göğsüm acı yok sert karnımın da ağrıyor benimle aynı belirtileri taşıyan var mı yoksa kullandığım jelin etkisi olabilir mı

Back
X