- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil agri biliyn mu canim asilamanin 3.gunu gibi bi basladi her gecen gun artyor siddetleniyr hele bu sabah uykumda gerilmisim nasil canim yandi uykumdan uyandim bnde surekli wcdeyim gelms mi die bakiyrm bnm de daha bi haftam varE="Angel 25, post: 46991972, member: 698108"]Kizlar bide bnm cook kasik agrim var hele kasiklarim sizim sizim sizliyr[/QUOTE
Canım benim karnımda adet olacakmış gibi ağırıyor yaa daha 9 günüm cok üzgünüm
Ahhh canım yaaa ne desem boş işte cok üzülüyoruz biz yaaa inş tutar bnmde kasıgım hafif sancı oluyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor bide akıntım varrrNasil agri biliyn mu canim asilamanin 3.gunu gibi bi basladi her gecen gun artyor siddetleniyr hele bu sabah uykumda gerilmisim nasil canim yandi uykumdan uyandim bnde surekli wcdeyim gelms mi die bakiyrm bnm de daha bi haftam var
Adetine kaç gün kaldi angelcimKizlar bide bnm cook kasik agrim var hele kasiklarim sizim sizim sizliyr
Bu kasık ve bel agrisi nedir çektiğimiz inş sonuç güzel olur hepimiz icinAhhh canım yaaa ne desem boş işte cok üzülüyoruz biz yaaa inş tutar bnmde kasıgım hafif sancı oluyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor bide akıntım varrr
Ama ilk asilama tutmaz iste napalm nasip hayatim da ilk kez boyle agrilarAhhh canım yaaa ne desem boş işte cok üzülüyoruz biz yaaa inş tutar bnmde kasıgım hafif sancı oluyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor bide akıntım varrr
Guzelm 8 9 gun kaldiAdetine kaç gün kaldi angelcim
Bu kasık ve bel agrisi nedir çektiğimiz inş sonuç güzel olur hepimiz icin[/QU
Hayirlisi cnm ya benimde 10gunum kaldi asilamadan sonra iki gün adet olucakmisim gibi kasık agrisi çektim sonra geçti simdi sadece belim agriyo ara ara goguslerim fena sağa sola dönemiyorum çok aciyolarAma ilk asilama tutmaz iste napalm nasip hayatim da ilk kez boyle agrilar
Guzelm 8 9 gun kaldi
Ayy cnm olumsuz düşünme inş bebisin olucak içime öyle doguyoİnş ama benim tutmadı biliyorum her adet öncesi böyle oluyor
Ahh kuzummm keskee nerde o gunlerrAşılama Sonrası Gebelik Belirtileri Nelerdir?
Aşılama yönteminden sonra kadında 2-3 hafta sonra bazı belirtiler görülmeye başlanır.
Yukarıda bahsettiğimiz belirtileri yaşıyorsanız gebelik ihtimali olasıdır. Aşılama yönteminden sonra bu belirtiler görülürse, kesinlikle evde gebelik testi uygulamanızı sonrasında da uzman bir doktora başvurmanızı öneriyoruz.
- Göğüslerde ağrı ve büyüme
- Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
- Damarlarda belirginleşmeler
- Dudaklarda kuruluk
- Kabızlık
- Hafif hissedilen bel ağrıları
- Kasıklarda ağrılar, sancılar
İnş bu ay güzel haberleri birlikte kutlariz cnm allah büyük bizede Rabbim annelik duygusunu tattirir insAhh kuzummm keskee nerde o gunlerr![]()
Aminn kuzum insallahİnş bu ay güzel haberleri birlikte kutlariz cnm allah büyük bizede Rabbim annelik duygusunu tattirir ins
ben normal de biraz kucuk gogusluyumdr ay bi sevindim bi sevindm.Aminn kuzum insallah
Benm biraz goguslerim buyuduben normal de biraz kucuk gogusluyumdr ay bi sevindim bi sevindm
ama bnm asilamadan once buyumeye basladi igne yapti
Benim asilamadan sonra büyümeye ve acimaya basladi bu bebisler çok inatci cnm ya bir turlu gelmek bilmiyorlar bi kucagimiza almak nasip olsun totolarini isiralim vallaAminn kuzum insallah
Benm biraz goguslerim buyuduben normal de biraz kucuk gogusluyumdr ay bi sevindim bi sevindm
ama bnm asilamadan once buyumeye basladi igne yapti
Valla amma da nazlilarr.
Benim asilamadan sonra büyümeye ve acimaya basladi bu bebisler çok inatci cnm ya bir turlu gelmek bilmiyorlar bi kucagimiza almak nasip olsun totolarini isiralim valla
İnş bu kes tutunacak bebislerimiz ben inaniyorumVal
Valla amma da nazlilarr![]()
İnş bu kes tutunacak bebislerimiz ben inaniyorum cnmVal
Bu arada yas kaç cnm benin 30 yaslandik artikVal
Senin içini yerim ama yok yaaaAyy cnm olumsuz düşünme inş bebisin olucak içime öyle doguyo
Bnm göğüslerim aşılamanın 6günü acımaya başladı ama cok degil şişmiş ler bide uçları da kararmış yada bn öyle görüyorum bilmiyorum ki kafayı yedik.
Benim asilamadan sonra büyümeye ve acimaya basladi bu bebisler çok inatci cnm ya bir turlu gelmek bilmiyorlar bi kucagimiza almak nasip olsun totolarini isiralim valla
Kiyamam ya inş hamislik belirtileridir canim kendim bu ay hamile kalamasam bile sizin güzel haberiniz bile beni mutlu etmeye yeticek inanin bunu kalpten söylüyorumBnm göğüslerim aşılamanın 6günü acımaya başladı ama cok degil şişmiş ler bide uçları da kararmış yada bn öyle görüyorum bilmiyorum ki kafayı yedik