Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba öncelikle allahım tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım, folik asit her gün düzenli olarak içiyorum daha önceki aylarda da içiyordum bunun hiçbir zararı yok içmeye devam edebilirsiniz, fakat jel ile ilgili bilgim yok doktorum bana vermedi, onun için malesef yardımcı olamayacağım

teşekkür ederim cnm cevabın için inş allahım herkesin gönlüne göre hayırlısı neyse onu versin ben kullanayım o zaman hapı ama hala doktoruma ulaşamıyorum muayenede olduğundan soramadım jeli kulanayım mı diye tekrar arayacağım artık bu arada folik asidi günde kaç kez kullanıyorsun ben sabah akşam aç karnına kullanıyorum eczacı öyle söylemişti doktorum birşey demedi

Son düzenleme:

ben folbiol günde bir kez içiyorum biraz kilo yaptı gerçi ama bebek için çok faydalıymış, hatta hamilelikten 3 ay öncesinden içilmeye başlanmasını öneriyorlar

ben folbiol günde bir kez içiyorum biraz kilo yaptı gerçi ama bebek için çok faydalıymış, hatta hamilelikten 3 ay öncesinden içilmeye başlanmasını öneriyorlar

doktorumun bana verdiği folik plus bunun içinde folbiolda varmış yani eczacı öyle demişti ilacın kullanım şeklini okudum günde üç kez yazıyor hatta eczaneye tekrar sordum oda vitamin olduğundan günde iki kez kullanmanız yeterli dedii bende duymuştum hatta araştırdım bebek içi faydalıymış gerçekten..

Merhaba
bende bu ay ilk aşılamamı 20/09/2012 tarihinde yaptırıdım 10 gün oldu daha ve regilime 10 gün var merakla bekliyorum sonucun ne olcağını benin bazı ağrılarım var arkadaşlar sol kasığımda ara ara ağrı bel ağrısı gögüslerim de şişkinlik ve ağrı var genel olarak böyle agrılar yazılmıs sanırım normal birşey okuduğum yazılarda aşılamanın 15 günü tahlil yaptıranlar var pozitif çıkmış sonuçlar bende karasız kaldım yapsam mı yoksa regil dönemimi beklesem mı açıkcası korkuyorum negatif çıkmasından 3 yıldır uğraşıyoruz allahım inşallah banada isteyen herkeze nasip eder.....

amin inş allah isteyen herkese versin güzel bebişler benimde aşılamamdan 1 hafta sonra kasık ağrılarım gögüslerimde sızlama ve aşırı derecede karın ağrım olmuştu adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım ve ben çok ümitlenmiştim rüyamda bile bebek gördüm ya ama 29/9/2012de kan testime bakıldı malesef negatif çok üzüldüm ama birazda olsa ümidim var hala adetim gelmedii nasip hayırlısı artık...

benim pek umudum yok zaten sadece ağrılarım var ümitte etmek istemiyorum aşılama sürecine gelene kadar hep ümit ettim her seferindede üzüldüm nedense pek ümitli değilim kaç gün sonra yaptırdın kan testini?

14 gün sonra yaptırdım ümidim benimde pek yok ama hala adetim gelmedi bilmiyorum ya adetim gelirse de günüm geçerse de gelmemi söyledi doktor ama benim adetim düzensiz 25 günde bir yada 28 günde bir geliyor 25 güne göre hesapladığımda günüm geçmiş oluyor 28 güne göre hesaplarsam daha var orasını bilemedim hangisine göre hesaplayacağımı şaşırdım

Benimde pek duzenli degil 28 30gun arasi oluyor benim doktorum regil olursan yada regil gunun gecerse gel dedi burdaki forumda okudum 15 gunu aslinda merakta ediyorum yarica korkuyorum gercegi soylemek gerekirse agrilari olunca umutlanmistim bosuna umutlanmisim

olsun cnm sen ümidini yitirme genede her zaman bir umutlu olmalı insanın içinde hayırlısı herşeyin

olsun cnm sen ümidini yitirme genede her zaman bir umutlu olmalı insanın içinde hayırlısı herşeyin

herşeyin hayırlısı diyorum hep ama içimden neden diyorum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz beyin ister istemez şartlanıyor konuyo düşünmeden edemiyosunuz bakalım 9 gün kaldı regilime ne olcak bilmiyorum

aynen öyle cnm bende öyle diyorum ama elimizden gelen bişi yok kii allahın tahdiri doktorların eline kaldık birde ben doktor değiştirdim ilk doktoruma iyi dediler öyle gittim ilk 2 aşılamamı o yapmıştı ve bana hiç bir şekilde hormon testi kan testi felan yapmadı önce klomen diye bir hap kullandım 3 ay onunla tedavi oldum sonradan eşimden sperm örneği alıp aşılama yaptı sonrasında ilaç felan vermedi 2.de de aynı şeyi yaptı oda tutmadı ve beceremeyeceğini anladı herhalde tüp bebeğe başvurun dedi bende çok kızdım ve 1 sene ara verdim biz derdimize derman olsunlar diye gidiyoruz bazı doktorlar kolayına kaçıyor ama çok şükür bu doktorum çok iyi keşke ilk bu doktora gitseymişim diyorum yanii...

doktor çok öenmli benim doktorumda çok iyi ben çok memnunum devlet hastensinde çalışıyodu başta bu tam gün yasası çıkınca emekli oldu emekli olmadan önce hastanede yaptırıyodum bütün testlerimi iyi oluyodu şimdi emekli oldu bakıcaz artık ayrıca pek para göz bir doktorda değil biraz para hırsı oldumu doktorlarda seni sömürüyo o yüzden çok şanslıyım daha önceden özel hastanede bir doktora gidiyodum para kazanmak için benden olmadık tesler istediler yaptırdık tabi ilaçlar falan verildi kullandım memnun kalmadım bir arkadaşım tavsiye etti bu doktorumu son 1 yıldır bu doktara gidiyorum hem ilgili hem anlayışlı benim ilk aşılamam buda tutmazsa ikincisinide yapacak ondan sonra tüp bebek denersiniz dedi aşılama ve tüp bebek için hormon veriliyor boşuna sürekli horman almaya gerek yok horman ileriye yönelik sorun yaratyabilceğinden bahsetti

Son düzenleme:

bu kadar yaşamadım şimdi hala regl olmadım ve hafif baş dönmem var ilk ikisindede aşılamadan sonra yani kanamam oldu çok cnm yanmıştıı ya ama bu seferkinde ne kanamam oldu nede cnm yandı

inş olmam regl...fazla olmadı diyerlerinde sadece kasık ağrım oldu ve aşılamadan 2-3 saat sonra kanamam olmuştu ikisinde de çok canım yanmıştı allaha şükür bu seferki korktuğum gibi ne acıdı ne kanamam oldu yani...

benimde bu aşılamamda kanamam oldu doktoru aradım sordum mudehale yapıldığı için kanamanız olması normal demişti bana benim biraz ağrım olmuştu aşılama sırasında merak ediyorum şimdi bakalım sonuçlarımız ne cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…