- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
İğne hangisini kullandın bende kullanmıştım menegon kullandım ben çok pahalı kutusu 132 Tl idi.
ben aşılamadan önce eski doktorumla yumurta takibinde gonal f kullanmıştım 375 tl ödemiştim birde becerememiştim yarısı heba olmuştu içime oturmuştu resmen ama aşılamayı klomen ile yaptık hem ekonomik hem de 3 tane yumurtam oluşmuştu tabi herkeste etki göstermiyor olabilir
neden tekrar iğneye başlayacaksın bende yarın gideceğim bnim doktor tekrar deneriz emişti aşılamayı dedi sanırım bilmiyorum ben ümitlenmiştim ya çok üzüldüm :-(((
yumurtam daha ıyı kalitede gelişsin diye megonom diye iğne oluyorum yumura 18 - 20 mm gelince catlama iğnesi yapılıyor gene yumurtam gelişsin diye gene iğne verecek tekrar deneyeceğiz bizde sanırım yarı gidince belli olcak üzülme allah hayırlı bir zamanda verecektir kısmetse
öyle tabi vardır onunda zamanı allah nasip etsin de olur inş...
sizin yaşınız kaç ben 31 yaşındayım dahada geç kalmak istemiyorum eğer 2 aşılamamda olmazsa tüp bebek deneyeceğim
Acaba yaşım çok bu erken bebek sahibi olmak için ama şimdi vazgeçip tedavimi yarım bırakamam eşimin yaşı benden büyük o daha çok istiyor erteledim heğ daha yaşım erken diye inş hayırlısı olurr...
yaşın daha çok genç eşinin yaşıda daha genç bence benim eşim 35 yaşında bende 31 yaşındayım kafanı biraz boşaltman lazım çok gençsin daha benim yaşım ilerliyor dahada geç kalmak istemiyorum 35 yaşından sonra dahada zorlaşacak hamile kalmak okuduğum yazılarda bu böyle o yüzden her şeyi deniyoruz tabi stres çok önemli ben çalışıyorum işim çok yoğun ve yorucu stresli biraz işimde engel bana çalışmaktanda vaz geçemiyorum senin anlayacağın ne yardan ne serden vaz geçemiyorum böyle gidip geliyo hayat
sen stres yapma inşallah en kısa zamanda olur canım
Bilmiyorum ya şimdi tedaviyi bırakmak istemiyorum dr öyle söyledi yaşınız genç denemekten vazgeçmeyin hücreleriniz hormonlarınız çalışıyorken sakın vazgeçmeyin dedii benimde işim yoğun sıkıldım artık çalışmaktan 5 yllık evliyim 4 yıldır çalışıyorum yorumdum artık kafam dolu gerçekten birde ben herşeyi kafama takarım kurup çözerim ondan bilmiyorum kafam hala karışık anneliğe hazır olduğumu düşünüyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman nasıl hissederim bilmiyorum..
çok erken evlenmişsin ben 28 yaşında evlendim 3 yıllık evliyim daha evlendikten sonra korunmadık hiç 1 yıl olmayınca dr. gittik ondan beri tedavideyiz hazır olmak çok önemli bir çocuğun sorumluluğunu almak bence büyük bir risk ben kendimi hazır hissediyorum benimle aynı yaşta bir arkadaşım var 7-8 yıllık evli hala düşünmüyor mesala kendini hazır hissetmediği için sadece eşin istiyor diye yapılacak birşey değil bu senin istemende çok önemli
senin doktorunun dediği gibi benim doktorumda 35 yaşıma kadar beklemenin iyi olmayacağını eskisi gibi hücre üretemeyeceğimi söyle bizde bu yüzden acele diyoruz böyle birşey olmasa ben oluruna bile bırakırım zaten tüp bebek denedikten sonra olmazsa oluruna bırakacağım artık herşey allahtan eşiminde benimde bir sorunum yok hz. meryem nasıl onu düşün yaradan isterse eğer olur dua etmekten başaka yapabileceğimiz birşeyde yok
merhaba hayırlısı olsun benimde ilk aşılamam bana doktor adet gününü iki gün filan geçsin öyle gel dedi, ama adet olursan da ikinci günü gel dedi, bakalım hayırlısı artık inşallah görmeyiz kırmızıları. benimde sağ kasığımda aşılama olduğum günden beri böyle bir doluluk hissi var sanki arada eğilip kalkarken filan çok hafif batma oluyor gibi hayırlısı artık sende akıntı oldumu peki, bende ilk gün hafif kanama, ikinci gün sarı akıntı oldu sonrasında ise hiç akıntım yok arada şeffaf oluyor sadece
inşallah canım hayırlısı bakalım.bendehiç akıntı falan olmadı ve olmuyorda.kanamamda olmadı hiç.kişiden kişiye değişiyor sanırım.hangi şehirde yaptırdın
evet erken evlendim severek evlendim ama tabikinde bende istiyorum anne olmayı sadece eşim istiyor diye değil ister istemez gelecek kaygısı var onu büyütmek yetiştirmek güzel terbiye vermek onun geleceğini hazırlamak çok önemli herkes de düşünüyor bunu yani korkum bu sadece korunduğumuz için problem oldu zaten evlendikten sonra 2 yıl korundu eşim ben hiç birşekilde korunmadım doğum kontrol hapı felan kullanmadım sonra yaşdan dolayı erteledik felan sonra karar verdik bebek sahibi olmaya 1 sene olmadı ondan sonra gittik doktora ilk gittigim doktorum bana yumurtalıkların tembellemiş yumurta oluşmuyor dedi 3 ay klomeni kullandım ve eşimin sperm hareketliliği azdı öyle olunca devam ettik ama bir sonuç alamayınca 2 aşılamadan sonra 1 sene ara verdik sonra yeniden başladık...
DÜN CEVAP VEREMEDİM ÖĞLEDEN SONRA RANDEVUM VARDI DOKTORDA İŞTEN ERKEN ÇIKTIM O YÜZDEN BİZİM İKİMİZDEDE BİR PROBLEM YOK İKİMİZİNDE TAHLİLLERİ İYİ TIBTA Infertilite DİYOLAR EDENSİZ KISIRLIK DEMEKKİ ALLAHTAN GELEN BİRŞEY DÜN DOKTARA GİTTİM BU AY İÇİN DİNLENECEĞİZ BİRAZ DEDİ DİĞER AY REGL OLDUĞUMDA GİDECEĞİM VE TEKRARDAN 2. AŞILAMAYI YAPACAĞIZ KULLANDIĞIM İLEÇLERIN BİR SONRAKİ AYDA DA ETKİSİNİ GÖSTERDİĞİNİ BU YÜZDEN YURMURTLAMA GÜNLERİNDE GÜN AŞIRI İLİŞKİYE GİRMEMİ SÖYLEDİ AŞILAMADA %20 ŞANSIMIZ VARDI NORMAL İLİŞKİDE DE %10 BU AYDA BU ŞEKİLDE GEÇEK BAKALIM HAYIRLISI ALLAHTAN
inş 2.aşılaman tutar cnm da bebeğine kavuşursun tez zamanda bende dün gittim doktora banda 1 ay maddi manevi ve pdikolojik olarak dinlen dedi bir sonraki ay gidecegiz tekrar aşılama yapabiliriz dedi olmadı tüp bebek deneyecek artık hayırlısı
inşallah ikinci aşılama olur ama çok az bir yüzdesi var olmama olasılığı daha yüksek tüp bebek için benim doktorumun bir arkadaşı var oraya yönlendirecek beni dün onu konuştuk sen tüp bebek merkezinemi gidiyosun?
evet tüp bebek merkezine gidiyorum ne kadara mal oluyormuş tüp bebek bilgin var mı?
ben özel muayenehasine gidiyorum tüp bebek için istanbulda 2,500 euro tahlil muayene ve ilaç parası hariç diğerleride bir tüp bebek ücreti tutuyomuş bildiğim 10bin tl gibi birşey tutuyor benim bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?