• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E="Angel 25, post: 46991972, member: 698108"]Kizlar bide bnm cook kasik agrim var hele kasiklarim sizim sizim sizliyr[/QUOTE

Canım benim karnımda adet olacakmış gibi ağırıyor yaa daha 9 günüm cok üzgünüm

E="Angel 25, post: 46991972, member: 698108"]Kizlar bide bnm cook kasik agrim var hele kasiklarim sizim sizim sizliyr[/QUOTE

Canım benim karnımda adet olacakmış gibi ağırıyor yaa daha 9 günüm cok üzgünüm
Nasil agri biliyn mu canim asilamanin 3.gunu gibi bi basladi her gecen gun artyor siddetleniyr hele bu sabah uykumda gerilmisim nasil canim yandi uykumdan uyandim bnde surekli wcdeyim gelms mi die bakiyrm bnm de daha bi haftam var

Nasil agri biliyn mu canim asilamanin 3.gunu gibi bi basladi her gecen gun artyor siddetleniyr hele bu sabah uykumda gerilmisim nasil canim yandi uykumdan uyandim bnde surekli wcdeyim gelms mi die bakiyrm bnm de daha bi haftam var
Ahhh canım yaaa ne desem boş işte cok üzülüyoruz biz yaaa inş tutar bnmde kasıgım hafif sancı oluyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor bide akıntım varrr

Ama ilk asilama tutmaz iste napalm nasip hayatim da ilk kez boyle agrilar

Guzelm 8 9 gun kaldi
Hayirlisi cnm ya benimde 10gunum kaldi asilamadan sonra iki gün adet olucakmisim gibi kasık agrisi çektim sonra geçti simdi sadece belim agriyo ara ara goguslerim fena sağa sola dönemiyorum çok aciyolar

Aşılama Sonrası Gebelik Belirtileri Nelerdir?
Aşılama yönteminden sonra kadında 2-3 hafta sonra bazı belirtiler görülmeye başlanır.

• Göğüslerde ağrı ve büyüme
  • Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
  • Damarlarda belirginleşmeler
  • Dudaklarda kuruluk
  • Kabızlık
  • Hafif hissedilen bel ağrıları
  • Kasıklarda ağrılar, sancılar
Yukarıda bahsettiğimiz belirtileri yaşıyorsanız gebelik ihtimali olasıdır. Aşılama yönteminden sonra bu belirtiler görülürse, kesinlikle evde gebelik testi uygulamanızı sonrasında da uzman bir doktora başvurmanızı öneriyoruz.

Aşılama Sonrası Gebelik Belirtileri Nelerdir?
Aşılama yönteminden sonra kadında 2-3 hafta sonra bazı belirtiler görülmeye başlanır.

• Göğüslerde ağrı ve büyüme
  • Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
  • Damarlarda belirginleşmeler
  • Dudaklarda kuruluk
  • Kabızlık
  • Hafif hissedilen bel ağrıları
  • Kasıklarda ağrılar, sancılar
Yukarıda bahsettiğimiz belirtileri yaşıyorsanız gebelik ihtimali olasıdır. Aşılama yönteminden sonra bu belirtiler görülürse, kesinlikle evde gebelik testi uygulamanızı sonrasında da uzman bir doktora başvurmanızı öneriyoruz.
Ahh kuzummm keskee nerde o gunlerr:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

İnş bu ay güzel haberleri birlikte kutlariz cnm allah büyük bizede Rabbim annelik duygusunu tattirir ins
Aminn kuzum insallah
Benm biraz goguslerim buyudu :halay: ben normal de biraz kucuk gogusluyumdr ay bi sevindim bi sevindm:KK70::KK23:ama bnm asilamadan once buyumeye basladi igne yapti

Aminn kuzum insallah
Benm biraz goguslerim buyudu :halay: ben normal de biraz kucuk gogusluyumdr ay bi sevindim bi sevindm:KK70::KK23:ama bnm asilamadan once buyumeye basladi igne yapti
.
Aminn kuzum insallah
Benim asilamadan sonra büyümeye ve acimaya basladi bu bebisler çok inatci cnm ya bir turlu gelmek bilmiyorlar bi kucagimiza almak nasip olsun totolarini isiralim valla

.

Benim asilamadan sonra büyümeye ve acimaya basladi bu bebisler çok inatci cnm ya bir turlu gelmek bilmiyorlar bi kucagimiza almak nasip olsun totolarini isiralim valla
Bnm göğüslerim aşılamanın 6günü acımaya başladı ama cok degil şişmiş ler bide uçları da kararmış yada bn öyle görüyorum bilmiyorum ki kafayı yedik

Bnm göğüslerim aşılamanın 6günü acımaya başladı ama cok degil şişmiş ler bide uçları da kararmış yada bn öyle görüyorum bilmiyorum ki kafayı yedik
Kiyamam ya inş hamislik belirtileridir canim kendim bu ay hamile kalamasam bile sizin güzel haberiniz bile beni mutlu etmeye yeticek inanin bunu kalpten söylüyorum

Back
X