Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle tabi kısmet herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin hep dua ediyorum inş olur yaa...

mrb arkadaşlar bende 13. önce aşılama oldum 6. günü lekelenmem oldu 4. aşılamam oldugu için hiç umudum yok adet gunum yarın idrar testınde belli olurmu acaba

mrb idrar testinde 2 gün öncesinde bile çıkanlar varmış ama bazılarında da 10 gün geçince ancak çıkıyormuş o yüzden en kesin sonuç kan testi diyorlar hakkında hayırlısı olsun

anladm canm,hayırlısı olsn o zamn ne diyelim
inşlh 2.ye tutar canı gönülden dilişyorm

öyle tabi kısmet herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin hep dua ediyorum inş olur yaa...

bende dua ediyorum tüm isteyipte cocuğu olmayanlar için Rabbim inşallah herkeze nasip eder bizimde bu dünyadaki sınavımız bu demekki

evet canım ya ben geçen ay çok çektim klomenden gözlerim bulanıklaştı, baş dönmesi yaşadım, bünyeyi çok olumsuz etkiliyor benim dünden beri çıt yok gelmedi kırmızılar cumaya kadar gelmezse test yapıcam ama hiç umutlu değilim. lütfen ümidini yitirme yolun başında sayılırız inşallah hayırlısıyla fazla bekletmez bizi bebişlerimiz

mehaba kızlar bende 5 ekimde oldum ilk aşılamamı belirtilerim kısaca şunlar şimdilik tabi kasıklarımda ağrı,göğüslerde aşırı derecede şişlik ve acı birde bugün başlayan akıntı başkada hiçbirşeyim yok tecrübelerinize güvenerek bana yol göstermenizi rica ediyorum tahlili en erken ne zaman yapmalıyım 2,5 senedir bekliyorum bu haberi günler geçmek bilmiyor

merhaba canım hayırlısı olsun aşılaman bu belirtiler ilk zamanlar için çok normal, test için en erken aşılamanın 12.günü kanda baktırabilirsin ama genellikle 14.gün yapılmasını öneriyor doktorlar

Klomen cok yan etkisi oluyor bende bulanik ve cift goruyodum neyseki klomeni biraktim igneler gectin menagom diye igne vuruldum kalcamdan sonrada catlama ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama gerceklesti insallah kirmizilar gelmez senden bebek haberi aliriz ben 2 yildir ugrasiyorum bunaldim artik hepimiz ayni psikoloji yasiyoruz aslinda sonucta benim ne esimde nede bende bir problem yok ama Rabbim biz zaman belirlemis insallah bizlerede nasip edecek

teşekkürler canım hepimizin kucaklarını doldursun allahım inşallah, benim dünden beri bir daha gelmedi ama sancılar devam ediyor hayırlısı bakalım pek umudum kalmadı

dünden beri gelen giden yoksa hala umut var demektir
sen yine de umutlanma ama ben senin adına çok umutlandm canm ya
seni merakla takipteym

sağol canım teşekkür ederim allhım herkesin kucağını doldursun inşsallah

mrh.bende 28inde yapt
irmam gerekiyo ama sanirim gerek kalmiycak.kasiklarim agriyo.ge

rci tatildeyken hic agri yoktu donunce basladi psikolojikmi anlamadim.goguslerimdede agri var.sende nasil belirtiler var.vajinal jel kullaniyousun

mehaba merak ediyorum ne oldu sonucun bende 5 ekimde yaptırdım aşılamamı aşılamadan 2 gün donra göğüslerimde şişlik ve aşırı acı var ve hala devam ediyor kasıklarım ara ra ağrıyor adet önceside böle olurdu ama kullanığım jelin yan etkilerine baktım göğüslerdeki ağrı sanırım ondan kaynaklanıyor çok merak ediyorum acaba ne olacak allahım dualarımızı kabul etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

bende 2 yıldır uğraşıyorum, eşimde morfoloji sınırda tek sorun bu görünüyor, hayırlısı işte bakma bende bunaldım aslında önümüz bayram hiçbir yere gidesim yok herkes soruyor daha çok canım sıkılıyor kulakları tıkayın diyorlar ama olmuyor işte yarama tuz basmış gibi oluyorlar

bende dua ediyorum tüm isteyipte cocuğu olmayanlar için Rabbim inşallah herkeze nasip eder bizimde bu dünyadaki sınavımız bu demekki

inşallah allahım dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın o güzel duyguyu bizede yaşatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…